News55 > Nyheter

Monday, 30 November, 12:00

News55 - 20 nov 20 kl. 22:24

Nöjeschefer kritiserar regeringens kulturstödRegeringen måste komma med besked om stödpaket samtidigt som de inför fler restriktioner. Det skriver en lång rad chefer för olika företag som Gröna Lund, Scalateatern, Junibacken och Svenska Bio, i ett öppet brev. "Det är helt avgörande att restriktion. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Gröna Lund, Svenska Bio

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nöjeschefer, kritiserar, regeringens, kulturstöd
YLE - 28 nov 15 kl. 15:08

Rinne kritiserar regeringens brist på dialog

SDP-ordförande Antti Rinne tar till hårda toner när han kritiserar regeringens brist på dialog. I onsdags presenterade partiet sin skuggbudget i riksdagen, men statsministern lämnade salen utan att lyssna tillräckligt. Rinne är märkbart sårad över att SDP:s alternativ inte tas på allvar.

DN - 13 mar 18 kl. 10:57

JK kritiserar regeringens terrorlag

Justitiekanslern kritiserar regeringens förslag om en ny terrorlag.  Anledningen är att förslaget innehåller för mycket oklarheter och har ett för stort fokus på islamistisk extremism, enligt JK..

DN - 17 feb 14 kl. 13:22

Andersson kritiserar regeringens skattesänkningar

Socialdemokraternas Magdalena Andersson kritiserar regeringen för att ha spätt på underskottet och kallar finansministerns utspel om skattehöjninger för ”yrvaket”..

SVT - 11 apr 20 kl. 09:36

Ebba Busch (KD) kritiserar regeringens strategi: ”Har svikit de äldre”

I en intervju i DN kritiserar Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Socialdemokraterna, som hon säger har svikit de medborgare som nu dött efter att ha smittats på äldreboenden i Stockholm. Men Morgan Johansson (S) pekar på att äldreomsorgen i Stockholm styrs av hennes partikamrater..

SR - 16 maj 20 kl. 15:30

Lärarfacken kritiserar regeringens skolsatsning

Lärarnas riksförbund och Lärarförbundet kritiserar nu regeringen och samarbetspartiernas skolsatsning och ifrågasätter huruvida en halv miljard verkligen täcker det behov som skapats av pandemin..

SVT - 11 nov 14 kl. 17:56

Alliansen kritiserar regeringens kulturbudget

Igår kom alliansens skuggbudget. På kultursidan fanns knappt någon nyhet. Däremot riktas en hel del kritik mot regeringens kulturbudget och flera av deras förslag..

SVT - 23 sep 15 kl. 16:12

M kritiserar regeringens förslag om sjukfrånvaron

Moderaterna är kritiska till regeringens åtgärdsprogram för att minska sjukfrånvaron. Mest kritiska är partiet mot att den bortre gränsen tagits bort i sjukförsäkringen. – Det kommer bara öka sjukfrånvaron, säger Johan Forssell, vice ordförande i socialförsäkringsutskottet (M)..

YLE - 07 okt 15 kl. 16:50

Oppositionen kritiserar regeringens spetsprojekt

Statsminister Juha Sipilä (C) försäkrade i dag inför en misstänksam opposition att man inte kommer att lappa de nedskärningar som regeringen gjort med pengarna som nu riktas till de så kallade spetsprojekten. Men oppositionspartierna tyckte annorlunda. Enligt dem är pengarna för spetsprojekten ett plåster på regeringens sparåtgärder, såsom till exempel nedskärningarna i utbildning och forskning.

SR - 11 dec 15 kl. 11:40

Moderaterna kritiserar regeringens jobbsatsning på unga

Det är inte många som har nappat på regeringens satsning på utbildningskontrakt, en åtgärd som är tänkt att ge arbetslösa ungdomar gymnasiebetyg i kombination med jobb eller praktik..

SR - 27 feb 16 kl. 14:50

L kritiserar regeringens rättspolitik

Efter Polisens i Västs besked om att den omfattande grova våldsbrottsligheten i regionen har lett till att färre vardagsbrott klaras upp kommer nu Liberalerna med kritik på regeringens rättspolitik..

DalaDemokraten - 14 okt 16 kl. 16:10

Högskolestyrelsen kritiserar regeringens beslut

Högskolan Dalarnas styrelse är kritisk mot regeringens beslut om högskolans lokalisering.
Beslutet skadar principen om akademiska lärosätens bestämmanderätt, skriver styrelsen i ett uttalande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.