Expressen > Sport

Friday, 27 November, 14:46

Expressen - 20 nov 20 kl. 22:08

Klart: Så många miljoner får allsvenska klubbarnaNu har pengarna från regeringens stödpaket fördelats till Sveriges elitklubbar.I allsvenskan får Malmö mest stöd och Mjällby får minst. I damallsvenskan är det Kristianstad som får mest stöd och Djurgården som får minst. – Stödet bygger på de intäkter klubbarna normalt sett har men som man i och med pandemin går miste om, säger svenska fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson i ett pressmeddelande..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sveriges, Malmö, Mjällby, Kristianstad, Djurgården, Karl-Erik Nilsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart många miljoner får , allsvenska, klubbarna
Expressen - 12 mar 20 kl. 17:53

Så agerar de allsvenska klubbarna under krisen

På måndag sammanträder Sef och de allsvenska klubbarna för att prata ihop sig om den kris som utlösts av coronaviruset.Med stora ekonomiska bortfall på horisonten hoppas klubbarna och Svenska fotbollförbundet på kompensation från regeringen.Samtidigt har flera klubbar redan vidtagit stora åtgärder.

Expressen - 31 maj 19 kl. 14:32

21 drömvärvningar för allsvenska klubbarna

Snart öppnar sommarens transferfönster och det lär bli full aktivitet från de allsvenska klubbarna. Här är några tunga profiler som just nu är utomlands - men som skulle vara perfekta värvningar för flera allsvenska klubbar. .

Expressen - 07 mar 11 kl. 12:52

Hamrén besöker allsvenska klubbarna

Erik Hamrén var på plats på Djurgårdens träning under måndagen. Den svenske förbundskaptenen vill utveckla kontakten med de allsvenska klubbarna - och åker just nu runt på studiebesök. - Jag besöker AIK i morgon och sedan blir det några klubbar nästa vecka också ,säger han till FotbollsExpressen.

Expressen - 10 mar 11 kl. 11:27

Så är ekonomin hos allsvenska klubbarna

SPORT-Expressen tar tempen på ekonomin hos de allsvenska klubbarna..

SVT - 10 mar 14 kl. 15:02

53 miljoner back för de allsvenska klubbarna

Sammantaget är ekonomin i de allsvenska klubbarna skakig. SVT Sport har kollat med samtliga 16 lag som spelade i allsvenskan 2013 och det totala resultatet efter lämnade årsredovisningar visar att de tillsammans gick back med 53,1 milj kr..

ÖstersundsPosten - 04 okt 16 kl. 16:53

Pengaregn över de allsvenska klubbarna – miljonbelopp till ÖFK

Drygt 2,3 miljoner kronor var.
Så mycket får de allsvenska klubbarna av Uefa efter Malmö FF:s spel i Europa.
– Ju mer framgångsrika vi blir internationellt desto mer solidaritetsåterbäring får vi, säger Lars-Christer Olsson, ordförande i Svensk Elitfotboll i ett pressmeddelande..

Länstidningen i Jämtland - 04 okt 16 kl. 16:53

Pengaregn över de allsvenska klubbarna – miljonbelopp till ÖFK

Drygt 2,3 miljoner kronor var.
Så mycket får de allsvenska klubbarna av Uefa efter Malmö FF:s spel i Europa.
– Ju mer framgångsrika vi blir internationellt desto mer solidaritetsåterbäring får vi, säger Lars-Christer Olsson, ordförande i Svensk Elitfotboll i ett pressmeddelande..

SR - 18 mar 18 kl. 11:03

Så många säsongskort har de allsvenska klubbarna sålt i år

Av de allsvenska klubbarna är det nio lag som har sålt färre säsongskort än i fjol vid samma tid. Örebro har sålt 3400 säsongskort färre än förra året..

SVT - 04 dec 18 kl. 16:08

Så mycket tjänade de allsvenska klubbarna på VM

I somras avgjordes herrarnas fotbolls-VM i Ryssland. Nu kommer belöningen till de allsvenska klubbarna – Malmö FF är den stora blågula vinnaren..

Expressen - 04 maj 20 kl. 13:56

Tio bästa fynden för allsvenska klubbarna

De allsvenska klubbarna väntar på att säsongen ska komma i gång. Här är tio fyndvärvningar som borde vara högaktuella för klubbar i Sverige när serierna drar i gång. .

Expressen - 28 maj 13 kl. 08:00

LISTA: Allsvenska klubbarna tycker till

SportExpressen har kontaktat samtliga allsvenska klubbar för att få svar på hur läktarvåldet ska hanteras. Representanter från de 16 klubbarna har alla svarat på samma fråga. Vilka åtgärder bör man sätta in för att slippa fler skandaler i sommar?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.