Nerikes Allehanda > Opinion

Saturday, 05 December, 07:08

Nerikes Allehanda - 20 nov 20 kl. 05:15

Nya krogreglerna: Starta kvällen klockan 19:30 – och slipp stökiga gästerRegeringen vill förbjuda alkoholförsäljning efter kl 22. Mitt förslag till alla fantastiska....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya krogreglerna, Starta, kvällenklockan , 19:30och , slipp, stökiga, gäster
YLE - 22 jan 15 kl. 16:56

Experti: ECB försöker starta euroekonomin med defibrillator

Europeiska centralbanken försöker starta euroekonomin med hjälp av en defribillator, såsom som man i sjukhusserier försöker starta ett stannat hjärta, säger ekonomen Martin Paasi Nordnet till Yle Nyheter. Stimulans på 60 miljarder varje månad Är det här medicinen som botar den ekonomiska nedgången eller är det bara lite tillfällig värkmedicin? - Det här är egentligen ett tillfälligt sätt, som med defribillatorn, att få i gång hjärtat.

Nyheter 24 - 19 jun 12 kl. 12:04

Skrällen: Bajrami från start


Här är den svenska startelva mot Frankrike. KIEV. Erik Hamrén väljer att starta med i princip ordinarie lag mot Frankrike i kväll.

Skånskan - 17 maj 17 kl. 14:00

Va-utbyggnad kan starta till sommaren

SVANSJÖ Strax före sommaren kan arbetet med att dra kommunalt vatten- och avlopp i Svansjö sommarby starta.
Entreprenören som fått uppdraget vann med lägsta priset, knappt 20 miljoner kronor. ERWP.

YLE - 07 sep 15 kl. 13:36

Koivukangas: Starta med Pohjanpalo och våga spela!

Matematiskt är allting möjligt, i praktiken är EM-slutspelet en avlägsen dröm. Antti Koivukangas spekulerar i hur Finland igen, på dagen ett år sen senast, skall besegra ett farligt Färöarna på Olympiastadion. Det är idag på dagen 365 dagar sen walesaren Lee Evans visslade tre gånger i sin visselpipa för att markera slutet på den första EM-kvalmatchen för Finlands del med sikte på EM 2016.

Kristianstadsbladet - 15 jan 19 kl. 17:45

Starta eget-kväll för arabisktalande

För personer som kommer från andra länder och vill starta företag finns det både möjligheter och utmaningar. På onsdagskvällen anordnas ett föredrag om att starta eget för arabisktalande. .

SmålandsPosten - 16 maj 14 kl. 08:04

120 arbetstillfällen har försvunnit hittills i år

Efter den kraftiga nedskärningen på Lessebo Bruk tidigare i år har även den senaste veckan varit dyster när det gäller arbetstillfällen i Lessebo kommun. Kosta Musikprodukter har försatts i konkurs och nu kom varslet på Banco i Skruv. – Naturligtvis är det oerhört trist och bekymmersamt, säger kommunchef Christina Nyquist.

Skånskan - 29 mar 18 kl. 11:36

Ny restaurang ger nya arbetstillfällen

Skurup Cirka 15 nya arbetstillfällen väntas med nyetableringar på Skurups Handelsplats.
År 2020 öppnar restaurang ”Linnea & Basilika” och de lokala företagen Elon och Euronics flyttar också dit.– Vi känner oss mogna och står helt klart förberedda inför den expansiva period vi befinner oss i, skriver Anette Ngo som är vd på Linnea & Basilika i ett pressmeddelande: – Vi är glada och stolta att vårt koncept med kvalitet på mat, service och inredning har blivit så uppskattad av våra gäster.

Kristianstadsbladet - 10 sep 13 kl. 12:39

Nytt försök starta Oskarshamn 3


Reaktor 3 i Oskarshamns kärnkraft, som varit ur drift på grund av ventilproblem, ska återstartas under tisdagskvällen, enligt ett meddelande till den nordiska elbörsen Nordpool. Full effekt väntas uppnås under torsdagsmorgonen.Reaktorn snabbstoppades den 1 september och ett försök att starta driften igen gjordes förra onsdagen, men misslyckades.

Opinionen.se - 10 sep 13 kl. 12:41

Nytt försök starta Oskarshamn 3

Reaktor 3 i Oskarshamns kärnkraft, som varit ur drift på grund av ventilproblem, ska återstartas under tisdagskvällen, enligt ett meddelande till den nordiska elbörsen Nordpool. Full effekt väntas uppnås under torsdagsmorgonen. Reaktorn snabbstoppades den 1 september och ett försök att starta driften igen gjordes förra onsdagen, men misslyckades.

TA - 10 sep 13 kl. 12:39

Nytt försök starta Oskarshamn 3


Reaktor 3 i Oskarshamns kärnkraft, som varit ur drift på grund av ventilproblem, ska återstartas under tisdagskvällen, enligt ett meddelande till den nordiska elbörsen Nordpool. Full effekt väntas uppnås under torsdagsmorgonen.Reaktorn snabbstoppades den 1 september och ett försök att starta driften igen gjordes förra onsdagen, men misslyckades.

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 13 kl. 12:45

Nytt försök starta Oskarshamn 3

Reaktor 3 i Oskarshamns kärnkraft, som varit ur drift på grund av ventilproblem, ska återstartas under tisdagskvällen, enligt ett meddelande till den nordiska elbörsen Nordpool. Full effekt väntas uppnås under torsdagsmorgonen. Reaktorn snabbstoppades den 1 september och ett försök att starta driften igen gjordes förra onsdagen, men misslyckades..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.