NT > Nyheter

Wednesday, 25 November, 20:50

NT - 20 nov 20 kl. 22:00

Tog ut sin ilska på kundterminal – får betalaMannen blev arg då det skulle dröja innan hans handläggare fick intyget. Han tog då ut sin ilska på en kundnöjdhetsterminal. Nu döms han för skadegörelse..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Togut sin , ilska, kundterminalfår , betala
Barometern - 31 mar 14 kl. 06:41

Cruisingavgift väcker ilska

Får man ta betalt för att köra på allmän väg, har Nybro börjat med vägskatt och vad får vi för ­pengarna?
Deltagaravgiften på cruisingen väcker ilska. Den 26 april är det cruising i Nybro och för ­första gången kommer ­deltagarna att få betala en avgift på 100 kronor, något som har väckt stor ilska på Facebook och andra forum på nätet.

YLE - 22 maj 16 kl. 10:23

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska Ett byråkratiskt socialskyddssystem väcker oro och ilska bland publiken. Det ser mer till regelverket och paragrafen än människans livssituation. I synnerhet Folkpensionsanstalten (FPA) föranleder många tips från missnöjda människor.

Corren - 8 timmar sedan

Kommunen får betala - för att ha varit för långsam

Det tog för lång tid att verkställa ett beslut om bistånd i form av kontaktfamilj. Därför åläggs Vadstena kommun nu en avgift på 10 000 kronor..

Sydsvenskan - 11 feb 11 kl. 06:30

Glädjen som övergick i ilska

- Nu har vi levt med detta i 30 år, vi har kämpat i sjutton dygn, 300 människor har dödats - och så hånar han oss på detta viset.
Mot slutet av president Mubaraks tv-tal sent igår kväll började tjugoåriga Asmah gråta, när hon förstod att presidenten trotsade förväntningarna hos de tiotusentals andra egyptier som samlats på Tahrirplatsen.När Murbarak började tala sänkte sig en andäktig tystnad över folkmassan på torget.

Kristianstadsbladet - 15 apr 13 kl. 07:51

Mjällby rasar - får betala för ny resa

Foto: Scanpix
Här är Djurgårdens försvarsskrift som skulle varit hemlig. Kristianstadsbladet har läst stockholmarnas yttrande till förbundet. Domaren sågas totalt.

Kristianstadsbladet - 05 apr 13 kl. 20:57

MFF-ilska över olika biljettpriser


Tillresta Malmö FF-supportrar i åldern 13-19 år fick betala 80 kronor mer i entré än Åtvidabergs jämnåriga fans. Något MFF-ledare reagerade starkt på. - Vi betalar mellanskillnaden.

Sydsvenskan - 06 apr 13 kl. 06:30

MFF-ilska över olika biljett- priser

Tillresta Malmö FF-supportrar i åldern 13?19 år fick betala 80 kronor mer i entré än Åtvidabergs jämnåriga fans. Något MFF-ledare reagerade starkt på.?

Kristianstadsbladet - 01 nov 12 kl. 11:15

Hemkomposterare måste ändå betala

Foto: Scanpix
Förvaltningsrätten har konstaterat att kommunen bryter mot lagen när man tar ut en hämtningsavgift för matavfall även från dem som själva komposterar. Trots det lär dessa kunder få fortsätta betala.
?

BT - 20 maj 11 kl. 09:01

Borås tvingas betala miljoner till Skatteverket för vårdresorna

Nu kommer Skatteverkets krav på Borås kommun. De vidlyftiga resorna inom Brämhults äldreomsorg och rekordbilliga parkeringar för anställda straffas med miljonkrav. I går damp Skatteverkets så kallade revisionspromemoria ner i kommunens post.

Dagen - 20 jan 12 kl. 13:00

"Att i Dagen mötas av så mycket ilska gör extra ont"

Marcus Birro reagerar starkt på allt tyckande kring den krönika han skrev i Dagen i onsdags. - Att i Dagen mötas av så mycket ilska gör extra ont. Jag hade min gard nere helt enkelt.

YLE - 17 nov 16 kl. 18:43

Oro och ilska över avgifter inom skärgårdstrafiken: "Mycket orättvist"

Det är orättvist att införa avgifter på förbindelsebåtar, särskilt för fastbosatta företagare i skärgården. Det anser mjölkproducenten Sonja Ek-Johansson på Heisala i Pargas skärgård. - Vi bor här ute.

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Försvunnen militär misstänks ha kidnappats

Polisen misstänker att den yrkesmilitär som varit försvunnen i nästan två veckor blivit utsatt för människorov. Hundratals frivilliga har utan framgång sökt mannen i skogarna söder om Stockholm..

NT - 15 minuter sedan

Det är väldigt synd om männen

Det är synd om männen. När de äntligen får visa lite hud så handlar det om en decimeter vrist..

NT - 45 minuter sedan

Mindre trängsel i kollektivtrafiken

De hårdare allmänna råden tycks ha fått svenskarna att resa mindre kollektivt. Storstadsregionerna rapporterar alla om färre resenärer, och i Stockholm har trängseln minskat påtagligt..

NT - 45 minuter sedan

Systembolaget återkallar rosévin

Systembolaget slutar sälja och återkallar rosévinet "Band of Roses Rosé" av årgång 2019, med artikelnummer 90365..

NT - 15 minuter sedan

Man misstänkt för rattfylla efter svår olycka

En större trafikolycka har inträffat mellan Bjärnum och Vankiva, norr om Hässleholm..

NT - 1 timme sedan

Depp nekas överklagan i förtalsmål

Hollywoodstjärnan Johnny Depp kommer inte att få överklaga det brittiska domstolsbeslut som fattats till hans nackdel i ett uppmärksammat förtalsmål mot tabloiden The Sun..

NT - 1 timme sedan

Försvunne dykaren hittad avliden

Mannen som försvann vid en sjö i närheten av Björsäter har hittats avliden..

NT - 45 minuter sedan

Pappan hoppas smittan stoppas: "Då är det hatten av"

"Det blir en extra stor utmaning hur jag på egen hand ska lära ut", säger föräldern Niclas Ylander, när distansundervisning införs på barnens skola..

NT - 1 timme sedan

Argentina sörjer: "Utan Diego, utan Gud"

Det är landssorg i Argentina efter Diego Maradonas död. Den fotbollstokiga nationen minns en mästare – men också en orolig själ med ett trassligt privatliv..

NT - 1 timme sedan

Finspångsbon får bygga flerbostadshus på hemmaplan

Nya bostadsrätter kan bli verklighet på en ödetomt på Östermalm. "Det känns jättekul att vi får chansen att bygga här", säger Jörgen Hultmark från E2C..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.