Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 01 December, 03:24

Aftonbladet - 20 nov 20 kl. 21:57

Krogsurra i vår chatt▸ Då var kvällen kommen när krogar och restauranger måste stänga. Tiden för surr, skryt och kvart-i-tre-ragg är på paus. .
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krogsurrai vår , chatt
Dagensanalys.se - 18 maj 16 kl. 18:23

Google på väg att börja med egna chatt-botar

Det tycks som om Google också öppnat för egna chatt-botar, något som exempelvis Facebook verkar hårdlansera (något vi skrivit om på Dagensanalys.se). Microsofts misslyckande med deras rasistiska bot verkar heller inte skrämma sökmotorjätten.

Dagensanalys.se - 19 maj 16 kl. 11:09

Google lanserar en chatt-bot som kan bli din nya bästa vän

Vi skrev tidigare på Dagensanalys.se om en kommande chatt-bot från Google. Nu verkar den ha kommit, och den kan bli din bästa vän när du inte har någon att chatta med i Googles nya meddelandetjänst, Allo.

Kristianstadsbladet - 30 maj 13 kl. 01:30

Miljöministerns chatt censurerades


När miljöminister Lena Ek deltog i en chatt i sociala medier under sitt besök Kina i veckan grep den kinesiska censuren in. Det var när någon ställde en fråga om vad Lena Ek tycker om luften i Peking som inlägget plötsligt plockades bort och ersattes av orden: "Ursäkta, det här inlägget har raderats". Det rapporterar Svenska Dagbladet.

YLE - 02 apr 15 kl. 05:00

VF:s dag: fåordig chatt och ärtpurélogga

Partiordförande Paavo Arhinmäki bjöd på tidernas mest fåordiga chatt, den typiska kandidaten är både arbetare och högskoleutbildad, teknologer ställde frågor om ekonomin och grafikern Kasper Strömman levererade en rad teorier om ränderna i loggan: blod, aprikossylt, wasabi, ärtpuré? Under valsatsningen Väljaren i fokus får varje riksdagsparti i tur och ordning en egen dag på Yle. Här har vi samlat det viktigaste av det innehåll som publicerades under Vänsterförbundets dags den 1.

YLE - 10 apr 15 kl. 05:00

Centerns dag: Skrattig chatt med Nagubro och regering

Juha Sipilä chattade gemytligt om skarvar, Nagubron och regeringsbildning och berättade också att han talar skolsvenska, tyska och engelska. Den typiska centerkandidaten visade sig vara en företagare stadd vid god valkassa och sajtdetektiven Kasper Strömman såg både "qeskusta" och plyschhundar på partiets webbsida. Under valsatsningen Väljaren i fokus får varje riksdagsparti i tur och ordning en egen dag på Yle.

Nyhetsverket - 18 jan 16 kl. 13:46

IS har sin egen chatt-app

Terrorist-organisationer och dess anhängare har successivt kastats ut från populära chatt-appar såsom WhatsApp, Telegram, and other liknande meddelandetjänster. Istället kommunicerar de nu via en meddelande-app för Android som kallas AlRawi. AlRawi krypterar meddelandena så att det är svårare för utomstående, såsom regeringar och säkerhetstjänster, att övervaka aktiviteten, enligt Rappler.

Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 11:00

Chatt-dekaler kan generera miljardbelopp

Chatt-dekaler, alltså de större, avancerade versionerna av emojis kan dra in enorma summor. Detta kan ses i exemplet med chattappen Line, som bara på försäljningen av dekalerna håvar in 2,2 miljarder kronor årligen. Line är inte jättekänt här i norden, men det japanska företaget är ett stort namn på den asiatiska marknaden.

Dagensanalys.se - 05 nov 18 kl. 05:15

Adlingo lanserar chatt i banners

Adlingo är en startup som fått pengar från bland annat Google för sina experimentella annonsformat. Senast är en banner med chatt. I själva bannern kan du ha en chatt som gör att konsumenten kan få en direktkontakt med varumärket.

P3 - 09 feb 11 kl. 09:00

Chatt: Ställ din fråga till Säpo

Säpo har haft fullt upp det senaste året, med självmordsbomben på Bryggargatan mitt i julruschen i Stockholm, prinsessbröllop och valet 2010. Men hur ser en dag ut på jobbet ut för Säpo? Och hur ser planerna ut för att fixa ett säkert samhälle?

Kristianstadsbladet - 16 feb 11 kl. 16:47

Chatt slutade i slagsmål på studentboende

Studenternas chatt slutade med misshandel.
När 19-åringen öppnade sin rumsdörr på högskolans studentboende i Kristianstad klev ett gäng killar in. Han fick ett knytnävsslag i ansiktet, föll och när han låg ned sparkades han.

VA - 11 mar 11 kl. 09:13

Chatt: Ställ frågor om aktier

11 mars >>Autoforward Besökare till denna sida skickas vidare till http://privataaffarer.se/chatt/ Privata Affärer   Publicerad 09:13 av:  Länka hit Kommentera .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.