UNT > Nyheter

Saturday, 05 December, 22:49

UNT - 20 nov 20 kl. 21:48

Bedömningarna som präglar pandeminStudenter och företagare får bära en mycket tung börda till följd av nedstängningar..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bedömningarnasom , präglar, pandemin
Sydsvenskan - 31 aug 13 kl. 06:30

Kortföretagen har för stor makt

Vi kan alla erkänna det för oss själva: Det provocerar när någon annan ska bestämma vad som är fint och fult, tillåtet och otillåtet. Men så länge det finns lagar eller bred samhällelig acceptans för en norm, så brukar det där ju ordna sig bra av sig självt.
I den digitala revolutionen är de processerna och principerna ofta satta ur spel.

BT - 17 dec 14 kl. 09:02

Fågelinfluensa från säl till säl

Att sälar i så stor omfattning drabbats av fågelinfluensa i år beror på kontakter med vildfåglar, eller deras avföring, och att smittan sedan spridits från säl till säl. Det konstaterar Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) som tillsammans med Naturhistoriska riksmuseet analyserat hundra sälar, både friska och sjuka, och hittat fågelinfluensa hos tio procent av dem."Viruset har cirkulerat under närmare fem månaders tid och att det är så många som drabbats visar att sälarna måste ha smittat varandra", uppger forskare Siamak Zohari vid SVA i ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 12 jun 13 kl. 10:26

Konst Vackert och brutalt i surrealistisk rosa

Foto: Venedigbiennalen
Elna Svenle besöker de nationella paviljongerna på årets Venedigbiennal och imponeras bland annat av irländaren Richard Mosses dialoglösa videoinstallation som följer beväpnade rebellgrupper i östra Kongo.
Långa svepande filmåkningar i ett bedårande vackert tropiskt landskap. Men istället för grön frodig växtlighet, är allting rosa som bubbelgum.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.