GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 25 November, 11:26

GöteborgsPosten - 20 nov 20 kl. 13:53

Covidlarm bland arbetare på minkfarm i Polen18 fall av coronavirussmitta har påvisats bland arbetare på minkfarmar i Polen. Djuren har testats, men huvudtesen är att det inte är de som smittat arbetarna, enligt myndigheter..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Polen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Covidlarmbland , arbetare, minkfarmi , Polen
GöteborgsPosten - 21 timmar sedan

Covidsjuka minkar funna i Polen

Åtta fall av covid-19 har konstaterats bland uppfödda minkar på en farm i norra Polen. Det är de första virusfallen hos mink i det pälsproducerande landet..

Kristianstadsbladet - 25 maj 14 kl. 14:23

Polen på väg upp bland de stora

EU:s fem stora håller allt tydligare på att bli sex.Polens betydelse växer både politiskt och ekonomiskt.
I EU:s senaste prognoser är det bara Lettland och Litauen som spås större tillväxt än Polen under de närmaste två åren.

BT - 25 maj 14 kl. 14:23

Polen på väg upp bland de stora

EU:s fem stora håller allt tydligare på att bli sex. Polens betydelse växer både politiskt och ekonomiskt.I EU:s senaste prognoser är det bara Lettland och Litauen som spås större tillväxt än Polen under de närmaste två åren.

Helsingborgs Dagblad - 11 aug 12 kl. 01:32

Arbetare bor i växthus

Under flera år har utländska arbetare bott i växthus söder om Laholm, rapporterar Hallandsposten. I anläggningens personalutrymme ska två arbetare från Polen ha bott från i juni 2010 till i torsdags. Dessutom ska ytterligare sex arbetare från östeuropeiska länder ha hysts in där under sommaren.

Nyhetskanalen - 11 aug 12 kl. 01:33

Utländska arbetare bor i växthus

Under flera år har utländska arbetare bott i växthus söder om Laholm, rapporterar Hallandsposten. I anläggningens personalutrymme ska två arbetare från Polen ha bott från i juni 2010 till i torsdags.

Dessutom ska ytterligare sex arbetare från östeuropeiska länder ha hysts in där under sommaren.

SR - 08 apr 11 kl. 05:00

Polska arbetare stäms efter felbygge

De stora problemen med bygget av en vägbro på riksväg 31 utanför Jönköping har nu lett till att polska arbetare stäms av det anlitade polska bolaget Kormal i Polen. Bron fick till slut rivas och byggas om..

DN - 08 jul 19 kl. 08:26

Polen vill locka tillbaka unga med sänkt inkomstskatt

Polen planerar att avskaffa inkomstskatt för unga under 26 år. Syftet är att locka tillbaka arbetare från lukrativa jobb utomlands, skriver Financial Times. .

SvD - 01 mar 11 kl. 09:00

Fler skinn per minkfarm produktion

Sedan regler om större minkburar införts vid årsskiftet har mer än var tionde minkfarm slagit igen. Ändå produceras lika många minkskinn, eftersom de kvarvarande 65 minkfarmerna vuxit, enligt SR....

BT - 01 sep 11 kl. 08:11

Vanvård på minkfarm i Svenljunga

Minkfarmarna har inte förbättrat sina förhållanden efter förra sommarens larm. Det menar Djurrättsalliansen som undersökt farmarna. Svenljungas minkfarm är en i raden av farmar som Djurrättsalliansen smygfilmat och avslöjar att det fortfarande pågår missförhållanden.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Mångmiljonkrav efter brand på minkfarm

En pälsdjursfarm och en hundgodistillverkare stämmer Region Gotland på 34,7 miljoner kronor efter branden vid en minkfarm vid Salthamn för ett år sedan. Företagen JRT Sweden AB och Gotlandsfarmen AB hävdar att släckningsarbetet var under all kritik, skriver Gotlands Allehanda.Utryckningsfordonen körde fel och var inte rätt utrustade.

BT - 28 sep 12 kl. 09:04

Skadegörelse på minkfarm i Kind

En minkfarm i Kind har under natten eller tidiga morgon utsatts för skadegörelse. Två garageportar och bil vid farmen har täckts med färg. Polisen har varit på plats och tagit upp en anmälan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.