UNT > Lokalt

Saturday, 05 December, 23:09

UNT - 20 nov 20 kl. 21:29

Motdraget mot alkoholstoppet: Bildade eget landDe nya reglerna blev droppen. Nu har baren Shotluckan i Uppsala utropat sig till ett eget land med en egen tidszon, och kommer numera ha öppet till 03:30..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Shotluckan, Uppsala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Motdragetmot , alkoholstoppet, Bildade, eget, land
Sydsvenskan - 29 nov 13 kl. 06:30

Trummis bildade eget band

Den amerikanske jazztrummisen och bandledaren Chico Hamilton har avlidit, skriver New York Times.Hamilton började sin långa karriär genom att spela i ett band tillsammans med bland andra Charlie Mingus och Dexter Gordon och etablerade sig sedan som trummis genom uppdrag för bland andra Duke Ellington, Billie Holiday och T-Bone Walker.Han spelade också bakom Lena Horne i sex år innan han 1955 startade sitt eget band som han kom att spela in en lång rad album tillsammans med.

Barometern - 12 jul 16 kl. 16:33

Golfklubb på offensiven – bildade eget aktiebolag

Möre Golf i Söderåkra är på offensiven igen efter en hel del förändringar i samband med en omorganisation. Nytt bolag och gynnsammare arrendeavtal har tecknats..

Sydsvenskan - 25 mar 12 kl. 08:30

Ilmar Reepalu kör sitt eget race

Alla partier i kommunstyrelsen var välkomna att skriva under, sa kommunstyrelseordförande Ilmar Reepalu (S). Men han visste vilken öm tå han trampade på när han valde att ta upp flyktingars rätt att välja bostadsort ? den så kallade ebo-lagen ?

Nya Wermlands Tidningen - 31 jul 13 kl. 07:30

Grannarna som startade eget

Redan när han var 22 år började Hans Sundling fundera på att starta eget företag, men det var först i år det blev av. Företaget Bro Slipdelar startade han tillsammans med sin granne. ?

Sydsvenskan - 29 dec 12 kl. 06:30

?Palme? för fin för sitt eget bästa

Jag såg Maud Nycanders och Kristina Lindströms film ?Palme? på en pressvisning tidigt i höstas.

Västerbottens Folkblad - 24 apr 14 kl. 10:55

[PLUS] The Zimmerman band satsar på eget material

Efter tio år som kringresande trubadur ledsnade Dennie Hansson och bildade bandet han alltid drömt....

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 20 kl. 17:05

Forskare odlar eget ormgift

En grupp nederländska forskare har lyckats framställa starkt gift från giftsnoken Aspidelaps lubricus i laboratoriemiljö. Forskarna började med att isolera stamceller från ormens ägg. Därefter tillsatte de tillväxtfaktorer, så att stamcellerna bildade e.

GöteborgsPosten - 30 jan 20 kl. 17:05

Forskare odlar eget ormgift

En grupp nederländska forskare har lyckats framställa starkt gift från giftsnoken Aspidelaps lubricus i laboratoriemiljö. Forskarna började med att isolera stamceller från ormens ägg. Därefter tillsatte de tillväxtfaktorer, så att stamcellerna bildade ett slags millimeterstora kopior av ormens egna giftkörtlar..

Skånskan - 29 mar 17 kl. 14:00

Bildade nytt när flickorna fick stå tillbaka

UTBRYTNING. När Håkan Hansson märkte att flicklaget han tränade inte fick samma möjligheter som pojkarna såg han och andra föräldrar till att bilda en ny fotbollsklubb. Och den gick det alldeles för bra för.

DI - 19 jul 11 kl. 12:36

Bildade borättsförening på egen hand

Fastighetsägaren bildade bostadsrättsförening trots att hyresgästerna röstade nej. "Vi hade ingen aning om att man kunde göra så här. Plötsligt stod det bara nya namn på hyreslapparna", säger hyresgästen Per Hjertstrand..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.