Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 02 December, 19:49

Aftonbladet - 20 nov 20 kl. 21:09

Överläkare misstänks ha dödat två svårt covid-sjuka patienter▸ Till Essens universitetssjukhus kommer de allra svårast sjuka covid-patienterna. Både från Tyskland och från andra länder. Nu misstänks en överläkare på sjukhuset ha gett två svårt covid-sjuka män, 47 och 50 år, dödliga injektioner. – Jag stod inte ut med att se dem lida längre, ska läkaren ha sagt i förhören..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Essens, Tyskland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överläkaremisstänks ha , dödat, två, svårt, covid-sjuka, patienter
Skånskan - 06 dec 18 kl. 20:21

Smitta spreds på ungdomskirurgen

Lund Fyra fall av den resistenta bakterien VRE har upptäckts på ungdomskirurgiavdelning 65 på Skånes universitetssjukhus i Lund.
På sjukhuset pågår nu arbetet med att identifiera smittkällan.Smittan hittades hos en patient vid den regelbundna kontrollen på avdelningen och när man sedan försökte spåra smittan hittades tre ytterligare fall som bär VRE (vancomycinresistenta enterokocker).

BT - 11 feb 14 kl. 15:43

Dom mot norsk legosoldat skjuts upp

Det dröjer till fredag innan domen mot den norske legosoldaten Joshua French i Kongo-Kinshasa slås fast. French är inte psykiskt frisk, enligt ett utlåtande. Rapporten konstaterar att French lider av en stressrelaterad sjukdom och är att betrakta som psykiskt sjuk.

BT - 12 sep 13 kl. 00:37

FN-möte om Syriens kemvapen

Representanter för de fem permanenta medlemmarna i FN:s säkerhetsråd - USA, Ryssland, Storbritannien, Kina och Frankrike - träffades i kväll och diskuterade Syriens kemvapen. Mötet var ingen regelrätt förhandling.- Alla lade fram sina positioner men det var inga riktiga förhandlingar, sade en FN-diplomat efter det 45 minuter långa mötet som hölls innanför stängda dörrar.

BT - 04 aug 14 kl. 20:10

Militär sätts in mot ebola-epidemi

Soldater sätts nu in i Sierra Leone och Liberia för att hejda spridningen av det dödliga ebolaviruset. Enbart vårdpersonal och mattransporter ska släppas in och ut ur de värsta smittozonerna. 750 soldater är på väg i konvojer till Liberias sydöstra skogsområden för att sätta upp karantänområden, rapporterar Reuters.

BT - 04 aug 14 kl. 20:33

Soldater sätts in mot ebola-epidemi

Soldater sätts nu in i Sierra Leone och Liberia för att hejda spridningen av det dödliga ebolaviruset. Enbart vårdpersonal och mattransporter ska släppas in och ut ur de värsta smittozonerna. 750 soldater är på väg i konvojer till Liberias sydöstra skogsområden för att sätta upp karantänområden, rapporterar Reuters.

Helsingborgs Dagblad - 15 mar 15 kl. 04:00

Plundring pågår

För snart två år sedan gick friskolekoncernen JB Education omkull. Chockade elever grät. 1600 lärare kickades.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.