Expressen > Sport

Sunday, 29 November, 05:15

Expressen - 20 nov 20 kl. 21:00

”Behövs ett skydd – så man slipper oron”GÖTEBORG. Coronan är borta och Göteborg FC:s landslagsspelare Elin Rubensson, 27, har inte många veckor kvar av sin graviditet.Men hon välkomnar det nya förslaget om att kvinnliga fotbollsspelare ska kunna få föräldraledigt.– Det behövs ett skydd för oss spelare så att man slipper oron. Jag är jätteglad att det kommer ett förslag, säger GFC-stjärnan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
GÖteborg, Göteborg FC, Elin Rubensson, GFC

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Behövsett , skydd, man , slipper, oron
EU-Parlamentet - 14 apr 14 kl. 10:06

Artikel - Bankunionen: stabilare finanssystem och starkare skydd för skattebetalarna

Allmän information : Det behövs ett effektivt sätt att hantera krisande banker om stabiliteten i det europeiska finansiella systemet ska kunna skyddas samtidigt som skattebetalarna slipper stå för notan för bankernas misstag. Det har alltid varit parlamentets målsättning i förhandlingarna med medlemsländerna vid skapandet av en bankunion. På tisdag debatterar och röstar ledamöter om ytterligare en viktig byggsten för unionen, ett bankrekonstruktionssystem.

Cornucopia - 07 okt 19 kl. 10:27

Icke-inflationen: Högsta hyreshöjningarna på sex år - ännu högre i nybyggt

Icke-inflationen fortsätter segertåget i form av 2019 års hyreshöjningar. Dessa landade på 1.9% i snitt, vilket är den högsta ökningen sedan år 2013 enligt SCB.

Cornucopia - 14 apr 20 kl. 09:54

Reklam: Tvätta och impregnera altanen med Brunsåpa och Roslagsmahogny

Detta inlägg är reklam för Paintpro.se, som drivs av en bloggläsare.

När värmen äntligen kommer brukar det för de flesta husägare vara dags för rengöring och underhåll av altaner, trädäck, teakdäck, fasader, tak, båt, staket m.

Kristianstadsbladet - 24 dec 12 kl. 09:00

Bladetsportens julklappar

I eftermiddag är det skinka på borden och Kalle Anka på tv. Och julklappar till alla som varit snälla. Bladetsporten har som tradition att dela ut en del klappar.

Cornucopia - 18 okt 13 kl. 08:30

Stora möjligheter bli stridspilot

Möjligheterna att bli pilot inom flygvapnet har kanske aldrig varit större än nu. Till skillnad mot det glada 80-talet, som i filmen Top Guns skugga såg horder av unga män drömma om att bli det häftigaste som finns - att bli stridspilot, så är intresset minst sagt ljumt idag. Samtidigt rekryterar Flygvapnet hela procenten av alla GMU-platser till just specifikt pilotyrket.

YLE - 11 dec 16 kl. 09:00

Har du koll på dina vaccineringar?

Vet du när det är dags för nästa stelkrampsspruta? Det är lätt att räkna ut - förutsatt att du gör det rätt. Vacciner gör att vi slipper jobbiga och i många fall dödliga sjukdomar.

SVT Debatt - 14 okt 13 kl. 15:15

Tre år med ständigt livvaktsskydd

DÖDSHOT Förra veckan i Philadelphia skulle domarna ha fallit mot de personer som planerade att döda Lars Vilks, men de sköts återigen upp. En av de åtalade riskerar livstids fängelse. Tre år efter mordkomplotten har Lars Vilks fortfarande livvaktsskydd.

Cornucopia - 10 okt 18 kl. 17:45

Gästinlägg: Att brygga eget mjöd hemma

Nedanstående är ett gästinlägg signerat Lena Padukova, som framöver håller i en mjödprovning i Stockholm den 9:e november.

I det här inlägget kommer jag berätta hur man gör eget mjöd hemma. Innan jag går in på själva tillverkningen säger jag dock ett par ord om mjöd generellt, så det inte råder några oklarheter.

BT - 01 aug 14 kl. 08:51

V avvecklar jobb och företag

Slutreplik. Svar till Marjan Garmroudi (V), BT 20/7.
Jag skrev en debattartikel om att svenska folket vill behålla Rut.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så tycker de tio största partierna om tiggerietCannabis och kvotering

Inför riksdagsvalet har Nyheter24 frågat Sveriges tio största partier om deras hållning i ofta debatterade frågor.  Tiggeriet har varit en stor snackis och även om det inte är en fråga som avgör några val har den debatterats flitigt. Sverigedemokraterna är det parti som lyft frågan mest och deras åsikt sticker även ut i jämförelse med de andra partierna.

Cornucopia - 16 jun 15 kl. 13:37

Den som inte hoppar av förlorar på bostadsbubblan

Det finns de som tror att de tjänar pengar på bostadsbubblan. Men verkligheten är att endast den som hoppar av bostadsbubblan tjänar något, medan övriga bara tvingas till allt högre skuldsättning under sin boendekarriär, samtidigt som de får allt större latenta skatteskulder.

Saken är att bostädernas värderingar har stigit, inte deras värde.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.