Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Friday, 27 November, 03:17

Länstidningen i Jämtland - 20 nov 20 kl. 20:57

Nu delas krisstödet ut till elitklubbarna – miljoner till ÖFKFotbollen får 159 miljoner av idrottens krispaket. Nu har Svenska Fotbollförbundet beslutat hur....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
ÖFK, Svenska Fotbollförbundet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu delas, krisstödetut till , elitklubbarnamiljoner till , ÖFK
YLE - 19 jul 12 kl. 08:29

Delade åsikter om spanska krisstödet

Riksdagen samlas i dag för att behandla regeringens meddelande om krisstödet till de spanska bankerna och Finlands avtal om säkerheter för lånet. Meddelandet behandlas i riksdagens plenum klockan 14. Stora utskottets ordförande, socialdemokraten Miapetra Kumpula-Natri, hoppas att riksdagen godkänner regeringens förslag på krisstöd till de spanska bankerna.

YLE - 19 jul 12 kl. 07:40

Riksdagen diskuterar spanska krisstödet

Riksdagen samlas i dag för att behandla regeringens meddelande om krisstödet till de spanska bankerna och Finlands avtal om säkerheter för lånet. Meddelandet behandlas i riksdagens plenum klockan 14. Riksdagens finansutskott samlas redan klockan tio och det stora utskottet klockan 11.

GöteborgsPosten - 02 aug 18 kl. 09:53

Mjölkbonde om krisstödet: "bättre om man kunde låna"

I måndags fick bönderna veta summan på krisstödet från regeringen mitt i sommartorkan. För många räcker de 1,2 miljarder kronor inte. Lars-Erik Börjesson, mjölkbonde vid Kåhögs gård i Partille är en av dem:
– Det är möjligt att de tänker på oss, men de pengar som de erbjuder, det är inte mycket, säger han..

SR - 01 jul 20 kl. 15:00

Efter kritiken – krisstödet till kulturen ändras

Konstnärsnämnden ändrar reglerna för vem som kan få del av det statliga krisstödet..

Expressen - 09 jul 20 kl. 16:32

Petter betalar tillbaka krisstödet - efter kritiken

Rapparen Petters bolag, Bananrepubliken Aktiebolag, beviljades med krisstödspengar av Kulturrådet.Nu betalar rapparen tillbaka allt.– Det stämmer att Bananrepubliken AB lämnat tillbaka de 223 800 kronor de fick i krisstöd av Kulturrådet, bekräftar Kajsa Ravin generaldirektör för Kulturrådet, till Aftonbladet..

Helsingborgs Dagblad - 08 maj 20 kl. 11:50

Skansen om krisstödet: ”Ger oss hopp”

Det drogs en lättnadens suck på de statligt finansierade kulturinstitutioner som på fredagen fick besked av kulturministern om extra krisstöd. – Utan att veta säkert hur mycket vi får så ger det här oss ett andrum, säger Yvonne Nordlind, kommunikationsc.

Barometern - 08 maj 20 kl. 12:41

Skansen om krisstödet: ”Ger oss hopp”

Det drogs en lättnadens suck på de statligt finansierade kulturinstitutioner som på fredagen fick besked av kulturministern om extra krisstöd. – Utan att veta säkert hur mycket vi får så ger det här oss ett andrum, säger Yvonne Nordlind, kommunikationschef på Skansen..

SVT - 14 maj 20 kl. 18:57

2100 ansökningar har lämnats in för krisstödet till kultursverige

Ansökningstiden till regeringens krisstöd på 370 miljoner för kulturlivet gick ut under natten till torsdagen, och 2100 ansökningar från Sveriges pressade kulturaktörer har lämnats in. – Målet är att vara klara med beredningen innan midsommar, och förhoppningsvis kunna betala ut stödet innan dess, säger Kajsa Ravin, generaldirektör på Kulturrådet..

SR - 15 maj 20 kl. 16:04

Kulturrådet: "Dansband och kryssningsbolag har sökt krisstödet"

Inkomstbortfallet för de som ansökt som krisstöd är mer än dubbelt så stort som det totala stödet. Det visar preliminära siffror från Kulturrådet..

SmålandsPosten - 02 nov 16 kl. 16:22

Socialchefen är nöjd med hanteringen av krisstödet

När en 18-årig man avled av sina skador efter ett knivslagsmål i Lessebo i början av oktober erbjöd socialtjänsten krisstöd. I onsdags öppnade kommunen även upp för en avslutningsdialog, men ingen kom..

Trelleborgs Allehanda - 03 aug 19 kl. 10:00

Krisstödet: ”Bättre än ingenting”

Södra Skånes lantbrukare drabbades olika hårt av förra årets torka. Regeringens beslut om krisstöd välkomnas, men täcker inte upp för den förlust lantbruket gjorde. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.