Expressen > Nyheter

Tuesday, 01 December, 03:20

Expressen - 20 nov 20 kl. 20:20

Till sjukhus efter halkolyckaEn person fördes på fredagskvällen till sjukhus efter en halkolycka utanför Ljungby..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ljungby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Till sjukhusefter , halkolycka
GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

En till sjukhus efter bilolycka i Tynnered

Det har skett en singelolycka i närheten av Skattegårdsvägen i Tynnered. Enligt SOS Alarm har en person fått föras till sjukhus..

Expressen - 13 feb 20 kl. 07:09

MORGONENS NYHETER: 242 nya coronadödsfall på en dag – partitoppar sparkas • Tamara Spiric kandiderar inte till V-ledare • En till sjukhus efter halkolycka

14 840 nya sjukdomsfall – och 242 nya dödsfall. Spridningen av coronaviruset, covid-19, fortsätter.■■■Två distrikt har nominerat Tamara Spiric till ny partiledare för V.

SvD - 17 jan 11 kl. 16:32

Halkolycka i Norrtälje

En person fick föras med ambulans till sjukhus efter en halkolycka i samband med ett elarbete i Östra Ledinge söder om Norrtälje. Arbetsplatsolyckan inträffade strax före halv fyra på....

Expressen - 26 jan 14 kl. 18:51

Tre skadades i svår halkolycka på E6:an

Tre personer har förts till sjukhus efter en halkolycka uppe på Hallandsåsen och E6 norrut är avstängd sedan strax efter klockan 16 på söndagen. Vägen väntas inte öppnas igen förrän tidigast vid 20-tiden..

Expressen - 20 feb 16 kl. 09:54

En person till sjukhus efter halkolycka

Det råder extrem halka längs Västkusten vilket orsakat flera olyckor. En kvinnlig bilist kraschade rakt in i en stolpe på morgonen i Göteborg och fick föras till sjukhus. Bara en stund senare åkte en bil av vägen på Länsväg 172 – en person fick föras till sjukhus.

UNT - 17 okt 11 kl. 07:20

En person till sjukhus efter halkolycka

Under måndagsmorgonen fick en person föras till sjukhus efter att ha kört av vägen..

UNT - 17 okt 11 kl. 07:20

Kvinna till sjukhus efter halkolycka

Under måndagsmorgonen fick en person föras till sjukhus efter att ha kört av vägen..

Alingsås tidning - 05 dec 11 kl. 14:36

En person till sjukhus efter ny halkolycka 

ALINGSÅS: Halkan fortsätter att ställa till det och på vissa vägsträckor är det värre än på andra. En bilförare har förts till sjukhus efter en singelolycka på väg 180..

Expressen - 20 jan 12 kl. 10:06

Två till sjukhus efter halkolycka

En bilolycka inträffade på väg 952 mellan Södra Sandby och Skrylle på fredag morgon. Två personer fick föras till sjukhus med ambulans. Det är oklart hur svåra deras skador är.

Expressen - 13 jan 15 kl. 22:35

Kvinna voltade med bil – fördes till sjukhus

En kvinna fördes på tisdagskvällen med ambulanshelikopter till sjukhus efter en halkolycka i Ulricehamn. – Bilen slog runt och hamnade på taket. Hon hängde upp och ner i bilen, säger Lennart Larsson, inre befäl vid Räddningstjänsten Södra Älvsborg..

GT - 09 feb 15 kl. 11:39

En person till sjukhus efter halkolycka

STENUNGSSUND. En person har förts till sjukhus efter att ha kört av vägen med sin personbil på en småväg vid Skröperöd i Ödsmål norr om Stenungssund. Enligt räddningstjänsten råder det fläckvis halka.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.