UNT > Nyheter

Friday, 27 November, 12:20

UNT - 20 nov 20 kl. 20:07

Krogprofiler besvikna på Tillväxtverket – lägger varselDet är svårt för företagare att få kontakt med Tillväxtverket, som fördelar coronastöden till företagen. För den kända Uppsalakrogen Dryck & Mat får det stora konsekvenser – sex av åtta anställda varslas nu om uppsägning..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Tillväxtverket, Uppsalakrogen Dryck

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krogprofiler, besvikna, Tillväxtverketlägger , varsel
Regeringen - 09 feb 17 kl. 12:42

Tillväxtverket får omställningsuppdrag

Regeringen ger idag, torsdag 9 februari, Tillväxtverket i uppdrag att stötta regioner och kommuner där större varsel och eller annan omställning av näringslivet sker..

Regeringen - 02 apr 13 kl. 08:21

Gunilla Nordlöf ny generaldirektör för Tillväxtverket

Regeringen har beslutat att förordna Gunilla Nordlöf till ny generaldirektör för Tillväxtverket.- Jag är oerhört glad över att Gunilla Nordlöf tackat ja till att leda Tillväxtverket. Med hennes bakgrund och erfarenheter kommer hon vara en enorm resurs för det viktiga arbete som Tillväxtverket bedriver, säger näringsminister Annie Lööf.

Cornucopia - 09 jul 20 kl. 11:54

Tillväxtverket: Elbristen leder till upp till 280 000 förlorade jobb i storstadsområden och närliggande - och bostadsbrist

Tillväxtverket har gjort en analys av konsekvenserna av elbristen för Mälardalen och Stor-Stockholm, Skåne och Västra Götalands län. Regeringens nedstängning av kärnkraften och oförmåga att ordna fram överföringskapacitet av el från bland annat Norrland kommer till år 2040 leda till upp till 280 000 förlorade jobb i dessa tre regioner. Dessutom leder det till relativt sett minskad befolkning på grund av bostadsbrist eftersom nu bostadsområden inte kan byggas.

YA - 08 aug 12 kl. 06:30

Tillväxtverket och tillitens problem

Nyligen avslöjades att Tillväxtverket, en av våra statliga myndigheter, sprätt iväg skattepengar på dyra middagar, slottsvistelser och skidresor.
Älgvisning (!), choklad- och vinprovning och spabesök har man också kostat på sig för offentliga medel.

Regeringen - 06 aug 12 kl. 16:19

Christina Lugnet lämnar Tillväxtverket

Regeringen kommer på torsdag att entlediga Tillväxtverkets generaldirektör Christina Lugnet. - Den verksamhet som Tillväxtverket ansvarar för är oerhört viktig och för att myndigheten ska kunna fortsätta utvecklas och göra ett bra jobb krävs en generaldirektör som både har näringslivets, medborgarnas och regeringens fulla förtroende, säger näringsminister Annie Lööf. Pressmeddelande: Christina Lugnet lämnar Tillväxtverket Näringsdepartementet, 6 augusti 2012.

Nyhetskanalen - 08 aug 12 kl. 07:56

Odell kräver granskning av Tillväxtverket

Hela verksamheten på Tillväxtverket bör granskas efter skandalen med den vidlyftiga internrepresentationen. Kravet kommer från Mats Odell, ordförande i riksdagens näringsutskott.Dagens Industri skriver att Odell vill veta hur det miljardstöd från EU som Tillväxtverket delar ut har fördelats.

ÖstersundsPosten - 04 mar 15 kl. 21:03

Lindbäck har svarat Tillväxtverket

Tillväxtverket har låtit genomföra en extern revision av den ekonomiska redovisning som sex resurscentrum lämnat in. De har alla fått verksamhetsbidrag från Tillväxtverket..

Regeringen - 20 jul 17 kl. 13:50

Uppdrag till Tillväxtverket att verka för digitalt först - för ett enklare företagande

Regeringen uppdrar åt Tillväxtverket att vara utvecklingsmyndighet för arbetet med att skapa enkla digitala myndighetskontakter för företag. Tillväxtverket ska i nära samarbete med berörda statliga och kommunala myndigheter främja digital förnyelse genom att tillgängliggöra information och stötta berörda myndigheter att tillämpa principen digitalt först i företagens myndighetskontakter..

Länstidningen i Jämtland - 30 aug 17 kl. 10:58

Regeringen: Delar av Tillväxtverket flyttas till Östersund

Statsminister Stefan Löfven och civilminister Ardalan Shekarabi presenterade på en pressträff i dag att delar av Tillväxtverket flyttas till Östersund. Detta som ett led i arbetet att skapa fler arbetstillfällen ute i landet. Tillväxtverket finns redan i staden men kommer alltså att utökas i samband med flytten..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Tillväxtverket beviljar stöd till ?Utmaningen?

Tillväxtverket har beviljat stöd på högst 1 307 280 kronor till Vansbro kommun för att genomföra projektet ?Utmaningen ? samverkan och samsyn för tillväxt.?.

Nyhetsverket - 01 aug 12 kl. 11:35

Tillväxtverket Lyxmiddagar blev seminariekostnad

Tillväxtverkets listiga bokföringsknep förvandlade lyxmiddagen på Grand Hôtel till en seminariekostnad. På så vis kunde myndigheten kräva tillbaka tiotusentals kronor i moms. Middagen dukades upp i vinterträdgården på Grand Hôtel den 23 maj.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.