DalaDemokraten > Nyheter

Sunday, 29 November, 02:53

DalaDemokraten - 20 nov 20 kl. 20:03

Nu delas krisstöden ut till fotbollsklubbarna – så mycket får Brage och KvarnsvedenFotbollen får 159 miljoner av idrottens krispaket. Nu har Svenska Fotbollförbundet beslutat hur....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Brage, Kvarnsveden, Svenska Fotbollförbundet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu delas, krisstödenut till , fotbollsklubbarna, mycket får , Brage och Kvarnsveden
PrivataAffärer - 24 jun 20 kl. 21:00

Därför kommer krisstöden förmodligen inte påverka börsen negativt

Om du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här. Den här artikeln tittar närmare på hur aktiemarknaden historiskt sett har reagerat på olika statsskuldsnivåer i USA.

SmålandsPosten - 10 jul 19 kl. 13:39

Alvestabönder tar emot krisstöd

I början på juni började Jordbruksverket dela ut krisstöd till lantbrukare som drabbades hårt av torkan förra sommaren. Flera av kommunens bönder menar dock att stödet kommer att få begränsad effekt. – Krisstöden är inte tillräckligt stora, säger Magnus Lydig på Falåkra gård..

YLE - 27 nov 15 kl. 13:31

Jordbruk får extra krisstöd

Stödet har inte stor betydelse på gårdsnivå, säger Tomas Långgård, viceordförande i Österbottens svenska producentförbund. Vintern blir tuff på många gårdar. Rysslands importstopp av livsmedel har drabbat Finland och Baltikum hårdast.

YLE - 09 maj 14 kl. 14:00

Andtbacka Den dansande björnen-kandidat

Sex kandidater har nominerats till Rundradions lyrikpris ”Den dansande björnen” som i år delas ut för 20:e gången. Bland de nominerade återfinns Ralf Andtbacka med lyriksamlingen ”fält”. I år delas lyrikpriset Den dansande björnen liksom Översättarbjörnen ut i samband med Diktveckan i Kajana den 2 juli.

SR - 06 jul 20 kl. 06:00

Forskare om krisstöden: "Bryter mot kulturpolitisk tradition"

Kommersiella kulturaktörer brukar inte få statligt stöd, men coronakrisen har skapat ett trendbrott, enligt forskaren Sofia Lindström Sol..

Nya Wermlands Tidningen - 04 aug 20 kl. 06:00

Företagen behöver fortfarande krisstöden

Dagensanalys.se - 04 sep 17 kl. 12:31

Den svarta marknaden för Instagram-verifikationer

Att ha ett verifierat Instagram-konto är något mycket åtråvärt för Influencers, och det är samtidigt något som är extremt svårt att få. Därför har en stor svart marknad vuxit upp kring försäljningen av Instagram-verifikationer, och priserna kan variera kraftigt. Att ha ett verifierat konto innebär i praktiken att ditt konto hamnar högre upp i sökfunktioner och ger tillgång till en del extra funktioner.

Cornucopia - 25 jun 20 kl. 13:21

Lärdom: Krisstöd du inte söker går till någon som behöver dem ännu mindre än du

Aftonbladet har publicerat att ett antal stora kända svenska artister med mångmiljonbelopp i sina bolag har fått krisstöd under coronakrisen, som en del av kulturstöd. Det är en lärdom till de av oss som inte sökte några stöd alls, inklusive permitteringsstöd, trots tappade intäkter - tro inte att pengarna du inte söker går till någon som behöver dem bättre, de går till någon som behöver dem ännu mindre än då. Allmänningens tragedi blir således att man ska söka vartenda krisstöd man kan.

Ekonomistas - 19 apr 20 kl. 21:28

Gunnar Lantz: Krisstöd till rätt kommuner

En viktig del av regeringens krispaket är extra resurser till kommunerna. I detta gästinlägg diskuterar Gunnar Lantz, doktor i ekonomisk historia vid Centrum för regionalvetenskap vid Umeå universitet (Cerum), utformningen av detta krisstöd.
I veckan lämnade regeringen sitt förslag till vårändringsbudget för 2020.

SmålandsPosten - 02 sep 13 kl. 06:29

Krisstödsgruppen provar ny övning

Vid en kris kan personer behöva stöd. Då ställer medlemmarna i kommunens krisstödsgrupp upp. Vid fyra tillfällen om året bjuder kommunen in medlemmarna till en träff.

Nyan - 17 sep 18 kl. 06:00

Åland får del av nationellt krisstöd

De åländska primärproducenterna får också en del av det nationella krisstödet som tagits fram i Finland med anledning av sommarens extrema torka.
Jord- och skogsbruksministeriet och producentorganisationerna enades nyligen om ett nationellt krisstödspaket till gårdarna på 30 miljoner euro. Av det går 20 miljoner till södra Finland – det så kallade AB-området – som drabbades mest av torkan i somras.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.