GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 05 December, 01:01

GöteborgsPosten - 20 nov 20 kl. 11:04

Tingsryd i ekonomisk krisHockeyallsvenska Tingsryd är i ekonomisk kris på grund av coronapandemin. Pengarna räcker bara till årsskiftet och nu hoppas klubben att en nyemission ska bli räddningen, skriver.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Tingsryd

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tingsrydi , ekonomisk, kris
Cornucopia - 03 maj 18 kl. 14:39

Ekonomisk kris oroar svenskarna minst

Enligt SOM-institutet är ekonomisk kris det som svenskarna är minst oroade över. Istället ligger långsiktiga hot som klimatförändringar och miljö överst på oroslistan. Kanske är det tryggast så - att ignorera det som vi vet alltid kommer hända, kommer drabba hela samhället och det i relativ närtid.

Barometern - 26 feb 14 kl. 14:02

Akut ekonomisk kris för Kalmar läns museum

Kalmar län museum har hamnat i en akut ekonomisk kris. Skjuter inte landstinget till fyra miljoner kronor omedelbart riskerar museet en situation där de kan tvingas ställa in sina betalningar. Beskedet om länsmuseets ekonomiska kris slog ned som en bomb bland ledamöterna i landstingsstyrelsens arbetsutskott som sammanträdde på onsdagen
– Jag blev uppringd av landstingsdirektör Alf Jönsson på tisdagskvällen och fick då veta att museets kris var så allvarlig att de skulle kunna tvingas ställa in betalningarna redan i april månad.

Dagens PS - 09 nov 16 kl. 10:42

Finansgurun efter valet: Ekonomisk kris ”utan slut”

Nationalekonomen Paul Krugman ser nattsvart på världsekonomins framtid efter att det står klart att Donald Trump blir USA:s president. (Foto: TT) Nationalekonomen Paul Krugman, som 2008 tilldelades Riksbankens pris i ekonomisk vetenskap till Alfred Nobels minne, har en gedigen bakgrund som domedagsprofet. Dagens PS har tidigare skrivit om att han spått ett sammanbrott i euron, en ”akut finansiell katastrof” i Europa samt att ekonomin varit nära en ny depression – för att nämna några.

YLE - 06 aug 14 kl. 11:28

Stubb: Rysslandssanktionerna kan leda till ekonomisk kris

Det är svårt att bedöma hur Rysslandssanktionerna påverkar Finlands ekonomi, säger statsminister Alexander Stubb från Samlingspartiet. Statsministern höll en presskonferens i Esbo på onsdagen. Han betonade att de Rysslandsanktionernas inverkan på Finlands ekonomi har beaktats i de ekonomiska prognoser som ligger som grund för nästa statsbudgeten.

Helsingborgs Dagblad - 12 apr 17 kl. 11:26

Sundsvall hockey i ekonomisk kris

Sundsvall hockey, med damlaget i högstaligan SDHL, befinner sig i ekonomisk kris. Redan inför säsongen fanns ett underskott – klubben tvingades säga upp personal – och den negativa trenden fortsätter. Nu har man startat en insamling och ber om ekonomisk.

Nyheter 24 - 02 mar 11 kl. 13:13

Nu är det ekonomisk kris i Halmstad


Gick back hela 17 miljoner kronor förra året. HALMSTAD. Det senaste laget i allsvenskan att visa upp ett minusresultat är Halmstad.

SR - 08 mar 11 kl. 14:58

Djupare ekonomisk kris att vänta när Sudan delas

I Afrikas största land Sudan går ekonomin mycket dåligt just nu, med höga matpriser och stigande inflation, vilket har lett till folkliga protester. Ekonomer i Sudan varnar för en ännu djupare ekonomisk kris för Khartoum efter sommaren, när södra Sudan ska bli ett eget land och tar med sig det mesta av oljekällorna..

SVT - 26 apr 11 kl. 18:24

Svensk speedway i ekonomisk kris

Förarlönerna i elitserien står för mer än hälften av klubbarnas budgetar, visar SVT Sport kartläggning. Svensk speedway är i djup ekonomisk kris och nu höjs varningsflaggan..

SVT - 02 maj 11 kl. 14:48

VSK Bandy i akut ekonomisk kris

Anrika bandyföreningen Västerås SK är i akut ekonomisk kris. Klubben har knappt 1,5 miljoner i hyresskulder till kommunen och även skulder till bussbolaget som kör laget. Det uppger SVT:s Tvärsnytt..

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 11 kl. 16:23

Ekonomisk kris hos Västerås SK

Västerås SK är i akut ekonomisk kris. Bandyklubben har en hyresskuld på 1,5 miljon till kommunen och har heller inte kunnat betala för bussresor, enligt SVT:s Tvärsnytt. Om skulderna inte regleras kommer VSK inte att få hyra inomhushallen och kan dessutom få föreningsbidraget indraget.

VA - 26 jul 11 kl. 08:37

"Djup ekonomisk kris kan vara nära"

26 juli USA:s president Barack Obama varnade på måndagen för att den växande skulden hotar att göra allvarlig skada på ekonomin och uppmanade kongressen att kompromissa för att ta itu med underskotten. "Om vi stannar kvar på den nuvarande banan, så kan vår växande skuld kosta oss jobb och göra allvarlig skada på ekonomin", sade Barack Obama i ett tal från Vita Huset, enligt Bloomberg News. Han uppmanade lagstiftare att lägga politiken åt sidan för att nå en överenskommelse om en "balanserad" ansats och skyllde det nuvarande dödläget på en grupp republikaner i representanthuset som insisterar på budgetnedskärningar och inga skattehöjningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.