Expressen > Sport

Thursday, 03 December, 01:59

Expressen - 20 nov 20 kl. 19:30

Blir diskad efter den pinsamma missenNågra minuter efter målgång blev Hedda Bångman, 25, uppsökt av juryn i Bruksvallarna.Deras besked: ”Du har blivit diskad”.Anledningen? En pinsam miss.– Jag fattar inte hur det här kunde hända, säger Bångman när SportExpressen träffar henne.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hedda Bångman, Bruksvallarna, Bångman, SportExpressen, LÄS MER, Expressen Premium

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blir diskadefter den , pinsamma, missen
YLE - 07 feb 16 kl. 07:56

Pinsamma missen blev hit på Twitter – Barkov och Jokinen i Super Bowl?

På natten mellan söndag och måndag är det dags för världens största enskilda idrottsevenemang – Super Bowl. De deltagande lagen är ändå inte helt på det klara för alla, inte ens i Nordamerika. Det är Denver Broncos och Carolina Panthers som gör upp om NFL-mästerskapet.

Expressen - 04 mar 19 kl. 21:10

Svensken avslöjar pinsamma missen

SEEFELD. Björn Sandström hade det oväntat tungt i VM-femmilen. Nu avslöjar han varför.

Expressen - 29 okt 16 kl. 17:40

TV4 ber om ursäkt efter pinsamma missen

När man i Nyhetsmorgon skulle reda ut vad som egentligen gäller för vintertiden så verkar det inte som att alla på redaktionen lyssnade. I grafiken stod det att man skulle vrida fram klockan – vilket ju är motsatsen av vad man ska göra. – Alla sådana klassiska fel är alltid lite pinsamma, säger pressinformatör på TV4, Johan Forsberg..

Expressen - 19 dec 16 kl. 11:08

Pinsamma missen när Andy Murray prisades

Andy Murrays 2016 fick avslutas med ett av årets mest pinsamma tv-ögonblick. Det tyckte i alla fall de brittiska tv-tittarna som såg slutet på BBC:s stora idrottsgala. "Man kunde se att Murray tappade lusten att leva", skriver viralsajten Joe..

GT - 23 dec 15 kl. 21:02

Pinsamma missen i populära tv-appen

Just nu leder Ingvar Oldsberg Bingolottos uppesittarkväll i TV4. Den som surfat in i mobilappen till tv.nu kan lätt tro att det är någon annan.

Nyheter 24 - 07 jul 16 kl. 22:01

Pinsamma missen i SVT:s studio – hade fel flagga på Tyskland

I halvtidssnacket i SVT:s EM-studio under EM-semifinalen mellan Frankrike och Tyskland var det en detalj som inte stämde. Nämligen den tyska flaggan i grafiken.Och visst att flaggorna är snarlika, men någon hade missat vågrätt och lodrätt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Är detta århundradets mest pinsamma miss?

Det var under matchen mellan ryska laget Krasnodar och ungerska Disogyr som det händelsen ägde rum. Ryssen Vladimir Bystrov snodde bollen av en till synes gravt förvirrad motståndarmålvakt och bjöds på ett helt öppet mål från 16 meter. Men i stället för att rulla in bollen lyckades han mirakulöst nog träffa utanför.

Expressen - 08 jan 13 kl. 19:28

Pinsamma missen - Färjestad skrev fel lag

Det går fort i ishockey - även utanför isen. När Färjestad producerade sitt matchprogram inför tisdagskvällens match mot Växjö gick det lite väl fort - i programmet stod det nämligen att Färjestad skulle möta Vänersborg..

Aftonbladet - 15 jan 13 kl. 01:39

Pinsamma missen mot Forsberg

Lotta Lundgrens blunder tystade Globen ? och fick Kent Forsberg att reagera: ?Får lära sig hockey?.

Expressen - 11 jan 14 kl. 19:16

Pinsamma missen - när hjälten hyllades

STOCKHOLM/LULEÅ. Lucas Wallmark var en av Sveriges mest framträdande spelare under JVM i Malmö. På lördagen skulle forwarden hyllas hemma i Luleå inför matchen mot Örebro.

Expressen - 22 mar 14 kl. 21:05

Ber nu om ursäkt efter den pinsamma missen

Arsenal åkte på en förnedrande 6-0-förlust mot Chelsea. Men om det är till någon tröst så ber domaren Andre Marriner om ursäkt nu. För att ha visat det röda kortet till fel spelare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.