GlobeNewswire > Ekonomi

Saturday, 05 December, 06:20

GlobeNewswire - 20 nov 20 kl. 19:30

Clean Motion AB Status nyemissionEmissionslikvid ännu ej inkommen, investeraren fortsatt optimistisk om investering.
Göran Folkesson, VD: Jag kan bara konstatera att emissionslikviden som utlovats till denna vecka ännu ej inkommit till oss. Vi har en fortsatt tät dialog och investeraren är fortsatt positiv till investeringen och att emissionslikviden kommer till bolaget i närtid.
Med anledning till situationen kommer styrelsen att ha ett extra styrelsemöte på måndag eftermiddag för att diskutera situationen och besluta om ev. åtgärder och alternativ.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Motion AB Status, Folkesson, Göran FolkessonVD, Motion ABTel, Clean Motion AB, EU, MAR, CET, Clean Motion AB Clean Motion AB, Motion, Motion AB, First North, Nasdaq Stockholm, Adviser, Fondkommission

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Clean, MotionAB , Status, nyemission
DI - 03 apr 19 kl. 08:52

Clean Motion vill ta in 22 miljoner i nyemission

Elfordonsbolaget Clean Motion vill ta in nära 22 miljoner kronor i en nyemission, som är garanterad till cirka 88 procent av emissionsvolymen..

GlobeNewswire - 26 aug 20 kl. 18:36

Clean Motion AB Delårsrapport för januari-juni 2020

Clean Motion AB Delårsrapport januari-juni 2020 Elfordonstillverkaren Clean Motion AB presenterar sin delårsrapport för första halvåret 2020. Bolaget redovisar en försäljning på 838 (1 219) TSEK och ett rörelseresultat på -1 815 (-2 858) TSEK. Bolaget meddelar också att styrelsen valt Anna Petre till ny ordförande.

DI - 18 maj 18 kl. 07:01

Clean Motion visar rött

Elfordonsbolaget Clean Motion, vars aktie handlas på First North, hade under det första kvartalet en omsättning på 1,9 miljoner kronor (1,4) där nästan 1,2 miljoner utgörs av försäljning till Zbee India som är ett helägt dotterbolag till Clean Motion. .

DI - 25 aug 17 kl. 18:01

Clean Motion fortfarande på minus

Elfordonsbolaget Clean Motion, listat på First North, hade en omsättning på 1,7 miljoner kronor medan rörelseresultatet var minus 1,8 miljoner kronor under det andra kvartalet. Motsvarande siffror för det första halvåret var 3,3 (1,4) respektive minus 3,6 miljoner kronor (-2,2)..

DI - 14 nov 17 kl. 19:41

Sämre rörelse för Clean Motion

Elfordonsbolaget Clean Motion, vars aktie handlas på First North, hade under det tredje kvartalet en omsättning på 0,8 miljoner kronor (1,0) medan rörelseresultatet var -1,6 miljoner kronor (-0,9)..

DI - 18 dec 17 kl. 10:46

Clean Motion tar order på 50 fordon

Elfordonsbolaget Clean Motion har fått en order på 50 Zbee-fordon från Bzzt Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 17 maj 18 kl. 15:43

Exicom investerar 6,5 miljoner i Clean Motion

Exicom, ett företag inom den indiska telekomkoncernen HFCL har investerat 6,5 miljoner kronor i den svenska elfordonstillverkaren Clean Motion. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 31 aug 18 kl. 18:20

Förlust för elfordonsbolaget Clean Motion

Elfordonsbolaget Clean Motion, vars aktie handlas på First North, hade under andra kvartalet en omsättning på 1,1 miljoner kronor.  Det framgår av bolagets halvårsrapport. .

PrivataAffärer - 02 sep 19 kl. 06:57

Clean Motion har likviditetsproblem

Clean Motion, vars aktie handlas på First North, hade under det andra kvartalet en nettoomsättning på 1,1 miljoner kronor (1,1). Det framgår av bolagets halvårsrapport. Rörelseresultatet var -1,2 miljoner kronor (-0,8).

DI - 09 apr 20 kl. 11:14

Clean Motion ansöker om företagsrekonstruktion

Clean Motion har på torsdagen lämnat in ansökan om företagsrekonstruktion vid Alingsås tingsrätt..

DI - 18 jun 20 kl. 16:16

Clean Motion begär ackordsförhandling

Elfordonstillverkaren Clean Motion har skickat in begäran till Alingsås tingsrätt om ackordsförhandling..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.