SVT > Sport

Friday, 27 November, 01:13

SVT - 20 nov 20 kl. 19:22

Svenska frustrationen: ”Vi står helt ensamma i det här”Det alpina damlandslaget är på väg att ta sig tillbaka till svensk mark. Men för Emelie Wikström är säsongens mål – att hålla sig kvar på topp 15 – nu svårt att nå efter två missade starter. – Vi står helt ensamma i det här, säger 28-åringen till SVT Sport..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Emelie Wikström, SVT Sport

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska frustrationenVi , står, helt, ensammai det här
Skånskan - 07 nov 16 kl. 05:00

Våldtogs på byn – sedan blev det helt tyst från polisen

HÖRBY Kvällen som började med att hon skulle gå ut och dansa med sin mamma slutade med att hon blev våldtagen på hemvägen.
Nu träder den 35-åriga kvinnan fram för att berätta om mardrömsnatten och om känslan av att polisutredningen bara stått och stampat sedan det brutala sexövergreppet.
– Jag tycker det är fruktansvärt sorgligt att polisen inte har tillräckliga resurser.

Sydsvenskan - 14 dec 16 kl. 17:26

Uppfattning om rätt och fel har blivit helt förvanskad

Frustrationen bland Malmös bostadsrättsföreningar är stor, skriver Roland Wennick..

Expressen - 05 nov 18 kl. 20:05

Svenske OS-hjältens nya liv - försvann helt

UMEÅ. Han var bragdmannen i stafettlaget som vann OS-guld i Sotji. Men året efter slutade plötsligt Lars Nelson abrupt - bara 29 år gammal.

Barometern - 31 mar 19 kl. 18:41

Ahlén om premiären: ”Frustrationen i KFF avspeglade sig tidigt”

Falkenberg vinner och AIK tappar poäng. Sirius, bottentippat av en enig expertkår, plågat av skador, åker till Kalmar och hämtar hem tre poäng. Bara en helt vanlig allsvensk premiär, inget annat..

SVT - 22 aug 20 kl. 01:07

Långtidssjuka Åsa: ”Vi är helt osynliga”

Kartläggningen av långvariga symtom hos personer med covid-19 är igång och på fredagen kom en första delredovisning. Men från de drabbades håll är frustrationen fortfarande påtaglig. – Det är orimligt att det ska ta så lång tid, säger långtidssjuka Åsa Kristoferson Hedlund ..

Uppsalanyheter.se - 01 okt 17 kl. 16:06

Seger för Hagunda även i den allsvenska hemmapremiären

Allsvenskan: Hagunda följde upp den tunga bortasegern mot favoriterna Gävle i premiären med att även besegra Wibax Piteå med 7-4 i hemmapremiären. Stor matchvinnare blev Nils Göthberg med tre mål.Hagunda följde upp den tunga bortasegern mot favoriterna Gävle i premiären med att även besegra Wibax Piteå med 7-4 i hemmapremiären.

Kristianstadsbladet - 07 maj 12 kl. 10:09

Tre snabba mål sänkte VMA: Vi var inte på tårna

Några olyckliga minuter. Sedan var det godnatt för VMA. ?

Supermiljöbloggen - 15 mar 19 kl. 08:23

De stora miljörörelsernas år

Varför växer massrörelserna i Europa? och kan de ge svaren på dagens kollektiva klimatångestattack? Vår kulturredaktör Joel Gordon Hultsjö finner några av svaren i de nya rörelserna som växt fram i Storbritannien och Frankrike.

Alingsås tidning - 08 dec 15 kl. 11:10

ADHD som det alltför perfekta svaret

Vi har en vild ostrukturerad verklighet därute. Och vetenskapen skall med sin begreppsvärld erbjuda oss olika sätt att förstå detta som egentligen inte fullt ut kan fångas med våra ord. Det är uppgiften: att lägga sina teorier, och begrepp som ett raster över realiteten, och utifrån det erbjuda oss goda och pålitliga punkter där vi kan göra ett ingrepp i verkligheten.

Trelleborgs Allehanda - 26 jan 11 kl. 07:21

Regn och automatlarm gav fler utryckningar

Foto: Tomas Nyberg
Fler automatlarm och översvämningarna i augusti gjorde att räddningstjänstens insatser ökade i antal.
? Vi har generellt fler larm och de som kommit till kommer i princip från regnet.

Dagen - 17 mar 11 kl. 03:00

Läs hela intervjun med Jimmie Åkesson

- Den som inte kan svenska kanske inte ska rösta i det svenska valet. Det säger Sverigedemokraternas partiledare bland annat i den här intervjun, som berör Gud, muslimer, invandringskostnader, svenskhet, med mera. Intervjun ingår i de artiklar vi publicerar om Sverigedemokraternas första tid i riksdagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.