Jönköpingsnytt > Nyheter

Sunday, 06 December, 01:34

Jönköpingsnytt - 20 nov 20 kl. 19:00

Vaggeryds kommun får klartecken att ställa upp digitala skyltar längs E4Vaggeryds har fått klartecken att ställa upp två digitala skyltar utmed E4. Skyltarna ska....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
E4

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vaggeryds, kommunfår , klarteckenatt , ställaupp , digitala, skyltar, längs E4
YA - 16 nov 18 kl. 00:01

Klartecken fälla träd i Bollhusparken: ”Står olämpligt till”

Ystads kommun har fått klartecken för att fälla en lind vid Fritidsbadet. Länsstyrelsen säger att trädet inte omfattas av biotopskyddet och därmed behöver kommunen inte söka dispens för att hugga ner det..

YA - 21 jul 14 kl. 10:57

Skurups kommun vill fälla en päronträdsallé

Foto: Bass Nilsson/Arkiv
Skurups kommun har ansökt hos länsstyrelsen om dispens från biotopskyddet för att fälla delar av en allé bestående av päronträd omedelbart väster om allaktivitetshuset Gummifabriken.
– Vi måste flytta jordmassor för att jämna ut marken så att området kan bli byggklart. Marken sluttar ju ner mot järnvägen, förklarar Bengt Hagberg, kommunjurist i Skurup.

Nerikes Allehanda - 22 jun 17 kl. 15:34

Laxå kommun ska anställa en kulturchef

Kommunfullmäktige beslutade efter votering att satsa på mer kultur och anställa en kulturchef i Laxå kommun..

ÖstersundsPosten - 03 sep 16 kl. 15:36

Östersunds kommun kan ställa sig bakom "Stornorrland" – vill se Östersund som residensstad

I ett utkast till ett remissyttrande till Finansdepartementet så skriver Östersunds kommun att de är positiva till ett "Stornorrland". På tisdag den 6 september kan det klubbas av kommunstyrelsen..

Länstidningen i Jämtland - 03 sep 16 kl. 15:36

Östersunds kommun kan ställa sig bakom "Stornorrland" – vill se Östersund som residensstad

I ett utkast till ett remissyttrande till Finansdepartementet så skriver Östersunds kommun att de är positiva till ett "Stornorrland". På tisdag den 6 september kan det klubbas av kommunstyrelsen..

Kristianstadsbladet - 04 maj 13 kl. 04:00

Att ta ansvar för Bromölla

Foto: Lars Ottosson
"Jag tycker att det är en skandal att Bromölla kommun gör på det här sättet. Jag har inte bett om att det ska serveras halalslaktat kött i skolorna.?
I talarstolen på kommunfullmäktige i Bromölla står Magnus Persson.

Kristianstadsbladet - 22 mar 14 kl. 07:00

Bromölla kan få en tredje vårdcentral

Foto: Annica Jönsson
En ny vårdcentral vill etablera sig i Bromölla. En ansökan om ackreditering enligt Hälsoval Skåne är under beredning. Bakom ansökan står Tryggakliniken och en läkare som tidigare jobbat i Bromölla.

YLE - 26 aug 16 kl. 16:41

Konsulter: Åland kunde bli en enda kommun

Åland kunde vara en enda kommun i stället för att bestå av 16 kommuner som i dag. Det är ett förslag från konsulter som landskapsregeringen har bett presentera förslag för Ålands framtid. Representanter för åländska kommuner fick ta del av förslaget på fredagen.

UT - 18 mar 16 kl. 17:00

Vill anställa projektledare inför världscupen

Under förutsättning att kommunstyrelsen skjuter till pengar, kommer Ulricehamns kommun att anställa en projektledare inför världscupen i skidor i Ulricehamn nästa år..

Länstidningen i Jämtland - 13 feb 18 kl. 09:38

Krokoms kommun bjuder in till möte om kommunens framtid

I början av 2018 kommer Krokoms kommun att hålla ett antal dialogmöten på olika orter i kommunen. Tanken är att samla in tankar och idéer från de boende om hur kommunen ska växa på lång sikt..

BT - 23 jul 18 kl. 15:49

Brandrisk får dragspelsfestival att ställa in

Dragspelsevenemanget Jularbofestivalen i Järpliden, Torsby kommun, tvingas ställa in sitt kommande evenemang på grund av risken för brand, rapporterar SVT Värmland. - Tänk dig om någon blir lite för glad i hatten och slänger en fimp på fel plats.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.