ÖstersundsPosten > Nyheter

Saturday, 28 November, 00:42

ÖstersundsPosten - 20 nov 20 kl. 19:00

Kommun lutar åt att säga nej till att hjälpa arsenikdrabbade i HarbäckenRagunda kommun ser ut att välja att inte hjälpa de fastighetsägare utanför Stugun som drabbats av....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Harbäcken, Stugun

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommun, lutar, åtatt , säga, nejtill att , hjälpa, arsenikdrabbade i Harbäcken
Sydsvenskan - 29 apr 16 kl. 14:48

Uppsala lutar åt nya MP-språkrör

Det tunga MP-distriktet Uppsala län lutar åt att nominera biståndsminister Isabella Lövin och finansmarknadsminister Per Bolund till nya språkrör. Men distriktet är splittrat.När distriktsstyrelsen möttes i torsdags kväll gick åsikterna isär,Enligt Christian Nordberg, ersättare i distriktsstyrelsen, vill tunga miljöpartister i Uppsala stad göra som Norrbottendistriktet och nominera Lövin och Bolund.

SmålandsPosten - 10 jan 17 kl. 05:30

Växjö lutar sig mot en föråldrad lag

Ett rättssamhälle bygger på lagar och på moraliska regler. När det gäller snöskottning av trottoarer lutar sig Växjö kommun mot en föråldrad och helt otidsenlig lag som ger kommunen rätt att utfärda föreskrifter om skötsel av kommunägda trottoarer..

YLE - 07 jan 15 kl. 07:20

Finländarna lutar politiskt högerut

Över hälften av finländarna lutar politiskt högerut, visar en gallupundersökning som Maaseudun Tulevaisuus har låtit göra. I undersökningen framgår också att finländarna anser sig höra till tre jämnstora samhällsklasser. Femton procent anser sig höra helt till högern, medan 41 procent åtminstone i viss mån tänker i högerbanor.

Kristianstadsbladet - 29 maj 12 kl. 11:15

Det lutar åt publikfiasko för EM-kvalet

Foto: Scanpix
Kristianstad ska vara värd för damernas handbolls-EM 2016, men intresset för damhandboll är svalt. Till lördagens EM-kvalmatch har det bara sålts 400 biljetter ? och nu tvingas arrangörerna agera.

Nerikes Allehanda - 22 dec 14 kl. 05:15

Förbifart Hjulsjö lutar åt nordligaste förslaget

Bygg förbifart Hjulsjö enligt förslaget på den nordligaste omdragningen av riksväg 63 förbi Hjulsjö, föreslår Ljusnarsberegs kommun, Regionförbundet, Skogsstyrelsen och länsstyrelsen. Hällefors kommun har inte tagit ställning ännu..

Kristianstadsbladet - 21 aug 14 kl. 21:18

Reinfeldt: SD lutar sig mot rasism

Sverigedemokraterna lutar sig mot rasism och främlingsfientlighet och ska isoleras politiskt.Det sade statsminister Fredrik Reinfeldt i SVT:s partiledarintervju.
Han fick inledningsvis flera frågor om varför han tagit upp de ökade flyktingkostnaderna i valrörelsen och att det kan gynna Sverigedemokraterna.

BT - 21 aug 14 kl. 21:18

Reinfeldt: SD lutar sig mot rasism

Sverigedemokraterna lutar sig mot rasism och främlingsfientlighet och ska isoleras politiskt. Det sade statsminister Fredrik Reinfeldt i SVT:s partiledarintervju.Han fick inledningsvis flera frågor om varför han tagit upp de ökade flyktingkostnaderna i valrörelsen och att det kan gynna Sverigedemokraterna.

BT - 21 aug 14 kl. 21:34

Reinfeldt: SD lutar sig mot rasism

Sverigedemokraterna lutar sig mot rasism och främlingsfientlighet och ska isoleras politiskt. Det sade statsminister Fredrik Reinfeldt i SVT:s partiledarintervju. Han fick inledningsvis flera frågor om varför han tagit upp de ökade flyktingkostnaderna i valrörelsen och att det kan gynna Sverigedemokraterna.

VBL - 17 sep 12 kl. 23:03

Vörå lutar mot Stormossen

Tidigare hörde Oravais till Ekorosks avfallshanteringsområde och Vörå-Maxmo till Stormossens. Men nu är de en kommun och behöver höra till samma område och till samma avfallsmyndighet. Kommunstyrelsen föreslår Stormossen för fullmäktige..

Corren - 01 apr 14 kl. 09:58

Det lutar åt ja till vindkraftspark

Räkna med att Kinda kommun säger ja till en vindkraftspark utanför Hycklinge. Den lokala opinionen är visserligen stark men det politiska motståndet för svagt..

Barometern - 26 okt 15 kl. 17:57

Nybro kommun kan höja skatten

Det lutar åt en skattehöjning med 50 öre nästa år. Den styrande femklövern ändrar sig efter en ny prognos. Nybros skatteintäkter väntas minska med 43 miljoner kronor de närmaste tre åren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.