Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Monday, 23 November, 20:23

Länstidningen i Södertälje - 20 nov 20 kl. 18:35

Så uppmanas du göra om du fått felaktigt provsvar för covid-19Södertäljebor som misstänker att de har fått ett felaktigt PCR-provsvar uppmanas att göra ett....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
PCR

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , uppmanasdu , göraom du , fått, felaktigt, provsvar, för covid-19
BT - 01 apr 11 kl. 09:58

Boråsare uppmanas samla grus

Två stränga vintrar har knäckt budgeten. Nu finns inga pengar kvar till uppsamlingen av gruset. Då uppmanas boråsarna att hjälpa till.

Västerbottens Folkblad - 20 feb 18 kl. 16:22

Uppmanas att spara på vattnet

Boende i Skellefteå uppmanas att inte slösa på vatten efter problem på ett vattenverk. Ett vattenverk i Skellefteå dras med problem, och då reservdelar kommer att dröja ytterligare ett tag så uppmanas boende att hålla igen och inte slösa på vattnet. – Vi kör på den kapacitet som vi kan.

Cornucopia - 12 jul 18 kl. 09:06

"Mölndals invånare uppmanas spara på vattnet"

Mölndals invånare uppmanas av kommunen att spara på vattnet, så kommunen kan undvika kapitalförstöring och vattna sina egna planteringar och gräsmattor.Mölndals kommun bekämpar kapitalförstöring medelst bevattning.Mölndals kommun har ännu inte infört ett formellt bevattningsförbud (vad nu straffet är för att bryta mot förbudet - nationella eller regionala insatsstyrkan rappellerar ner från helikopter och konsekvensutsätter bevattnaren?

Cornucopia - 18 jun 19 kl. 17:11

Tjugotal magsjuka i Majorna - boende uppmanas koka dricksvattnet - är hipstertrenden över?

Ett tjugotal personer i hipstermeckat Majorna och Kungsladugård, Sandarna och Stigberget i Göteborg har insjuknat i magsjuka och boende uppmanas nu av Göteborgs Stad att koka dricksvattnet, även om vattenprover inte visat på något onormalt. Och är hipstertrenden slutligen död?
So Majorna, much hipster, such wow!

Skånskan - 04 jul 19 kl. 17:08

Invånare uppmanas att spara på vattnet

SÖDERSLÄTT
För att inte behöva gå ut med ett bevattningsförbud i sommar uppmanar va-enheten i Trelleborg om sparsamhet med dricksvattnet.
Det samma gör Vellinge- och Svedala kommuner – i förebyggande syfte. – Det har varit lite sämre tryck i framför allt byarna längs kusten och det hänger ihop med att det varit ett stort vattenuttag just där.

Nyteknik - 26 sep 19 kl. 16:09

Kraftig brand i kemikaliefabrik – boende uppmanas att stanna hemma

Det brinner kraftigt i en kemikaliefabrik i Rouen i norra Frankrike. Drygt tio närliggande kommuner uppmanas att vidta försiktighetsåtgärder, rapporterar franska medier. Skolor och förskolor i området har stängts och boende uppmanas att stanna hemma och undvika onödiga resor..

Expressen - 03 jan 11 kl. 13:39

Folk uppmanas att vaccinera sig i år igen

Äldre, överviktiga eller sjuka personer uppmanas att vaccinera sig mot svininfluensan - även om de gjorde det förra året. - Eftersom vi inte kan garantera till hundra procent att vaccinet fortfarande hjälper så råder vi de som tillhör riskgrupper att vaccinera sig i år igen, säger statsepidemiologen Annika Linde..

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 11 kl. 08:29

Chokladmakare uppmanas till bojkott

Världens chokladtillverkare uppmanas att avstå från kakao odlad i Elfenbenskusten i en kampanj på toppmötet i schweiziska Davos. Anledningen är att pengarna riskerar hamna i fickorna på Laurent Gbagbo, som klamrar sig kvar vid makten efter presidentvalet förra året. Elfenbenskusten exporterar mer än en tredjedel av världens kakao..

VA - 28 jan 11 kl. 08:31

Uppmanas till bojkott

28 januari Världens chokladtillverkare uppmanas att avstå från kakao odlad i Elfenbenskusten i en kampanj på toppmötet i schweiziska Davos. Anledningen är att pengarna riskerar hamna i fickorna på Laurent Gbagbo, som klamrar sig kvar vid makten efter presidentvalet förra året. Elfenbenskusten exporterar mer än en tredjedel av världens kakao.

Helsingborgs Dagblad - 31 jan 11 kl. 17:57

Uppmanas utreda elevers bakgrund

Andelen elever med utländsk bakgrund är högre i särskolan än i grundskolan. Det noterar Skolinspektionen i sin rikstäckande utredning. Nu uppmanas kommunen att undersöka om så är fallet också i Helsingborg..

SR - 18 feb 11 kl. 11:15

Skolor uppmanas bli bättre på elsäkerhet

Samtliga skolor i landet uppmanas nu att se över elsäkerheten. Varje år inträffar olyckor där elever och personal drabbas och därför måste säkerheten bli bättre, menar Arbetsmiljöverket..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.