Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 25 November, 17:27

Sydsvenskan - 20 nov 20 kl. 18:36

Sex personal och nio äldre covidsmittade på äldreboendeÖver 150 personer har testats för att se om smittan spridit sig på Jonasgården i Bjärred..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Jonasgården, Bjärred

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, personaloch , nio, äldre, covidsmittade, äldreboende
Expressen - 27 mar 20 kl. 12:48

Dåligt skydd för de sköraste: Personal smittas – äldre dör

Nu sprids den nya smittan på äldreboenden och i hemtjänsten. Personalen blir smittade och sjukskrivna. Äldre blir smittade och en del av dem dör.

Hela Gotland - 07 jun 11 kl. 04:00

Facit: sex av nio - inom nio dagar

FOTBOLL: Det blev seger för Dalhem i den viktiga matchen mot Gimo med 3-1 (1-0).Tre matcher på nio dagar betydde sex poäng för Dalhems damer.- I dag gav verkligen alla allt, säger tränaren Morten Berger..

Nya Wermlands Tidningen - 01 jun 12 kl. 18:03

Sex av nio omhäktade i Värmlands Finanshärvan

Sex av de nio misstänkta i den stora ekobrottshärvan kring Värmlands Finans blir kvar i häktet. ? Brottsmisstankarna mot samtliga inblandade har stärkts, säger kammaråklagare Annakarin Hansen..

Jönköpingsnytt - 09 nov 12 kl. 10:47

Personal till äldre man: "Du får kissa i blöjan"

En äldre man på ett äldreboende i Jönköpings kommun vädjade om hjälp till toaletten. Då uppmanades han att kissa i blöjan. Nu har händelsen anmälts enligt lex Sarah..

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 14 kl. 01:00

Personal hetsmatade äldre

Den äldre kvinnan ville äta långsamt. Men personalen skyfflades maten in i munnen på henne..

Skånskan - 04 apr 16 kl. 16:05

Falsk MKB-personal lurar äldre med spisfix

Malmö Personer i MKB-kläder lurar sig in hos äldre genom att påstå sig behöva laga spisen. Nu går MKB ut och varnar de boende på Lorensborg.Det var i slutet av förra veckan som MKB fick in ett tips från en boende.

SmålandsPosten - 29 jul 19 kl. 16:10

Trav: Peter och Kim vann sex av nio lopp i Tingsryd

Peter Untersteiner och Kim Eriksson dominerade Tingsrydstravets lunchtävlingar i går. Duon lade beslag på sex av de nio loppen..

Cornucopia - 16 dec 19 kl. 14:32

SvD: Nio av nio säljare och sakkunniga tror Riksbanken höjer räntan - sex av nio anser att det är rätt beslut

Svenska Dagbladet har frågat nio sakkunniga och säljare ("sparekonomer") om Riksbankens förestående räntebesked i veckan. Samtliga tror att Riksbanken höjer räntan, alla utom representanterna från bolånebankerna Handelsbanken, SBAB och Swedbank tycker det är rätt beslut.Det centralt fastställda prriset på pengar, den sk reporäntan, kan ändras senare i veckan.

Nerikes Allehanda - 08 sep 17 kl. 12:17

18-åring misstänkt för sexövergrepp mot äldre – släppt på fri fot

Den 18-årige kommunarbetare som misstänks för att ha utövat sexuellt tvång mot äldre i deras hem släpptes på fri fot efter häktningsförhandlingen i Örebro tingsrätt på fredagsförmiddagen ..

Skånskan - 21 mar 17 kl. 14:00

Lurar äldre med tandläkartecken

Malmö De pekar på munnen och låtsas leta efter en tandläkare. Sex hjälpsamma äldre kvinnor verkar ha råkat ut för samma par – och förlorat plånboken. ERWP.

News55 - 24 aug 17 kl. 11:07

Digital teknik kan ge äldre större självständighet

Mobila trygghetslarm, nattillsyn med hjälp av en kamera och hjälpmedel som kan påminna om när medicinering ska göras. Det är några av de digitala innovationer som kommer att bli tillgängliga för de äldre i Nacka kommun i höst, det skriver NVP.       LÄS MER: Äldre har också intresse för ny teknik “Händer ska finnas där händer behövs” – Brukarna får större självständighet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.