Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 05 December, 23:51

Aftonbladet - 20 nov 20 kl. 18:31

Näringslivstoppar vädjar till regeringen om stöd▸ Flera höjdare inom näringsliv, kultur och idrott ryter ifrån mot de nya coronarestriktionerna – och bristen. .
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Näringslivstoppar, vädjartill , regeringenom , stöd
Expressen - 07 jun 15 kl. 21:02

Näringslivstoppar missnöjda med Löfven

Nio av tio näringslivstoppar tycker att regeringen Löfven gör ett dåligt jobb. Det visar Dagens Industris intervjuundersökning. S-partisekreteraren Carin Jämtin säger att partiet satsar på näringspolitiken.

DI - 06 mar 15 kl. 06:35

Näringslivstoppar vädjar om saudiavtalet

En grupp näringslivsföreträdare argumenterar på DN Debatt på fredagen för att Sveriges handelsavtal med Saudiarabien inte ska brytas..

DI - 07 jun 15 kl. 21:00

Regeringen sågas av näringslivet

Cheferna i det svenska näringslivet är mycket kritiska till Stefan Löfvens regering. 9 av 10 näringslivstoppar anser att regeringen gör ett dåligt jobb, enligt Dagens industris och Ipsos mätning Di-barometern..

SR - 06 mar 15 kl. 13:51

Näringslivstoppar vill inte prata om Saudiartikel

I ett stort upprop på Dagens Nyheters debattsida argumenterar 31 näringslivstoppar för att regeringen inte ska bryta det militära samarbetsavtalet med Saudiarabien. Ekot har sökt tio av dem men det är bara en som vill ställa upp och prata om artikeln..

DI - 30 mar 18 kl. 11:03

Näringslivstoppar sätter press på regeringen om jätteinvestering

Toppcheferna för flera av landets största företag vill att regeringen säkrar finansiering till en jätteinvestering i Göteborgs hamn. I ett brev som undertecknats av bland annat Volvochefen Martin Lundstedt varnar storbolagen för negativa konsekvenser om regeringen inte bidrar till en fördjupning av farleden i Göteborg..

SvD - 12 jun 14 kl. 14:04

Efter Astra och Scania: Regeringen har fått nog

Ministrarna Annie Lööf och Peter Norman har samlat 13 näringslivstoppar, däribland Marcus Wallenberg och riskkapitalisten Gabriel Urwitz, till ett blixtinkallat möte. Målet: Att få fler företag att stanna i Sverige..

DN - 22 dec 15 kl. 16:40

Skånska näringslivstoppar rasar mot id-kontroller


Skånska näringslivsprofiler rasar mot regeringen efter beskedet att även Skånetrafiken stoppar tågen till Malmö från Köpenhamn. ”Det blir ett jävla hinder”, säger finansmannen Rune Andersson..

SvD - 05 maj 15 kl. 12:21

Näringslivets krav: Skrota DÖ

Sju av tio näringslivstoppar vill att regeringen och Alliansen skrotar decemberöverenskommelsen, visar en undersökning av Dagens Industri. Många vill i stället se ett samarbete direkt över blockgränserna..

Sydsvenskan - 09 mar 15 kl. 15:00

Wallström vill bli global röst

Margot Wallströms tal inför Arabförbundet i Kairo skulle bli den rödgröna regeringens kvitto på att Sverige åter blivit en stark global röst som alla lyssnar på.Så stoppades hon av Saudiarabien.Och nu blir det ännu svårare för Stefan Löfven att hitta en lösning på avtalet om militärt samarbete mellan Sverige och den wahabitiska kungadiktaturen.

Helsingborgs Dagblad - 09 mar 15 kl. 15:00

Wallström vill bli global röst

Margot Wallströms tal inför Arabförbundet i Kairo skulle bli den rödgröna regeringens kvitto på att Sverige åter blivit en stark global röst som alla lyssnar på.Så stoppades hon av Saudiarabien.Och nu blir det ännu svårare för Stefan Löfven att hitta en lösning på avtalet om militärt samarbete mellan Sverige och den wahabitiska kungadiktaturen.

Sydsvenskan - 22 jun 15 kl. 19:58

Dansk folkeparti är i otakt med tiden. Politiken går inte ihop.

Dansk politik är just nu lika spännande som i TV-serien Borgen, även om huvudpersonen inte heter Birgitte Nyborg utan Lars Løkke Rasmussen. Och trots att Venstres partiledare är given som statsminister måste han kämpa hårt för att få behålla huvudrollen. Oavsett hur en ny dansk regering kommer att se ut, är Dansk folkepartis ledare Kristian Thulesen Dahl en konkurrent om taktpinnen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.