Expressen > Sport

Tuesday, 01 December, 10:31

Expressen - 20 nov 20 kl. 18:27

Förklaringen till det plötsliga avskedetHan tog en paus. Backade. Andades. Sedan landade Jonas ”Monstret” Gustavsson i ett lika självklart som smärtsamt beslut. – Jag kände till slut: Det är inte värt det längre.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jonas Monstret Gustavsson, SportExpressen, SHL

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förklaringentill det , plötsliga, avskedet
Expressen - 30 nov 16 kl. 12:48

Förklaringen till Victorias plötsliga avhopp

Kronprinsessan Victoria ställde in två uppdrag med kort varsel. Nu berättar hovet varför det plötsliga avhoppet skedde. – Kronprinsessan fick boka av på grund av andra åtaganden, säger hovets informationschef Margareta Thorgren..

YLE - 23 jan 16 kl. 11:00

Nu kom förklaringen till varför Danmark räknar sina flaggstänger

Som vanligt är verklighetens handling som hämtad direkt från tv-serien Borgen. I flera veckor har danska medier rapporterat om mysteriet med kartläggningen av de danska flaggstängerna. Nu har statsministern kommit med sin förklaring.

Expressen - 18 okt 17 kl. 20:11

Förklaringen bakom det plötsliga avhoppet

Den 29 september valde Redhawkstränaren Jesper Mattsson att ta en timeout från ishockeyn, på grund av rådande familjesituationen. Nu kommer förklaringen till den snabba timeouten. Sonen drabbades av en hjärnblödning.

Expressen - 03 jun 15 kl. 11:10

Familjens ilska efter plötsliga dödsfallet

Norske världsmästaren Alexander Dale Oen avled plötsligt i sitt hotellrum. Förklaringen var en ärftlig hjärtsjukdom – och nu har stjärnans bror Robin Dale Oen menat att de norska OS-läkarna borde ha upptäckt åkomman i tid. – Då hade Alexander helt säkert varit vid liv i dag, säger Dale Oen till NRK.

Expressen - 14 aug 16 kl. 16:39

Förklaringen bakom Gests plötsliga död

Han var gift med Liza Minnelli, och hittades död i april vid 62 års ålder. Nu har underhållaren och filmproducenten David Gests död fått sin förklaring, skriver The Mirror. – David dog av en stroke, säger advokaten Edward Bearman..

Alingsås tidning - 13 apr 18 kl. 07:44

Fåordiga svar från Wirdemo

I förra veckan lämnade kommundirektören Susanne Wirdemo in en polisanmälan mot fem personer: tre tidigare anställda på Alingsås Business Center, en konsult och en Estradanställd.
AT sökte i flera dagar kommentarer från kommundirektören som i onsdags återkom med svar över mejl. Turerna kring Alingsås Business Center, ABC, tog nya vändningar i förra veckan.

SVT Debatt - 23 okt 13 kl. 15:08

Älgdöden i Sverige borde vara ett nationellt intresse

ÄLGDÖDEN I Sverige och i Nordamerika kommer allt fler larm om plötslig älgdöd. För att kunna hantera larmen och försöka kartlägga orsakerna till den plötsliga massdöden måste vi ha en övervakning som löpande samlar in vad som är normalt eller onormalt hos djuren, i miljön och av det som djuren äter. Älgen är viktig för Sverige och deras hälsa borde vara av nationellt intresse, skriver Carl-Gustaf Thulin, Göran Ericsson och Göran Ståhl, Sveriges lantbruksuniversitet, inför en internationell älgkonferens som inleds i Uppsala idag.

HBL - 14 apr 14 kl. 07:09

Paketen blir fler – och hittar nya vägar

Färre brev och fler paket. Ändrat kundbeteende får logistikföretagen att tänka om och hitta nya lösningar. Itella byter människor mot maskiner.

BT - 11 jun 14 kl. 00:30

Trots EU-valet står svenska folket stadigt bakom unionen

Den som trodde att resultatet i EU-valet skulle bero på att det skett plötsliga förändringar i svenska folkets syn på unionen, blev förmodligen besviken i går. Då redovisade SCB den del i den stora partisympatimätning som handlar om EU och euron. Jämfört med november 2013 finns inga statistiskt säkerställda skillnader i inställningen till euron.

Aftonbladet - 19 jun 15 kl. 19:55

Zlatan uppges förlänga med Nike

Förklaringen efter plötsliga bytet.

Dagens PS - 16 aug 17 kl. 08:03

Haveri på postnord: ”Så här kan man inte göra”

Allmänheten rasar efter sommarens stora problem. Kvalitetsproblemen på Postnord fortsätter. Under sommaren har Post- och Telestyrelsen, PTS, fått in rekordhögt antal klagomål om utebliven post, rapporterar SvD Näringsliv och berättar att många av tidningens läsare vittnar om samma sak.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.