Corren > Nyheter

Saturday, 28 November, 21:37

Corren - 20 nov 20 kl. 18:23

"Vi ska vara tacksamma för myndigheternas lyhördhet"Biskop Martin Modéus är lättad över regeringens beslut att undanta begravningar från taket om åtta personer vid offentliga tillställningar..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Martin Modéus

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi ska vara tacksammaför , myndigheternas, lyhördhet
BT - 31 jul 12 kl. 09:56

Fortsatt lyhördhet rätt recept

I början av juli månad förlängde Apoteket AB kontraktet med sina ombud på landsbygden med tre år. De förlängda kontrakten var ett svar till kritiken och oron för att omregleringen av apoteksmarknaden skulle innebära sämre tillgänglighet för boende på landsbygden. Men tillgängligheten har inte minskat.

E24 - 31 aug 12 kl. 12:56

Lyhördhet hade dämpat fiaskot

Tondöv. Ordet har använts om direktörer som kammar in bonusar i nedskärningstider, men ordet har nog aldrig känts lika aktuellt som nu..

SvD - 26 feb 13 kl. 19:31

Lyhördhet i toppen skulle inte skada

UNT - 03 okt 13 kl. 11:06

Hon fick pris för sin lyhördhet

Emma Holtari, lärare på Ängbyskolan, har utsetts till vinnaren av priset Årets prestation av Knivsta kommun..

GöteborgsPosten - 28 nov 14 kl. 18:25

Lyhördhet krävs

Sjunkande skolresultat, för stora barngrupper och nedläggning av äldreboenden. Den politiska ledningen har en del att bevisa framöver..

DN - 20 maj 15 kl. 16:21

”Lyhördhet och långsiktighet är viktigt”

Företag och näringslivsrepresentanter måste vara integrerade i och utgöra en naturlig del av teamet, skriver Teknikföretagen..

Dagen - 27 maj 15 kl. 03:00

Tydlighet och lyhördhet viktiga egenskaper hos nya pingstledaren

En tydlig ledare, som samtidigt lyssnar på församlingarna.När Pingst ska välja en ny ledare är önskemålen många visar en rundringning som Dagen gjort..

SvD - 16 sep 15 kl. 09:30

Lyhördhet för det skeva och slumpmässiga i livet

Målaren Carl Fredrik Hills syster Marie-Louise fick aldrig leva ut vare sig konstnärsdrömmar eller passioner. Kerstin Norborg snuddar vid klichéer men landar i högstämdhet då hon fantiserar fritt om ett kvinnoliv präglat av passivitet, skam och ofullbordade drömmar..

Corren - 16 nov 15 kl. 06:45

US kritiseras för dålig lyhördhet

Universitetssjukhuset i Linköping kritiseras av Inspektionen för vård och omsorg, IVO, efter att personalen inte lyssnat till ett par föräldrar vars son ramlat och slagit i huvudet..

Västerbottens Folkblad - 10 dec 15 kl. 14:23

Hon prisas för lyhördhet och respekt

Johanna Sundqvist utsedd till årets läkarhandledare i Skellefteå. Handledarpriset – som förutom äran består av blommor, diplom och presentkort – delas ut för att uppmärksamma all bra läkarhandledning som finns i Skellefteåområdet. 2015 års pris till handledare för underläkare på lasarettet och hälsocentralerna i Skellefteå tilldelades under torsdagen Johanna Sundqvist, som är verksam på Kvinnokliniken […].

BT - 09 mar 16 kl. 04:42

Lite lyhördhet i stadshuset skadar inte

Svar till Ulf Olsson, BT 5/3..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.