Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 29 November, 06:03

Vimmerby Tidning - 20 nov 20 kl. 18:10

Stängs av på livstid misstänkt för sexbrott



Haitis sexbrottsanklagade fotbollsordförande Yves Jean-Bart stängs av på livstid och bötfälls med ett belopp på en miljon dollar, motsvarande 8,6 miljoner kronor, meddelar Internationella fotbollsförbundet Fifa..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Yves Jean-Bart, Internationella, Fifa

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stängsav på , livstid, misstänktför , sexbrott
Expressen - 14 aug 13 kl. 22:07

Misstänkt sexbrott på en förskola i Malmö

En ung praktikant på en förskola i Malmö utreds för misstänkt sexbrott mot barn. Den unge praktikanten misstänks ha lurat in två små flickor på en toalett för att titta på hans könsorgan. ?

Expressen - 19 dec 18 kl. 15:46

Misstänkt sexbrott – platsen avspärrad

Ett misstänkt sexbrott ska ha inträffat i centrala Landskrona natten till onsdagen.Polisen lämnar bara knapphändiga uppgifter om händelsen, men under dagen genomförs en teknisk undersökning på platsen. .

Skånskan - 19 dec 18 kl. 15:05

Misstänkt sexbrott i centrum

Landskrona Ett misstänkt sexualbrott ska ha inträffat under natten till onsdagen i centrala Landskrona.Polis har spärrat av en förmodad brottsplats utomhus i centrum. Platsen kommer att undersökas efter ett misstänkt sexualbrott som ska ha inträffat under natten till onsdagen.

Alingsås tidning - 28 nov 18 kl. 05:30

Man åtalas efter misstänkt sexbrott

En man misstänks tidigare i år ha gjort sexuella närmanden mot en minderårig flicka – nu åtalas han för försök till våldtäkt mot barn.
Det var under sommaren som polis fick in en anmälan om ett misstänkt sexualbrott i Herrljunga. Enligt den utredningen som nu är klar misstänks en man ha försökt ha samlag, eller annan jämförbar sexuell handling, med en minderårig flicka.

Kristianstadsbladet - 06 feb 14 kl. 22:53

Vatikanen utreder misstänkt sexbrott


Vatikanen har inlett en utredning mot den chilenske biskopen Cristian Contreras om misstänkt sexuellt utnyttjande, uppger företrädare för den katolska kyrkan. Enligt ett uttalande från den katolska kyrkan i Chile föregås utredningen av att Contreras har uttryckt en vilja om att misstankarna utreds - samtidigt som han förnekar anklagelserna.Biskopsstiftet i Santiago har tidigare tagit emot misstankar från andra präster om att Contreras gjort sig skyldig till sexualbrott, i ett av fallen mot en 15-åring.

BT - 06 feb 14 kl. 22:55

Vatikanen utreder misstänkt sexbrott

Vatikanen har inlett en utredning mot den chilenske biskopen Cristian Contreras om misstänkt sexuellt utnyttjande, uppger företrädare för den katolska kyrkan. Enligt ett uttalande från den katolska kyrkan i Chile föregås utredningen av att Contreras har uttryckt en vilja om att misstankarna utreds - samtidigt som han förnekar anklagelserna. Biskopsstiftet i Santiago har tidigare tagit emot misstankar från andra präster om att Contreras gjort sig skyldig till sexualbrott, i ett av fallen mot en 15-åring.

BT - 29 jul 14 kl. 15:07

Misstänkt sexbrott anmäldes direkt

En 32-årig man som misstänks för ett sexuellt övergrepp på en flicka i Malmö har jobbat flera år på förskolan där övergreppet ska ha skett. Kommunen polisanmälde honom samma dag - direkt efter att föräldrarna slog larm.- Vi gjorde bedömningen när vi hörde berättelsen, säger Ingegerd Ekström, ställföreträdande förskoledirektör i Malmö stad.

BT - 29 jul 14 kl. 19:48

Misstänkt sexbrott anmäldes direkt

En 32-årig man som misstänks för ett sexuellt övergrepp på en flicka i Malmö har jobbat flera år på förskolan. Kommunen polisanmälde honom samma dag – direkt efter att föräldrarna slog larm. – Vi gjorde bedömningen när vi hörde berättelsen, säger Ingegerd Ekström, ställföreträdande förskoledirektör i Malmö stad.

NT - 05 jun 12 kl. 08:07

Misstänkt sexbrott på skola

Brottet på en skola i Stenungsunds kommun i går ska ha rört sig om ett misstänkt sexuellt övergrepp på en flicka, enligt gp.se. Händelsen rubriceras enligt tidningens poliskälla som våldtäkt..

GöteborgsPosten - 04 jun 12 kl. 21:42

Misstänkt sexbrott i Stora Höga

Stora Högaskolan förvandlades på måndagskvällen till en misstänkt brottsplats. Brottet: sexuellt övergrepp..

Sydsvenskan - 19 sep 13 kl. 19:47

Stor insats för misstänkt sexbrott

Polisen spärrade idag av ett område nära Hermodsdalsskolan efter larm om ett misstänkt sexualbrott utomhus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.