Jönköpingsnytt > Nyheter

Wednesday, 25 November, 20:51

Jönköpingsnytt - 20 nov 20 kl. 16:21

Begravningar undantas från maxregeln med åtta personerNu blir det förbjudet med fler än åtta deltagare vid allmänna sammankomster och offentliga....
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Begravningar, undantasfrån , maxregelnmed , åttapersoner
Magazin24 - 25 jul 12 kl. 14:05

Vanligt med borgerliga begravningar i länet

Statistik från Sveriges Begravningsbyråers Förbund visar att den högsta andelen borgliga begravningar sker i regionen som man kallar för Mellansvenska, där Västmanland ingår. Antalet borgliga begravningar fortsätter att öka i landet enligt statistik från Sveriges Begravningsbyråers Förbund, SBF. I regionen Mellansvenska, dit Örebros, Östergötlands, Södermanlands och Västmanlands län räknas in, hittar man år 2011 den högsta andelen borliga begravningar i landet.

Sydsvenskan - 24 apr 15 kl. 05:45

Slutstrippat på begravningar i Kina

Strippor på begravningar har blivit en trend i Kina för att dra mer folk till ceremonierna.
Men det vill landets kulturministerum sätta P för nu..

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 15 kl. 05:45

Slutstrippat på begravningar i Kina

Strippor på begravningar har blivit en trend i Kina för att dra mer folk till ceremonierna.
Men det vill landets kulturministerum sätta P för nu..

DI - 24 apr 15 kl. 08:00

Slutstrippat på begravningar i Kina

Strippor på begravningar har blivit en trend i Kina för att dra mer folk till ceremonierna. Men det vill landets kulturdepartement nu sätta P för..

Dagen - 12 jan 11 kl. 15:05

Protest vid begravningar förbjuds i Arizona

Lagstiftarna i Arizona har förbjudit protester i samband med begravningar. Detta för att förhindra den kontroversiella församlingen The Westboro Baptist Church att närvara. Församlingen lovprisar dödsskjutningarna.

Nyheter 24 - 05 apr 11 kl. 16:28

Anhöriga får inte se begravningar på nätet


Målet var att bli först med att sända begravningar på nätet. Nu stoppas Stockholms kyrkogårdsförvaltning av lagen om allmän kameraövervakning. STOCKHOLM.

BT - 21 feb 12 kl. 06:22

Borgerliga begravningar ökar

Andelen borgerliga begravningar fortsätter att öka. 2008 var 7,74 procent av alla begravningar borgerliga. Förra året var de uppe i 9,14 procent.

Kristianstadsbladet - 26 jul 14 kl. 03:01

Gasteknik undantas i EU-sanktioner

EU har nått en principuppgörelse om skärpta sanktioner mot Ryssland.Men de tuffa tag som EU hotat med har mildrats. Teknik för gassektorn undantas.

BT - 26 jul 14 kl. 03:01

Gasteknik undantas i EU-sanktioner

EU har nått en principuppgörelse om skärpta sanktioner mot Ryssland. Men de tuffa tag som EU hotat med har mildrats. Teknik för gassektorn undantas.

Kristianstadsbladet - 11 feb 14 kl. 06:08

Personliga begravningar vanligare

Fler och fler vill regissera sin egen begravning. Genom att sätta personlig prägel på ceremonin vill de ordna ett slags sista föreställning.
Nyligen begravdes en man i Ohio, USA, sittande på sin Harley-Davidson i en plexiglaskista som hans två söner hade byggt.

BT - 11 feb 14 kl. 06:10

Personliga begravningar vanligare

Fler och fler vill regissera sin egen begravning. Genom att sätta personlig prägel på ceremonin vill de ordna ett slags sista föreställning. Nyligen begravdes en man i Ohio, USA, sittande på sin Harley-Davidson i en plexiglaskista som hans två söner hade byggt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.