DalaDemokraten > Nyheter

Sunday, 29 November, 11:44

DalaDemokraten - 20 nov 20 kl. 16:27

TV: Två bilar i krock på väg 70 utanför Säter – stopp i trafikenTvå bilar uppges ha krockat på riksväg 70 strax utanför Säter på fredagseftermiddagen. Vägen är....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Säter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV Två, bilari , krock, väg70 utanför , Säter stopp i trafiken
BT - 14 jul 14 kl. 16:41

Tre bilar krock i Marbäck

En trafikolycka mellan tre fordon inträffade på Riksväg 157 i höjd med södra infarten till Marbäck. Inga allvarliga skador rapporteras på dem fem personerna som olyckan drabbade, men ambulans är kallad till platsen. Under räddningsarbetet stänger räddningstjänsten av vägen, men de beräknas snart kunna öppna igen.

Västerbottens Folkblad - 17 jul 11 kl. 09:05

Två bilar i krock

ÅSELE Två bilar i krock mellan Fredrika och Åsele. ÅSELE Två bilar i krock mellan Fredrika och Åsele. Två bilar krockade under lördag eftermiddag efter väg 92 mellan Fredrika och Åsele.

Nya Wermlands Tidningen - 15 jan 15 kl. 18:05

Flera bilar i krock på E18

En krock med fyra bilar inblandade inträffade på E18 förbi Våxnäs vid 16.30-tiden under torsdagen. Köerna som bildades efter olyckan resulterade i ytterligare en krock mellan två bilar..

Skånskan - 02 aug 16 kl. 21:08

Tre bilar i krock i Malmö

Malmö Tre bilar är inblandade i en krock på Regementsgatan i centrala Malmö. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades vid 20:30-tiden på tisdagen till Regementsgatan där tre bilar var inblandade i en krock.
Det är oklart om någon är skadad..

Västerbottens Folkblad - 07 jan 12 kl. 13:20

En person skadad i krock

VÄNNÄS En person har förts till sjukhus efter en krock mellan två bilar i Penglund. Hur allvarliga skador det rör sig om är oklart.VÄNNÄS En person har förts till sjukhus efter en krock mellan två bilar i Penglund.

Expressen - 23 maj 18 kl. 11:30

Tre bilar i krock – en till sjukhus

Tre bilar var under förmiddagen inblandade i en krock i Jönköping.
– Det verkar vara någon form av kökrock, säger Erik Törneborn, presstalesperson vid polisen i Jönköping.En förare fick föras till sjukhus med ambulans..

Kristianstadsbladet - 16 sep 11 kl. 20:13

Två skadade vid krock med fyra bilar

Två personer fick föras till sjukhus efter en krock med fyra inblandade bilar vid Hurva.
Olyckan hände vid trafikplats Hurva på E22. En personbil upptäckte inte en stillastående kö på vägen utan brakade in i den sista bilen i kön.

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 11 kl. 13:54

Flera bilar i krock på E 6

Flera bilar var inblandade i en krock på E 6 mellan Skegrie och Vellinge i eftermiddag. Enligt polisen rör det sig om fyra-fem bilar och sex-åtta personer. Ingen ska dock vara allvarligt skadad, en person klagade på nacksmärtor efter olyckan..

Sydsvenskan - 19 okt 11 kl. 16:33

Flera bilar i krock på E22

En person är förd till sjukhus efter att sju bilar varit inblandade i en krock på E22 utanför Lund.
Enligt uppgifter till Sydsvenskan har trafiken stått still i båda riktningarna på E22 mellan Lund Södra och Råby, med långa köer som följd. Trafiken ska nu ledas av via Lund Södra och Kronetorp, enligt Calle Persson på Skånepolisen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Flera bilar i krock på E4

Flera bilar var vid lunchtid på söndagen inblandade i en krock på E4 söder om Norrköping. En personbil körde in i räcket i södergående riktning. En efterföljande bil som försökte väja voltade och ytterligare en krockade därefter med mittbarriären.

Sydsvenskan - 18 sep 12 kl. 06:30

Självkörande bilar bara tio år bort

På Volvos testbana utanför Borås kör en lastbil med tre bilar bakom sig. Utifrån ser det ut som en bilkö. Men inne i bilen är det något av science fiction.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.