ÖstersundsPosten > Nyheter

Wednesday, 02 December, 20:28

ÖstersundsPosten - 20 nov 20 kl. 17:30

Östersundshems vd om åtalet i muthärvan: ”En bekräftelse på våra farhågor”Östersundshems ordförande Mattias Lööv är bestört över att det förekommit aktiviteter i bolaget....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Mattias Lööv

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Östersundshemsvd om , åtaleti , muthärvanEn , bekräftelse, våra farhågor
HBL - 17 jul 13 kl. 06:45

Telia Sonera tiger om muthärvan

I veckan blev Gulnara Karimova av med sin titel som FN-ambassadör i Genève. Enligt Uppdrag granskning har det ingen juridisk betydelse, men kan tolkas som en bekräftelse att uppgifterna om massiva mutor stämmer.I dag presenterar Telia Sonera sin delårsrapport för januari?

YLE - 06 okt 13 kl. 10:27

Petter: Vi vill ha bekräftelse hela tiden

Den framgångsrika artisten Petter besökte Vasa på Festivaldagen i lördags och gav sin föreläsning "Så blev jag artist" inför föreningsaktiva finlandssvenskar från hela landet. Han konstaterar att tiderna verkligen har förändrats. Petter var tonåring i slutet av 80-talet och början av 90-talet.

Cornucopia - 26 aug 19 kl. 09:39

MÖP-härvan: Hemvärnsmän avrustas - har varit aktiva på Internetforum

Härvan kring så kallade möpar (militärt överintresserade personer) som delat bilder på skyddsobjekt fortsätter. Ett antal hemvärnsmän, delvis rekryterade som signalister och stabspersonal via Frivilliga Radioorganisationen (FRO), har nu fått order om avrustning och måste lämna in sin utrustning, och tas ur svenskt försvar. Gemensamt visar sig enligt uppgifter till bloggen vara att de varit aktiva på samma möpforum som den man som åtalats för att ha samlat på foton på skyddsobjekt.

Sydsvenskan - 25 jun 14 kl. 05:30

Vad vi vet om 70-talet

”Jag skall berätta sanningen om 70-talet”, lovade DN-journalisten Johan Croneman inför sitt Sommarprogram i P1 igår. En sanning bortom ”alla lögner och allt hittepå från generationer som inte ens var födda då”.Men vad jag hör låter det snarare som en bekräftelse på allt jag redan trott mig veta om den intellektuella 70-talsvänster som hade sina sandalklädda fötter djupt förankrade i den trygga medelklassen.

Kristianstadsbladet - 22 nov 13 kl. 21:28

Nordkorea bekräftar: veteran gripen


Diplomater från Sverige, som agerar som diplomatiska ombud för USA i Nordkorea, har fått bekräftelse på att en amerikansk krigsveteran gripits i landet. Personal på Sveriges ambassad har bett att få träffa mannen dagligen.Uppgifterna offentliggjordes i USA på fredagen.

BT - 22 nov 13 kl. 21:30

Nordkorea bekräftar: veteran gripen

Diplomater från Sverige, som agerar som diplomatiska ombud för USA i Nordkorea, har fått bekräftelse på att en amerikansk krigsveteran gripits i landet. Personal på Sveriges ambassad har bett att få träffa mannen dagligen. Uppgifterna offentliggjordes i USA på fredagen.

BT - 22 nov 13 kl. 22:48

Nordkorea bekräftar: Veteran gripen

Diplomater från Sverige, som agerar som diplomatiska ombud för USA i Nordkorea, har fått bekräftelse på att en amerikansk krigsveteran gripits i landet. Personal på Sveriges ambassad har bett att få träffa mannen dagligen men har inte beviljats den rätten. Uppgifterna offentliggjordes i USA på fredagen.

Sydsvenskan - 24 feb 15 kl. 16:51

Netflix bekräftar Pee-wee-film

Netflix meddelar nu att man köpt visningsrättigheterna till Judd Apatows kommande Pee-wee Herman-film och att den kommer att få exklusiv premiär på strömningstjänsten. Det har tidigare ryktats om affären men först nu kommer en officiell bekräftelse, rapporterar Hollywood Reporter.Paul Reubens, som spelar Pee-wee Herman, har skrivit manus tillsammans med Paul Rust.

Helsingborgs Dagblad - 24 feb 15 kl. 16:51

Netflix bekräftar Pee-wee-film

Netflix meddelar nu att man köpt visningsrättigheterna till Judd Apatows kommande Pee-wee Herman-film och att den kommer att få exklusiv premiär på strömningstjänsten. Det har tidigare ryktats om affären men först nu kommer en officiell bekräftelse, rapporterar Hollywood Reporter.Paul Reubens, som spelar Pee-wee Herman, har skrivit manus tillsammans med Paul Rust.

Nyhetskanalen - 26 jul 12 kl. 15:33

Lukasjenko rensar ut efter plan fällt nallar med regimkritiska budskap

Vitrysslands president Aleksander Lukasjenko hotar nu statsanställda med straff med anledning av en händelse rapporterad den 4 juli: att ett flygplan med svensk besättning ska ha fällt nallebjörnar med regimkritiska budskap över Minsk.-Senast på måndag fattar jag beslut, även om avskedanden, dundrade Lukasjenko vid en försvarskonferens.Talet uppfattas som bekräftelse på incidenten, som av försvarsdepartementet har avfärdats som enbart en "provokation" via internet..

YLE - 11 mar 17 kl. 12:58

Vad vill en nazist?

Den nazistiska rörelsen - i likhet med andra extremistiska rörelser - drar till sig unga, gamla, outbildade och bildade. Nazismen är antidemokratisk, rasistisk, våldsinriktad, maktlysten - och symboliserar till och med ondska. Varför drivs människor till den här typens rörelse?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.