GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 28 November, 17:42

GöteborgsPosten - 20 nov 20 kl. 09:00

73 kvadratmeter stort hus i Sävedalen såltDet är nu klart med nya ägare till fastigheten på Stora Ringvägen 46 i Sävedalen..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Sävedalen, Stora Ringvägen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 73 kvadratmeter, stort, husi , Sävedalen, sålt
GöteborgsPosten - 26 maj 18 kl. 22:11

Mölnlycke med fem raka förluster i bagaget möter Sävedalen

Mölnlycke är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i division 3 Göteborg, och skulle behöva ta poäng mot Sävedalen borta på Vallhamra. Inför matchen har bortalaget fem raka förluster. Sävedalen har en svit på sju matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget Mölnlycke..

GöteborgsPosten - 26 maj 19 kl. 07:00

Fri/Borg/Spar med fyra raka förluster i bagaget möter Sävedalen

Fri/Borg/Spar är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot Sävedalen borta på Vallhamra. Inför matchen har bortalaget fyra förluster i rad i division 2 västra Götaland i fotboll och ligger just nu tia i tabellen. Sävedalen blev utan poäng i mötet med Göteborg FF senast..

Skånskan - 19 aug 18 kl. 22:00

Ineffektivt Olympic föll stort

FOTBOLL BK Olympic skapade mest, men föll ändå med hela 2-5 (0-4) hemma mot Sävedalens IF som återigen har hittat flytet i division 2 västra.– Ineffektiviteten grinade oss i ansiktet. Men samtidigt får vi skylla oss själva för siffrorna talar sitt tydliga språk, sa tränare Anders Grimberg.

GöteborgsPosten - 05 okt 18 kl. 16:36

Stort pådrag efter misstänkt brand i bostadshus

Åtta räddningsenheter har larmats ut till en misstänkt brand i ett flerfamiljshus i Sävedalen utanför Göteborg.
– Vi betraktar det som en brand i en byggnad, men jag vet inte i nuläget hur det ser ut vid platsen, säger Jonas Gill på räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - 05 okt 18 kl. 16:36

Stort pådrag – brand i flerfamiljshus

Åtta räddningsenheter har larmats ut till en brand i ett flerfamiljshus i Sävedalen utanför Göteborg.
– Vi vet att det brinner i en lägenhet och i källaren, säger en larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - 26 maj 20 kl. 13:19

Stora protester mot höga hus i Sävedalen

Marken gavs till kommunen – med förbehållet att den inte skulle bebyggas..

Aftonbladet - 01 mar 13 kl. 10:33

Stort tillslag i Sävedalen

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 18 kl. 10:40

Stor brand i industriområde i Partille

Det brinner rejält i en lagerbyggnad i Sävedalen i Partille, strax utanför Göteborg. Räddningstjänsten har 30 personer på plats för att bekämpa branden. Branden startade i ett förråd, en mindre byggnad, och spred sig sedan till ett större hus.

BT - 17 maj 14 kl. 08:21

Den misshandlade cupen

"Svenska cupen i fotboll har genom åren utsatts för systematisk misshandel. Att den ens orkar stå på benen måste man beundra" Efter många verkningslösa recept och icke fungerande dunderkurer började det i våras spira hopp om ett varaktigt tillfrisknande. Systemet med tidigt gruppspel kändes som en klar succé.

BT - 17 maj 14 kl. 08:21

Den misshandlade cupen

"Svenska cupen i fotboll har genom åren utsatts för systematisk misshandel. Att den ens orkar stå på benen måste man beundra" Efter många verkningslösa recept och icke fungerande dunderkurer började det i våras spira hopp om ett varaktigt tillfrisknande. Systemet med tidigt gruppspel kändes som en klar succé.

GT - 30 maj 17 kl. 16:27

Flyktbilen dumpad – på Gunnars tomt

Den BMW som jagades efter att en polisman blivit påkörd i Göteborg hittades dumpad hemma i Gunnar och Gunnel Wikendals carport i Sävedalen. – När jag skulle in och parkera själv var platsen upptagen, säger Gunnar, 83.Men den sega, nästan timmeslånga telefonkön till polisen, gav de dråpförsöksmisstänkta ett stort försprång.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.