UNT > Nyheter

Saturday, 05 December, 22:33

UNT - 20 nov 20 kl. 17:07

Listan: Så mycket pengar får föreningarna i UpplandRasbo Motorklubb får mest pengar i Uppland, 294 000 kronor, när det andra stödpaketet börjar delas ut på måndag..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppland, Motorklubb

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Listan, mycket , pengarfår , föreningarnai , Uppland
YLE - 04 jul 16 kl. 05:52

2 000 finlandssvenska föreningar kan upphöra att existera - kolla om din finns med på listan

Närmare 40 000 föreningar kan komma att strykas ur föreningsregistret efter en färsk lagändring. Uppskattningsvis 2 000 av dem är svenskspråkiga eller tvåspråkiga. Det är Patent- och registerstyrelsen som kommer att rensa bort det myndigheten tror att är inaktiva föreningar.

Nyan - 23 feb 15 kl. 11:57

Ålands sång- och musikförbund får mest pengar

Dryga en miljon euro sökte de åländska kulturföreningarna av kulturdelegationen. 640 000 euro delades ut. Ålands sång- och musikförbund får ta emot mest pengar: nästan 80 000 euro.

SmålandsPosten - 31 maj 13 kl. 06:47

Här är listan med förslag till besparingar

Utbildningsnämndens underskott är värre än tidigare befarat?? 14 miljoner kronor i?stället för 12 miljoner kronor.

Västerbottens Folkblad - 06 nov 14 kl. 14:54

Stora pengar till Löven och Skellefteå

När Svenska Spel genom sponsringstjänsten Gräsroten delade ut 50 miljoner till ungdomsidrotten i Sverige hamnade 1,7 miljoner kronor i Västerbotten. Sporten har hela listan. Det är kunderna själva som har fått möjligheten att bestämma var pengarna skall hamna när de anslutit sig till tjänsten och klart står att de två ishockeyföreningarna får mest pengar i […].

BT - 22 apr 20 kl. 10:48

LISTAN: Sjuhäradsföreningarna som får mest till ungdomsidrotten

På grund av coronakrisen gör Svenska Spel en förskottsutbetalning till ungdomsidrotten. Drygt tre miljoner kronor landar i Västra Götaland och Elfsborg får för sista gången mest pengar..

YLE - 21 mar 16 kl. 06:36

Bollsporterna tar hem guldet i idrottsstöd i Österbotten

Samtliga kommuner i Österbotten anser att idrottsverksamheten är viktig för att främja hälsa och välmående. Ansökningstiden för verksamhetsstöd och fritidsbidrag är aktuell i de flesta kommunerna, men vilka idrottsgrenar är det som får mest stöd? Det är inte bara fotboll, friidrott, skidsport och ishockey som kommunerna nämner när de pratar om vilka grenar de stöder mest.

BT - 12 jan 14 kl. 15:06

Sjöstedt: Välfärdsvinst viktig fråga

Vinstintressen i välfärden kommer vara Vänsterpartiets viktigaste fråga i valet, sade partiledaren Jonas Sjöstedt i V-kongressens avslutningstal. Kongressen petade ner Mikael Gustafsson från förstaplatsen på EU-listan till förmån för Malin Björk. Vänsterpartiets kongress kommer troligen inte alls debattera förslaget till uttalande inför EU-valet den 25 maj.

YLE - 20 nov 16 kl. 19:50

Kortspel, sång och mat kan ge Svenskfinland en plats på Unesco-lista

Kortspel, körsång och matlagning är tre vitt skilda finlandssvenska traditioner, som lever starkt i Svenskfinland och har förutsättningar att leva vidare länge ännu. Det är spelkväll i Nämpnäs by i Närpes. Varje tisdag kväll samlas herrar i olika åldrar i ungdomsföreningslokalen för att utmana varandra i pidro.

Skånskan - 23 mar 17 kl. 13:54

Spinnar från 7 till 7 för stödja cancerforskning

SVALÖV Det ska spinnas som aldrig förr i Svalöv på lördag.
Då arrangeras ”Spinn of hope”, ett arrangemang som Barncancerfonden ligger bakom och där medlemmarna i Hälsomagasinet i Svalöv och TK Fys i Teckomatorp samarbetar. ERWP.

Kristianstadsbladet - 22 maj 13 kl. 21:34

Frågor om Ivöstrand besvarades

Under saneringen av Ivöstrand kan det bli frågan om en del buller, men det var snarare pengarna för arbetet som stod i fokus bland de 20-talet närvarande i hörsalen i Biblioteket i går kväll.
Några ville ställa politiker till svars i flera frågor på informationsmötet, men inga företrädare var på plats.På gång är saneringen av område 1a, det vill säga där konstgräsplanen ska ligga.

Kristianstadsbladet - 25 feb 13 kl. 09:21

Mjällby leder sponsorligan

Foto: Patric Söderström / SCANPIX /
Mjällby leder sponsorligan överlägset. Kristianstadsbladet har granskat våra lokala storklubbars sponsorsintäkter. Sex föreningar slåss om miljonerna och fotbollen får mest.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.