Expressen > Opinion

Tuesday, 01 December, 08:49

Expressen - 20 nov 20 kl. 17:00

Regeringen sackar efter med krisbekämpningenRegeringen borde ha börjat fila på krisstöden redan i somras. Det är alldeles försent att nu börja förhandla om förbättringar..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, sackarefter med , krisbekämpningen
DI - 12 jun 13 kl. 12:34

Stefan Ingves redo axla ansvaret för krisbekämpningen

En lärdom från krisen är att prisstabilitet inte var tillräckligt för att också uppnå finansiell stabilitet. Därför bör penningpolitiken i större utsträckning än tidigare ta hänsyn till finansiella stabilitetsaspekter..

Dalarnas tidningar - 28 apr 20 kl. 12:07

Jens Runnberg: Därför har Kristersson (M) bråttom inför extramötet i morgon - Sverige väljer väg i krisbekämpningen

Räkna med att hela tisdagen präglas av sonderingar, rundringningar, övertalningsförsök och....

Vestmanlands Läns Tidning - 29 apr 20 kl. 07:08

Ledare: Därför har Kristersson (M) bråttom inför extramötet i dag – Sverige väljer väg i krisbekämpningen

Räkna med att gårdagskvällen präglades av sonderingar, rundringningar, övertalningsförsök och....

Regeringen - 20 jun 16 kl. 10:38

Uppdrag att utvärdera effekterna av tillämpningen av förordningen om vissa identitetskontroller vid allvarlig fara för den allmänna ordningen eller den inre säkerheten i landet

Regeringen uppdrar åt länsstyrelserna, Migrationsverket, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Polismyndigheten, Socialstyrelsen och Trafikanalys att var och en inom sitt verksamhetsområde utvärdera effekterna av tillämpningen av förordningen (2015:1074) om vissa identitetskontroller vid allvarlig fara för den allmänna ordningen eller den inre säkerheten i landet, som har meddelats med stöd av lagen (2015:1073) om särskilda åtgärder vid allvarlig fara för den allmänna ordningen eller den inre säkerheten i landet..

Regeringen - 22 dec 16 kl. 14:34

Uppdrag att stödja arbetet med att säkerställa tillämpningen av barnets rättigheter i statliga myndigheters verksamhet

Regeringen uppdrar åt Barnombudsmannen att under perioden 2017–2019 stödja särskilt berörda statliga myndigheter i arbetet med att säkerställa tillämpningen av barnets rättigheter i myndigheternas verksamhet. Myndigheterna är Socialstyrelsen, Myndigheten för delaktighetet (MFD), Myndigheten för familjerätt och föräldraskapsstöd (MFoF), Statens skolverk, Migrationsverket samt Statens institutionsstyrelse (SIS)..

Regeringen - 22 dec 16 kl. 14:25

Uppdrag att stödja arbetet med att säkerställa tillämpningen av barnets rättigheter i kommuners och landstings verksamheter

Regeringen uppdrar åt Barnombudsmannen att under perioden 2017–2019 stödja kommuner och landsting i arbetet med att säkerställa tillämpningen av barnets rättigheter inom centrala verksamhetsområden..

Regeringen - 02 jun 17 kl. 14:41

Uppdrag till Uppsala universitet att kartlägga tillämpningen av EU:s stadga om de grundläggande rättigheterna

Regeringen uppdrar åt Uppsala universitet att göra en kartläggning av tillämpningen i Sverige av EU:s stadga om de grundläggande rättigheterna (stadgan). En redovisning av uppdraget och en ekonomisk redovisning av använda medel ska lämnas till Regeringskansliet (Kulturdepartementet) senast den 31 december 2017. Redovisningarna ska hänvisa till diarienumret för detta beslut..

Regeringen - 22 jun 17 kl. 11:17

Remiss av SOU 2017:57 Lag om flygpassageraruppgifter i brottsbekämpningen

Här kan du ta del av till vilka instanser regeringen har remitterat betänkandet SOU 2017:57 Lag om flygpassageraruppgifter i brottsbekämpningen..

Regeringen - 04 sep 17 kl. 13:56

Uppdrag att analysera följderna av det brittiska utträdet ur EU för tillämpningen av tekniska regler på varuområdet

Regeringen uppdrar åt Styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll (Swedac) att på en övergripande nivå analysera vilka följder, särskilt för svenska intressen, som Storbritanniens utträde ur EU (Brexit) kan få för tillämpningen av tekniska regler i varuhandeln inom EU och mellan EU och Storbritannien..

Regeringen - 05 dec 17 kl. 12:45

2017 års redogörelse för tillämpningen av lagen om särskild utlänningskontroll

I skrivelsen redogör regeringen för tillämpningen av lagen (1991:572) om särskild utlänningskontroll under tiden från och med den 1 juli 2016 till och med den 30 juni 2017 och för utvecklingen av den internationella terrorismen under samma period..

Regeringen - 28 mar 13 kl. 14:47

Regeringen ska utreda om barnkonventionen bör bli svensk lag

Regeringen vill ta reda på hur tillämpningen av lagar och andra föreskrifter överensstämmer med barnkonventionen och tillsätter därför en utredare, Anita Wickström. Den särskilda utredaren ska även analysera för- och nackdelar med att inkorporera barnkonventionen, det vill säga om den ska gälla som svensk lag. Artikel: Regeringen ska utreda om barnkonventionen bör bli svensk lag Socialdepartementet, 28 mars 2013.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.