Expressen > Nyheter

Friday, 27 November, 22:00

Expressen - 20 nov 20 kl. 17:02

JUST NU: Fotbollsprofil åtalas för skadegörelseEn fotbollsprofil i Västsverige, med meriter från spel i allsvenskan och utomlands, åtalas för skadegörelse.Enligt stämningsansökan har han krossat rutor och punkterat däck på en bil.Fotbollsprofilen nekar till brott..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, Västsverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Fotbollsprofilåtalas för , skadegörelse
Skånskan - 06 feb 17 kl. 10:41

Bilar drabbade av skadegörelse

Ystad Under helgen har minst sex bilar repats eller fått däcken sönderskurna. Händelserna har framförallt skett i centrum och i Backaområdet, områden som även tidigare drabbats av liknande skadegörelse. ERWP.

Skånskan - 04 jul 16 kl. 15:46

Flyktingar får skulden för våg av skadegörelse

TOMELILLA Den senaste tidens många fall av skadegörelse i Tomelilla skylls på ensamkommande flyktingbarn. Men de ligger inte bakom brotten säger Mats Cronhag, chef över lokalpolisområde Österlen.– Det hetsas på internet på ett sätt som inte är okej.

Skånskan - 06 mar 20 kl. 19:00

Skadegörelse på skolor förbryllar

SJÖBO Efter en lugn höst så har två av kommunens skolor åter drabbats av kostsam skadegörelse.För ett tag sedan förstördes elva rutor på Råd och resursprogrammets lokaler på Sandbäcksskolan och under helgen förstördes 13 fönster på Emanuelskolan.
Kent Tillberg, tekniskt ansvarig på Sjöbohem, kan bara sucka över skadegörelsen.

YLE - 05 sep 14 kl. 05:00

Hur mycket kostar skadegörelse i din kommun?

Skadegörelse kan bli en mycket dyr affär. För kommunerna är det ett slitsamt och otacksamt jobb att reparera samma saker om och om igen. Radar har utrett hur mycket de finlandssvenska kommunerna lägger på reparation av skadegörelse av allmän egendom.

Alingsås tidning - 09 feb 17 kl. 05:30

Mer skadegörelse på Kesbergskolan

Det har varit mycket skadegörelse på Kesbergskolan det senaste halvåret. I helgen var det dags igen. Den här gången hade någon slängt in ett cykelställ genom rektorns fönster.

Skånskan - 02 nov 18 kl. 05:00

Skadegörelse kan stå föräldrarna dyrt

STAFFANSTORP Staffanstorps kommun beslöt nyligen ansöka om att få lägga vite för föräldrar till barn med stor skolfrånvaro.
Nu tydliggör man också rutiner för hantering och krav på ersättning av barns skadegörelse i skolor och förskolor.Uppsåtlig skadegörelse, liksom skador till följd av brott, ska ersättas.

BT - 09 jan 15 kl. 16:09

För mycket skadegörelse i Mark: budgeten för reparationer spräckt

Marks kommuns budget för att göra reparationer till följd av skadegörelse på offentliga byggnader är 350 000 kr per år. Men den senaste tidens skadegörelse på skolor, där bland ett stort antal fönsterrutor krossats, gör att budgeten för 2014 spräcks. – Nu kommer vi inte att klara det, utan överstiger det.

YLE - 28 apr 15 kl. 16:29

Skadegörelse vid moskén i Jakobstad

Ett stort fönster till muslimernas samlingsrum i Jakobstad pangades med en sten förra helgen. Samtidigt slog förövaren sönder ett fönster vid halalbutiken som ligger granne med moskén. Dådet inträffade tidigt på morgonen den 18 april, mellan klockan 01 och 03 på natten.

YLE - 07 sep 17 kl. 13:50

Skadegörelse upprör Vasabor - staden vädjar till unga och deras föräldrar

I Vasa pågår för mycket skadegörelse. Egendom skadas, söndras eller blir nerklottrad. Den slutsatsen kan man dra av den säkerhetsenkät som Vasaborna kunnat svara på i år.

Skånskan - 17 maj 18 kl. 05:00

Pengar till unga om skadegörelse upphör

STAFFANSTORP Förra året lade fastighetsbolaget Angelica Fastigheter AB i Staffanstorp drygt 100 000 kronor på att återställa efter skadegörelse.
Nu har man bildat en fond där pengarna går till ungdomar – förutsatt att skadegörelsen upphör.– Nu hoppas vi fler företag ska följa efter och göra samma sak.

Alliansfritt Sverige - 27 aug 12 kl. 07:00

M hittade på skadegörelse för att misskreditera graffitiutställning

KULTUR. Det är något med moderater som inte är kompatibelt med statistik. Riksteaterns graffitiutställning Art of the Streets har fått hård kritik från konservativt håll, och de båda borgarråden Ulla Hamilton och Kristina Alvendal påstod till exempel att utställningen ökat klotterskadegörelsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.