SR > Nyheter

Friday, 27 November, 22:00

SR - 20 nov 20 kl. 16:58

Nya coronarestriktioner i HelsingforsFrån och med nästa vecka begränsas bland annat publikevenemang inomhus till maximalt 20 personer..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Helsingfors

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya coronarestriktioneri , Helsingfors
YA - 31 mar 20 kl. 12:27

Premiär av populär loppis ställs in på grund av coronarestriktioner

Loppisen i Suckarnas gång kommer inte att starta den 11 april. Coronarestriktioner gör att den skjuts på framtiden. När det blir är högst oklart i dagsläget..

YLE - 08 apr 20 kl. 04:37

Han missar födseln på grund av coronarestriktioner: "Känner mig maktlös och besviken"

Tomas Baliukonis fru väntar tvillingar och kommer antagligen att föda med kejsarsnitt. Det betyder att Baliukonis på grund av coronarestriktioner inte får närvara varken under operationen eller på BB..

SVT - 17 jun 20 kl. 22:31

FN: Strikta coronarestriktioner kan skörda fler liv än viruset

Strikta coronarestriktioner kan skörda fler liv än viruset, menar FN. – FN brukar bistå 100 miljoner människor med mat – nu släpps de inte in, säger epidemiologen Anna Mia Ekström..

SR - 09 jul 20 kl. 07:07

Stora protester mot coronarestriktioner

I Serbiens huvudstad Belgrad deltog tusentals människor i regimkritiska protester för andra kvällen i rad. Detta mot ett regeringsbeslut om att återinföra tuffa coronarestriktioner - ett beslut som sedan dess har dragits tillbaka..

Dalarnas tidningar - 30 jul 20 kl. 19:50

Trots coronarestriktioner – här är restaurangen som har dubbelt antal gäster i sommar

Våren och sommarens alla coronarestriktioner har gjort det svårt för flera restaurangägare. Men....

Aftonbladet - 01 aug 20 kl. 16:32

Tusentals tågar mot coronarestriktioner

▸ En protest mot coronarestriktioner har enligt polisens siffror samlat minst 17 000 personer i den tyska huvudstaden….

DI - 01 aug 20 kl. 16:52

Tysk massdemonstration mot coronarestriktioner

En protest mot coronarestriktioner har enligt polisens siffror samlat minst 17.000 personer i den tyska huvudstaden Berlin, långt färre än….

GöteborgsPosten - 01 aug 20 kl. 18:17

Tusentals tågar mot coronarestriktioner

I tyska huvudstaden Berlin tågar tusentals i protest mot coronarestriktioner. Polisen har svarat med att öppna en förundersökning – om brott mot coronarestriktionerna..

SR - 29 aug 20 kl. 14:16

18 000 tyskar demonstrerar mot coronarestriktioner

Runt 18 000 demonstranter hade samlats i Berlin för att protestera mot coronarestriktioner. Efter en dryg timme avbröts protesten av polis sedan deltagare vägrat rätta sig efter smittskyddsreglerna..

DN - 29 aug 20 kl. 16:27

Protester mot coronarestriktioner i Berlin och London

Omkring 18.000 personer deltog på lördagen i en ny protest i Berlin mot de tyska myndigheternas coronarestriktioner..

YLE - 09 jan 15 kl. 14:41

Helsingfors ska bli urbanare - är du redo?

Helsingfors ska bli mera urbant och mindre bilberoende, ropar staden och aktiva stadsbor i kör. Aldrig har samförståndet varit så stort - det vittnar Helsingfors nya generalplan om. Frågan är om invånarna och politikerna verkligen är redo när tornhusen reser sig på bakgården och bilarna utvisas från centrum.

Fler nyheter från SR

SR - 10 minuter sedan

Regeringen förlänger permitteringsstöd

Regeringen ändrar nu villkoren för de företag som ska ta del av statens förlängda permitteringsstöd framöver. Beslutet som fattades i dag..

SR - 30 minuter sedan

Vattenkraft räknas inte som en hållbar energikälla

Vattenkraft räknas inte som en hållbar energikälla enligt ett förslag från EU kommissionen som har lagt fram en lusta över gröna investeringar. Listan över hållbara investeringar är en följd av EU:s gröna satsning..

SR - 1 timme sedan

Ge socialtjänstpersonal samma skydd som blåljuspersonal

Akademikerförbundet SSR kräver att lagen om sabotage mot blåljusverksamhet även ska gälla för socialtjänstens personal. Enligt fackförbundet skulle det vara ett sätt att skydda personalen mot hot och våld. "Man får inte glömma att socialtjänsten är samhällets sista skyddsnät och det får aldrig fallera på att det här inte finns på plats", säger fackförbundets ordförande Heike Erkers..

SR - 1 timme sedan

Hade varje dag varit som Black Friday skulle vi gått sönder

Många som jobbar i e-handeln riskerar att få arbetsskador när de lyfter paket. Det visar inspektioner av nästan sjuhundra arbetsplatser som Arbetsmiljöverket gjort där de flesta har brister i arbetsmiljön. " Under Black Friday och jul är det oerhörda volymer, hade vi jobbat såhär varje dag hade vi gått sönder".

SR - 1 timme sedan

" Mordet på kärnenergiforskaren beror på det politiska läget"

Atomforskaren dödades utanför Teheran när gärningsmän först detonerade en sprängladdning bredvid hans bil och sedan pepprade bilen med kulor. Att han dödades just nu beror enligt forskaren Rouzbeh Parsi på det politiska läget. " Mohsen Fakhrizadeh har anklagades för att ha lett försöken att utveckla kärnteknikprogrammet i en militär riktning.

SR - 3 timmar sedan

Markägare bör ersättas för sista orörda naturskogarna

Sverige bör spara de ursprungliga skogarna längs fjällkedjan och ersätta markägarna för det. Utredningen föreslår även att nyckelbiotopsinventeringarna upphör. Dessa har skapat konflikter över hela landet.

SR - 4 timmar sedan

Framstående iransk forskare dödad i attack

Den framstående iranske kärnenergiforskaren Mohsen Fakhrizadeh har dödats i en attack utanför landets huvudstad Teheran, rapporterar statliga iranska medier, enligt TT..

SR - 4 timmar sedan

Glesare än vanligt på Black Friday

Drönarbilder från flera lokala kanaler på Sveriges Radio visar att färre bilar än vanligt kommit till stora köpcenter under dagen. "Klart man är orolig, men vissa saker måste man uträtta nu innan jul", säger Viktoria som handlade på Birsta utanför Sundsvall. "Det är mer folk än man hoppas, men man får göra det man känner funkar bäst för en själv" säger Adam som jobbar som väktare på Norra Backa i Borlänge..

SR - 4 timmar sedan

Brutalt polisvåld fördöms av franske insrikesminstern

Frankrike skakas av ytterligare ett oprovocerat och brutalt polisövergrepp. De fyra misstänkta poliserna har stängts av men trycket på inrikesministern hårdnar..

SR - 5 timmar sedan

E18 avstängd i Karlstad på grund av olycka

E18 är avstängd vid Våxnäsmotet i Karlstad, i riktning mot Grums. Orsaken är en olycka med flera bilar inblandade. Kollisionen inträffade vid halv fem-tiden under eftermiddagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.