Expressen > Sport

Wednesday, 25 November, 23:15

Expressen - 20 nov 20 kl. 16:46

Fansen kan bestämma svensklagets maskotSnart kan fansen bestämma Alliances nästa e-sport, maskot och mycket mer.Den svenska organisationen gör som FC Barcelona och inleder ett samarbete med Socios. – Det är superfansen vi tänker på, de som faktiskt lever och dör för Alliance, säger Jonathan ”Loda” Berg, vd Alliance..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Alliances, FC Barcelona, Socios, Alliance, Jonathan Loda Berg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fansenkan , bestämma, svensklagets, maskot
Resume - 27 jan 14 kl. 09:17

H&M låter fansen bestämma Beckhams nakenhet


Förutom att de kommer att vara möjligt att shoppa direkt från reklamspotten kommer H&M  också att låta fansen bestämma hur avklädd David Beckham ska vara i Super Bowl-reklamen..

DN - 22 jun 16 kl. 10:36

Bob Hund låter fansen bestämma


Vad ska Bob Hund ha på sig? Vilka låtar ska de spela? Inför Bob Hunds konsert på Stockholm kulturfestival i augusti överlåter gruppen alla beslut till fansen..

Barometern - 15 feb 14 kl. 10:51

Varför inte låta familjerna själva bestämma?

Jag är en ung stark kvinna med livet framför mig. Om allt går som planerat så tänker jag både göra karriär och bilda familj. Den ekvationen har varit otänkbar för många kvinnor genom historien.

SmålandsPosten - 07 jun 14 kl. 09:35

Låt oss själva bestämma om arbetstiden

Vill du själv bestämma om du ska arbeta och konsumera mycket eller arbeta lite mindre och konsumera mindre? Eller vill du hellre att gammaldags politiker ska bestämma över ditt liv?
De arbetsplatser som kommer att rekrytera de duktigaste medarbetarna i framtiden blir troligen de som har ett flexibelt system där vi själva kan välja hur mycket vi ska jobba, med ansvar för kunderna.

SVT Debatt - 16 okt 13 kl. 06:00

Låt oss själva bestämma över vårt arbete

LIVET OCH ARBETET Vi behöver arbetskritik, för det finns andra sätt att organisera ett samhälle än att fylla det med stundtals meningslöst arbete. Riksdagspartierna hyllar arbete som vår räddning, men vi som arbetar måste få vara med och bestämma vilket samhälle vi ska bygga upp och hur, eftersom det genomsyrar hela våra liv, skriver Samira Ariadad. Arbetslöshet är ett problem för många, i synnerhet ungdomar.

Sydsvenskan - 15 mar 14 kl. 11:21

Jonas Kanje: "Du måste bestämma dig"

Om precis ett halvår ska vi bestämma vem som ska bestämma. Den 14 september är det val till kommun, region och riksdag. Innan dess, om drygt två månader, väljer vi våra representanter i EU-parlamentet.

Blekinge Läns tidning - 03 jan 18 kl. 13:23

Frej Larsson låter fansen bestämma om rättegång

De byggde en gayklubb på Putins tomt. Nu närmar sig rättegång, men Frej Larsson funderar på att inte dyka upp. – Jag känner lite såhär, kommer inte Putin kommer inte jag, skriver han på Instagram..

GöteborgsPosten - 07 sep 20 kl. 08:16

Låt fansen bestämma om Frölundas framtida namn

Frölunda HC står inför ett oerhört stort beslut, skriver GP:s hockeykrönikör..

Nya Wermlands Tidningen - 15 mar 13 kl. 07:30

Nu får M bestämma sig

Värnskatten blir kvar men inkomstskatten fortsätter att sänkas. I alla fall om Moderaterna får fortsätta att bestämma. Men om det nu är så bra med skattesänkningar varför är det inte det över hela linjen?

SVT Debatt - 31 maj 13 kl. 15:42

Att vägra skaka hand handlar om att få bestämma över sin egen kropp

DISKRIMINERING Tvärtemot vad Annika Wadsö påstår är handskakningsfallet i Trollhättan inte en jämställdhetsfråga. I stället handlar det om individens frihet i dess mest grundläggande form ? att själv få bestämma över sin egen kropp.

SVT Debatt - 31 maj 13 kl. 15:42

Att vägra skaka hand är att få bestämma över sin egen kropp

DISKRIMINERING Tvärtemot vad Annika Wadsö påstår är handskakningsfallet i Trollhättan inte en jämställdhetsfråga. I stället handlar det om individens frihet i dess mest grundläggande form ? att själv få bestämma över sin egen kropp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.