Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Friday, 27 November, 22:04

Vestmanlands Läns Tidning - 20 nov 20 kl. 16:32

Coronasmitta på Mälarenergi – driftlag i karantänEn medarbetare på Mälarenergi har bekräftats smittad av coronaviruset och ett av sex driftlag....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Mälarenergi

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronasmitta, Mälarenergi, driftlagi , karantän
Skånskan - 11 mar 20 kl. 22:24

Anställd på kommunen satt i karantän

Höör Det finns ännu inga bekräftade fall av personer med coronasmitta i Höör. Men under onsdagen sattes en anställd person inom Höörs kommun i frivillig karantän. Det meddelade kommundirektör Michael Andersson på onsdagskvällen.

Nyan - 25 feb 20 kl. 11:12

Ålänningar i karantän på coronahotell

Minst fyra ålänningar sitter i karantän på hotell H10 Costa Adeje Palace på Teneriffa efter misstänkt coronasmitta. – Vi får inte komma ut ur rummet och det patrullerar poliser i munskydd utanför, berättar Thomas Strandvik på telefon från hotellet.
När Thomas och Harriet Strandvik vaknade i sitt hotellrum på Teneriffa i morse låg det en lapp inskjuten under dörren från hotellet.

YLE - 09 mar 20 kl. 16:04

En person i corona-karantän i Österbotten

En person har försatts i karantän inom Vasa sjukvårdsditrikts område. - Personen uppvisar inga symptom, men har blivit exponerad till coronasmitta. Därför får hen hållas i karantän i två veckor, säger infektionsöverläkare Juha Salonen vid Vasa centralsjukhus..

News55 - 22 mar 20 kl. 14:00

Känd tv-profil misstänker coronasmitta

TV-profilen Claes Elfsberg har sannolikt drabbats av corona. Därför har han och hustrun Monica valt att gå i karantän, skriver Expressen. För en vecka sedan började paret misstänka att det var corona de båda drabbats av.

YLE - 08 mar 20 kl. 20:46

Nytt coronafall i Helsingfors: Elever och personal i Drumsöskola i karantän

Omkring 60 elever och personal i lågstadieskolan Lauttasaaren ala-aste försätts i karantän på grund av risk för coronasmitta, uppger Helsingfors stad..

Nerikes Allehanda - 09 mar 20 kl. 14:43

JUST NU: Johanna visar livet i karantän – tvingas leva isolerad efter coronalarm ►NA sänder direkt

Johanna Andersson är en av de som kan ha utsatts för coronasmitta. Nu måste hon sitta i karantän.....

SmålandsPosten - 10 mar 20 kl. 11:55

Corona: Italien satt i karantän – tusentals svenskar kvar i landet

Tusentals svenska medborgare beräknas uppehålla sig i Italien, som är satt i karantän. För att lämna landet krävs nu en skriftlig självförsäkran där man uppger skälen till sin resa, enligt Utrikesdepartementet. Dessutom har fyra nya fall av coronasmitta bekräftats i Sverige under tisdagen..

Skånskan - 10 mar 20 kl. 15:59

Kommunen dementerar rykten om coronasmitta

Skurup Efter att rykten spridits på Facebook om att barn på en förskola i Skurups kommun varit smittade av coronaviruset covid-19 väljer kommunen nu att dementera uppgifterna.
– Det handlar om en vårdnadshavare som är smittad men det är ingen med smitta som har vistats i förskolans lokaler, säger rektorn för förskolan till Skånskan.Det var sent i fredags som rektorn fick besked om att en vårdnadshavare till ett barn som går på förskolan hade fått svar på att hen var smittad av coronaviruset.

DI - 21 maj 20 kl. 12:36

Hundratals gruvarbetare sätts i karantän efter coronasmitta

Rysk militär har förberett läger där arbetarna vid en stor guldgruva i Sibirien ska sättas i karantän, meddelar försvarsdepartementet..

GT - 27 aug 20 kl. 12:14

Coronasmitta på sexbrottsanstalt – går upp i stabsläge

En intagen har testat positivt för coronaviruset på sexbrottsanstalten Skogome i Göteborg.Några dagar tidigare påvisade den intagne symptom och sattes i karantän.– De intagna som varit i närheten sätts i karantän och anstalten går upp i stabsläge, säger Ulf Mossberg, pressekreterare på Kriminalvården.

SVT - 24 feb 20 kl. 08:57

50 000 i karantän i Italien: ”En känsla av belägring”

Mer än 150 nya fall av coronasmitta bekräftades under helgen i norra Italien. För att minska smittspridningen kommer de drabbade platserna att isoleras de närmaste veckorna. – I Italien talar man inte om någonting annat än coronaviruset just nu.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.