DalaDemokraten > Nyheter

Friday, 27 November, 03:02

DalaDemokraten - 20 nov 20 kl. 16:17

Debatt: Fred på jorden kräver fred med jordenFör 75 år sedan, i november 1945, inleddes Nürnbergrättegångarna. De högst ansvariga för....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Nürnbergrättegångarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Fred, jorden, kräver, fredmed , jorden
DI - 15 feb 18 kl. 19:29

Debatt: Nya stambanor kräver alternativ finansiering

DEBATT. Sveriges framtidsutmaningar kräver både höghastighetståg och upprustning av den befintliga järnvägen. Därför behövs en alternativ finansiering av nya stambanor, vid sidan av infrastrukturanslaget, skriver SJ-chefen Crister Fritzson i ett upprop tillsammans med åtta järnvägs- och näringslivsföreträdare..

Trelleborgs Allehanda - 12 jul 18 kl. 16:00

Jorden tar över i Beddingestrand

Konstprojektet ”Jorden vi ärvde” spänner över föreläsningar, diskussioner, konstverk och ett skaparevent i Beddingestrand. Birgitta Godlund på Galleri Estesio vill belysa olika aspekter av det mest grundläggande vi äger och förvaltar – jorden vi går på..

Dagen - 13 nov 14 kl. 03:00

Här på jorden behöver vi tungotalet

Än så länge behöver vi den kunskap som Paulus talar om..

DalaDemokraten - 04 apr 17 kl. 07:00

Debatt: Finansinspektionens regelverk kväver oss mindre banker

Gustafs kassaförening tvingas upphöra med sin verksamhet på grund av Finansinspektionens regelverk. De allt hårdare kraven hotar överlevnaden för mindre banker på landsbygden, menar debattörerna..

Corren - 13 jun 18 kl. 20:00

Gosedjur reste jorden runt – över 5 200 mil

Nya kompisar i England, nyårsfirande i Kanada och turistande i Sydafrika – Nallis resa började i Motala och på ungefär åtta månader har den hunnit ta sig över hela världen..

Dalarnas tidningar - 09 maj 20 kl. 09:22

DEBATT: Falualliansen: Falun behöver ett centrum för alla

Miljöpartiet skrev att det är en het debatt om trafiken i Falun. De hänvisade till det beslut som....

Nerikes Allehanda - 02 maj 15 kl. 06:32

Debatt: Örebros gymnaster behöver ett eget hus

I oktober 2013 lämnade föreningarna ÖGF/Kif, AGF, ÖAGC och Örebro Frisksportklubb, som representerar cirka 1 800 medlemmar, en skrivelse till Örebro kommun med önskemål om att få till ett Gymnastikens Hus i Örebro. Vi har träffat politiker från majoritet och opposition samt berörda tjänstemän. Hittills har väldigt lite hänt rent konkret.

Kristianstadsbladet - 18 jun 19 kl. 20:00

Debatt: Ekonomiska utmaningar kräver tydliga vägval

Kommunen står inför nästa och kommande år inför stora verksamhetsmässiga och ekonomiska utmaningar. Vi behöver ökade intäkter för en hög kvalitet inom välfärdens områden. Vi behöver hushålla med de resurser kommunen förfogar över på ett klokt och ansvarsfullt sätt, skriver oppositionsrådet Anders Tell och Katarina Honoré i kommunstyrelsens arbetsutskott, bådas Socialdemokrater..

DalaDemokraten - 10 dec 15 kl. 05:50

Debatt: "FN är oroat över hatbrottsutvecklingen i Sverige"

Världen upplever just nu den största flyktingkrisen sedan andra världskriget. Över 60 miljoner människor befinner sig på flykt. Nu som då måste omvärlden samordna sina insatser.

Kristianstadsbladet - 01 dec 18 kl. 04:00

Debatt: Gnäll inte över centrum – visa solidaritet istället!

Jag hör ofta människor gnälla över att Kristianstads centrumhandel håller på att försvinna. Om orsaken har man olika tankar. En orsak är att kommunen gräver upp staden och förstör för handlarna, en annan orsak är att C4 shopping konkurrerar ut stadens handlare..

Kristianstadsbladet - 17 maj 19 kl. 05:00

Debatt: Flyktingkrisen är inte över

Gång på gång försöker regeringen sätta bilden av att flyktingkrisen nu är över. Som en konsekvens av det öppnar man upp för utökad anhöriginvandring och ny asylgrund. Det är djupt oansvarigt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.