SVT > Sport

Saturday, 28 November, 18:11

SVT - 20 nov 20 kl. 16:10

SHL får mest pengar – av ishockeyförbundets kompensationsstödRegeringen har beslutat att ge de svenska toppligorna i ishockey 183 miljoner i kompensationsstöd. Av den summan går nästintill 108 miljoner till SHL medan SDHL får mer än fullt stöd och landar på 3,1 miljoner kronor. 1,8 miljoner mer än man fått annars. ”Då SDHL är en liga under utveckling vill vi säkra att vi inte tappar fart”, säger Svenska ishockeyförbundets generalsekreterare Johan Stark..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SHL, SDHL, Svenska, Johan Stark

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SHLfår , mest, pengarav , ishockeyförbundets, kompensationsstöd
DN - 23 nov 18 kl. 13:46

Live: Svenska ishockeyförbundets serieutredning

Utredaren Ola Lundberg presenterar Svenska ishockeyförbundets serieutredning. Troligen föreslås att ett lag ska flyttas upp till SHL från hockeyallsvenskan utan kval. Följ pressträffen live..

YLE - 14 sep 15 kl. 16:43

IS: Ketola med i ishockeyförbundets ordförandekamp

Enligt Iltasanomat kommer en av Finlands stora ishockeylegendarer Veli-Pekka Ketola att ställa upp i ishockeyförbundets ordförandeval. Förutom Ketola har även den före detta vd:n för Sanoma Media Finland, Pekka Soini och affärsmannen Marko Sjöblom meddelat att de ställer upp i valet. Kalervo Kummolas efterträdare väljs i november.

SVT - 27 apr 20 kl. 14:54

Anders Larsson nominerad till internationella ishockeyförbundets styrelse

I höst hoppas Sverige åter få en plats i internationella ishockeyförbunds styrelse. Anders Larsson är nominerad, och tack vare ett stort lobbyarbete – som bland annat resulterat i ett samarbetsavtal med Hongkong – är man från svensk håll hoppfull om att han ska väljas in. – Man vill ha med Sverige där, säger Svenska ishockeyförbundets vice ordförande Peter Forsberg..

YLE - 30 aug 16 kl. 16:28

”Oroande resultat” – Ishockeyförbundets snusutredning går vidare

Över 70 procent av de tillfrågade berättar att juniorspelare i deras klubbar snusar. – Oroande, säger Hannu Soro, ordförande för den finländska ishockeyns snusarbetsgrupp. Det var i november i fjol som Ishockeyförbundets avgående ordförande Kalervo Kummola skapade rubriker genom att förespråka ett totalförbud mot snus inom finländsk ishockey.

Dalarnas tidningar - 21 jun 17 kl. 18:29

Ishockeyförbundets tävlingschef efter beskedet: "Utgångspunkten är att spela hockeyallsvenskan med 14 lag"

Chockbeskedet om IK Panterns framtid slod ned som en blixt från klar himmel i hela Hockeysverige. Nu uttalar sig ishockeyförbundets tävlingschef Olof Östblom om hur framtiden och hur de jobbar vidare med frågan. – Om IK Pantern inte lämnat in en överklagan innan 5 juli så får vi se vart vi står då, säger han..

DalaDemokraten - 21 jun 17 kl. 18:29

Ishockeyförbundets tävlingschef efter beskedet: "Utgångspunkten är att spela hockeyallsvenskan med 14 lag"

Chockbeskedet om IK Panterns framtid slod ned som en blixt från klar himmel i hela Hockeysverige. Nu uttalar sig ishockeyförbundets tävlingschef Olof Östblom om hur framtiden och hur de jobbar vidare med frågan. – Om IK Pantern inte lämnat in en överklagan innan 5 juli så får vi se vart vi står då, säger han..

DN - 23 nov 18 kl. 13:46

Live: Svenska ishockeyförbundets serieutredning

Utredaren Ola Lundberg presenterar Svenska ishockeyförbundets serieutredning. Följ pressträffen live..

Dalarnas tidningar - 20 aug 19 kl. 13:07

Första orden om bojkotten – Ishockeyförbundets ordförande: "Det är klart att det är ett misslyckande"

Förra veckan gick Damkronorna ut i en gemensam bojkott. Svenska Ishockeyförbundets ordförande....

SVT - 20 aug 19 kl. 13:37

Ishockeyförbundets ordförande svarar på kritiken: ”Måste se oss själva i spegeln”

Ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson ger nu sin syn på konflikten mellan förbundet och de bojkottande landslagsspelarna. – Det här är klart bekymrande, för förbundet, damspelarna, för hela hockey-Sverige. Men vi ska lösa situationen nu när vi fått ett konkret förhandlingsunderlag, säger Larsson till SVT Sport..

YLE - 20 aug 19 kl. 16:48

Svenska ishockeyförbundets ordförande träder äntligen fram – känner sitt ansvar: "Hela hockeyvärlden borde reagera"

Knappt en vecka efter att den omfattande bojkotten av spel med Damkronorna var ett faktum har det svenska ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson kommenterat saken. En bekymrad Larsson tänker se sig i spegeln – och strävar efter att ha ett landslag på benen i nästa turnering..

YLE - 03 dec 14 kl. 11:56

Ishockeyförbundets samarbetsförhandlingar avslutade – så här gick det

Finlands Ishockeyförbunds samarbetsförhandlingar har resulterat i att åtta årsverken försvinner. Dessutom berörs hela personalen av permitteringar i högst två veckor. Ishockeyförbundet meddelade om samarbetsförhandlingarna för tre veckor sedan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.