Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 02 December, 19:46

Nyan - 20 nov 20 kl. 16:23

Risk att Skiftet ställer in invikningarM/S Skiftets invikningar till Husö och Kyrkogårdsö på avgång kl. 09:30 från Långnäs och kl. 14:45 från Kökar lördagen den 21 november kan eventuellt inte göras på grund av hård vind. Det meddelar Ålandstrafiken. Avgångarna är låsta online och bokade kunder är kontaktade.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Skiftet, Skiftets, Husö, Kyrkogårdsö, Långnäs, Kökar, Ålandstrafiken, TEXT, Skogberg, Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskatt , Skiftet, ställerin , invikningar
Nyan - 09 dec 16 kl. 21:23

Skiftet ställer in turer på lördag

  På grund av tekniska problem ställer M/S Skiftet på södra linjen in lördagens avgång kl 6.00 från Långnäs och kl 20.15 från Galtby, skriver Ålandstrafiken i ett pressmeddelande.

Nyan - 10 dec 16 kl. 10:00

Skiftet ställer in lördagsturer

På grund av tekniska problem ställer M/S Skiftet på södra linjen in avgångarna 06.00 från Långnäs och klockan 20:15 från Galtby lördag 10.12.

Nyan - 22 feb 20 kl. 13:50

M/S Skiftet ställer in avgång

M/S Skiftet angör inte Husö klockan 15:35 idag på grund av vind. TEXT: Heidi Hendersson heidi.hendersson@nyan.

Nyan - 09 feb 20 kl. 19:34

Skiftet ställer in på måndag

Skiftets avgångar på måndag 10.2 kl 06.15 från Långnäs och kl 09.

Expressen - 21 aug 12 kl. 15:29

Jerebko: "Självklart finns det en risk"

BORÅS. Allt strålkastarljus är på Jonas Jerebko, 25, inför dagens EM-kvalmatch mot Azerbajdzjan. Den svenske NBA-stjärnan fick i går frågan om det kan bli för mycket fokus på en enskild spelare.

Skånskan - 19 apr 18 kl. 05:00

Risk för att museum i Harlösa måste stänga 2019

HARLÖSA Eslövs kommun anser sig inte ha råd att hjälpa stiftelsen som sköter om kulturminnesmärkta Harlösa Donationshus – en gammal fattigstuga från 1823 som idag är ett museum och populärt utflyktsmål – med 10 000 kronor extra i år.
– Då blir det sista året vi kör, säger Sven Stridsberg och Rolf Jönsson från stiftelsen.Den ideellt driva stiftelsen har slagit larm om att de 60-70 i medlemsskaran blivit till åren komna utan att det fylls på med yngre.

Realtid - 23 jan 20 kl. 14:55

Risk - det viktigaste i skiftet mot mer illikvida tillgångar

Det är troligt att det framför allt är de svenska delarna av tillgångsportföljerna hos AP-fonderna som kommer att få stryka på foten när fonderna ställer om sina portföljer. Det skriver Realtids Claes Folkmar..

Ekonomistas - 26 sep 17 kl. 07:28

FI:s andra argument håller inte heller: (2) Inkomstkänsligheten

Som framgår av Peter Englunds och mitt remissvar på Finansinspektionens förslag till skärpt amorteringskrav håller inget av FI:s två argument för en granskning. Detta inlägg bygger på vårt remissvar och tar upp det andra argumentet, om konsumtionens inkomstkänslighet för hushåll med höga skuldkvoter. Det första argumentet, om konsumtionens räntekänslighet, har behandlats i föregående inlägg.

Skånskan - 04 jul 19 kl. 10:53

Livemusik och viner gäller i dagens PRO

STOCKAMÖLLAN/BILLINGE Glöm dragspelsmusik och evighetslånga bouleturneringar.
PRO Billinge-Stockamöllan ställer fördomarna om pensionärsföreningar på ända.Om man lite fördomsfullt försöker gissa vad föreningen pysslar med får man snart besked om att man är fel ute.

Dagens PS - 08 apr 19 kl. 15:13

Renässansen ställer nya krav på kundupplevelsen

På medeltiden spred sig kunskap och lärdom från mun till mun och kunskap var lika med makt. När Johann Gutenberg under 1400-talet revolutionerade världen med boktryckarkonsten kunde man helt plötsligt trycka kunskapen i böcker och sprida den till gemeneman. Den revolutionerande tekniken och skiftet kan liknas med den tid vi befinner oss i dag, den industriella renässansen.

Skånskan - 24 maj 18 kl. 13:14

Värmen håller i sig

Vädret Högsommarvärmen håller i sig ett tag till – men det finns risk för både skurar och åska på sina håll i Skåne.Solen skiner, det är varmt och härlig ute när detta skrivs under torsdagen. Och så lär det förbli under fredagen om man ska tro SMHI:s prognos.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.