Corren > Nyheter

Wednesday, 25 November, 20:27

Corren - 20 nov 20 kl. 16:05

Svårt läge för krisbranscherna: "Det är en balansgång"För att restauranger och butiker ska överleva måste Linköpingsborna fortsätta att stötta dem – men på ett säkert sätt, det säger kommunstyrelsens ordförande Niklas Borg (M)..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Linköpingsborna, Niklas Borg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svårt, lägeför , krisbranschernaDet är en , balansgång
Kristianstadsbladet - 28 okt 12 kl. 10:30

Balansgång ingen konst för barn

Foto: Johanna Wallin
När väl ett par barn stegar fram följer de andra efter. Att prova på cirkuskonster på Lilla torg uppskattades på Barnens city under lördagen.
Godisregn, ponnyridning att testa datorspel var en del av utbudet för de mindre besökarna som var på besök i Kristianstad under lördagen.

SVT - 19 mar 13 kl. 12:19

Elm: Balansgången nyckel till seger

Landslaget är på det klara med vad som blir viktigast för att besegra irländarna i fredagens VM-kvalmatch ? balansgången mellan försvar och anfall..

Västerbottens Folkblad - 21 okt 13 kl. 23:40

Svår balansgång i satir om Hitler

Det är en svår balansgång att skriva en satir om Hitler. Många är de som skämtat om denna man, och Chaplin är väl det bästa och mest kända exemplet. Målet är naturligtvis att förlöjliga diktatorn, att lyfta fram det patetiska hos en man som förmodligen har storhetsvansinne.

Västerbottens Folkblad - 05 dec 13 kl. 23:57

”Det är en svår balansgång”

Skellefteå måste sänka ambitionen när det gäller äldreomsorgen. - Det är en svår balansgång mellan behov och avgift som vi måste ge oss ut på..

Nyheter 24 - 10 feb 14 kl. 10:13

"Det är en fin balansgång att arbeta med jämställdhet och kvinnors rättigheter"Svar påOm Sida

 att det trots kunskap om kvinnors rättigheter inom biståndsvärlden inte görs någonting. Det är både underligt och tråkigt att Qaraee tycker att det saknas engagemang i frågan – när Afghanistan är det samarbetsland där Sveriges bistånd kanske har allra starkast fokus på kvinnors och flickors rättigheter.
Det finns ingen möjlighet till långvarig eller fredlig utveckling i Afghanistan om inte både kvinnor och män blir delaktiga i samhällsutvecklingen.

Expressen - 22 mar 14 kl. 21:22

ÖB om Ryssland: Det är en balansgång

Länder inom såväl EU som Nato sålde innan invasionen på Krim både vapen och militärmaterial till Ryssland. Överbefälhavare Sverker Göranson säger i "Ekots" lördagsintervju att man med "facit i hand kan ifrågasätta det". – Men det är en balansgång.

Sydsvenskan - 29 apr 14 kl. 07:57

”Åge Hareides på rätt sida i svår balansgång – än så länge”

Egentligen finns det inte mycket att ifrågasätta. Malmö FF är obesegrade i allsvenskan, har vunnit alla matcher utom en och tagit sexton av arton poäng. Laget spelar ut andra guldkandidater och vinner tuffa bortamatcher utan att egentligen spela bra.

SvD - 10 jun 14 kl. 16:16

Merkels svåra balansgång blev tydlig på Harpsund

Alla fyra i en båt. Så rörande. Men verkligheten är bistrare.

SvD - 10 jun 14 kl. 16:16

Merkels svåra balansgång blev tydlig på Harpsund

Alla fyra i en båt. Så rörande. Men verkligheten är bistrare.

Kristianstadsbladet - 11 jun 14 kl. 00:29

Obama i svår balansgång i Egypten


När USA:s president Barack Obama ringde för att gratulera Egyptens nytillträdde president Abdel Fattah al-Sisi passade han på att understryka vikten av grundläggande demokratiska rättigheter.Samtalet på tisdagen speglade USA:s svåra balansgång för att behålla sitt inflytande i ett av regionens viktiga länder, trots missnöje med en regim som inte respekterar politisk frihet."Presidenten intygade fortsatt amerikanskt stöd för det egyptiska folkets politiska, ekonomiska och sociala ambitioner, och respekt för dess universella rättigheter" hette det i Vita husets uttalande.

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 14 kl. 00:31

Obama i svår balansgång i Egypten

När USA:s president Barack Obama ringde för att gratulera Egyptens nytillträdde president Abdel Fattah al-Sisi passade han på att understryka vikten av grundläggande demokratiska rättigheter. Samtalet på tisdagen speglade USA:s svåra balansgång för att behålla sitt inflytande i ett av regionens viktiga länder, trots missnöje med en regim som inte respekterar politisk frihet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.