Resume > Ekonomi

Friday, 27 November, 03:36

Resume - 20 nov 20 kl. 14:08

Experten: Därför gjorde Försvarsmakten fel i sin upphandlingFörsvarsmakten gjorde en bra upphandling men ett misstag i att göra pris så utslagsgivande, det säger upphandlingsexperten Magnus Josephson. Samtidigt menar han att hälften av byråerna inte ens borde gett sig in i den. Samtidigt medger Försvarsmaktens marknadschef att de borde använt en annan modell..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Försvarsmakten, Magnus Josephson, Försvarsmaktens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExpertenDärför gjorde , Försvarsmakten, feli sin , upphandling
Expressen - 08 jan 11 kl. 13:31

Experten: Hodgson agerade fel i värvningarna

Roy Hodgson får sparken. Experten Ola Andersson är förvånad - men ser flera anledningar till misslyckandet. Bland annat taktiken på transfermarknaden.

SR - 17 okt 14 kl. 21:00

Experten: Försvarsmakten måste agera

Det är mycket sannolikt att larmet om fientlig undervattensverksamhet är äkta. Det menar Stefan Ring, militärstrategisk expert på Försvarshögskolan..

SR - 16 feb 19 kl. 16:08

Experten: ”Jag hade fel”

Anna Swenn-Larsson har den här säsongen gått från en bra åkare till att vara med i världstoppen. Men VM-silvret i Åre visar hon att hon är en av världens främsta slalom-åkare, och Radiosportens expert Torgny Svensson är något överraskad..

GöteborgsPosten - 23 okt 17 kl. 18:28

Experten: De rättar ett fel med ännu ett fel

Andrea Sundstrand på Stockholms universitet är docent i offentlig rätt med särskilt fokus på offentlig upphandling. Hon menar att det faktum att ett offentligt bolag väljer att helt enkelt bortse från det som både förvaltningsrätten och kammarrätten kommit fram till är anmärkningsvärt..

Expressen - 14 jan 12 kl. 18:49

Carroll valde fel skor - toksågas av experten

Andy Carroll lyckades inte frälsa Liverpool mot Stoke. Efter matchen sågas stjärnan av experten Ola Andersson - för att han valde fel skor. - Du gör inte det misstaget, säger Andersson.

Nyheter 24 - 13 mar 12 kl. 16:21

SD-experten om "arabiseringen" - "luktar rasism"


"Det är som att säga: det som är fel med Malmö idag, det är araberna." MALMÖ. SD-experten, journalisten och författaren Niklas Orrenius tycker att Sverigedemokraternas användning av ordet "arabisering" luktar rasism lång väg.

Expressen - 24 mar 15 kl. 14:51

Experten: Något har gått katastrofalt fel fort

Flygkraschen i sydfranska Alperna dödade 150 personer och ännu är det oklart vad som gick fel. Väderförhållandena var bra och planet ska ha fallit fort efter nödsignalen. – Att flygplan faller ur skyn var inte speciellt vanligt förr, säger experten och tidigare flygreportern Jan Ohlsson, i dag chefredaktör på Insider Plus..

YLE - 22 aug 17 kl. 14:30

Cas-experten missnöjd med Johaugs milda dom – ”Kan leda till sänkta avstängningar”

Olli Rauste är inte nöjd med Cas dom i fallet Therese Johaug. Den idrottsjuridiska experten säger till Yle att domen för med sig ett farligt prejudikat – att idrottare inte längre är lika ansvariga för vilka medel de får i kroppen av misstag. – Det internationella skidförbundet Fis yrkade på en högst 20 månader lång avstängning.

Nyheter 24 - 31 mar 14 kl. 11:30

Experten om dödsfallet: "Män det är fel på"

TV4:s fotbollsexpert Martin Åslund skrev på Twitter angående den djurgårdssupportern som dog till följd av en misshandel i Helsingborg under söndagen. Han ställde sig där frågande till de som hyllar MMA och Alexander "The Mauler" Gustafsson. – Det är absolut inte MMA-sportens fel och jag vill inte göra en sådan koppling.

SVT - 22 okt 18 kl. 22:37

Experten om Saudiarabiens agerande: ”Korkat”

Fel på fel på fel. Så beskriver Mellanösternexperten Saudiarabiens agerande efter det misstänkta mordet på journalisten Jamal Khashoggi. – De är desperata, säger Rouzbeh Parsi på Utrikespolitiska institutet..

Dagens PS - 14 aug 19 kl. 08:28

Analytiker: ”Inget fel med lågkonjunktur”

Jämför det som sker i världsekonomin med årstider. Ser inga skäl till panik. Anders Elgemyr, managing partner på Carlsquare, anser i en intervju i Dagens Industri att rädslan för en avmattning är överdriven.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.