Realtid > Ekonomi

Monday, 30 November, 22:06

Realtid - 20 nov 20 kl. 12:55

AI i väntrummet - svensk finanssektor halkar efterBank och försäkring är den sektor som har lägst användning av AI i Sverige. Även internationellt ligger branschen långt efter, säger Johan Bergström, Head of Financial Services på Capgemini Sverige, till Realtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
AI, Sverige, Johan Bergström, Financial Services, Capgemini Sverige, Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AI i väntrummetsvensk , finanssektor, halkarefter
BT - 12 jan 15 kl. 11:29

Fick besked om missfall i väntrummet

En kvinna som besökte Södra Älvsborgs Sjukhus i Borås fick beskedet att hon hade fått missfall - i väntrummet där tre andra personer befann sig. Kvinnan sökte upp gynekologmottagningen, då hon misstänkte att hon hade förlorat sitt barn. I samband med besöket togs ett blodprov för att kontrollera om kvinnans misstanker stämde.

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 11 kl. 11:30

Jobbslakt i brittisk finanssektor

Eurozonens skuldkris, den ekonomiska stagnationen i Storbritannien och hårdare kapitalkrav på banker kommer innebära att omkring 27 000 arbetstillfällen i Londons finanssektor försvinner i år, enligt tankesmedjan CEBR. Tankesmedjan beräknar att antalet finansjobb i London faller till 288 000 i år, i linje med 1988 års nivå. Under rekordåret 2007 jobbade 354 000 personer i Londons finanssektor..

Kristianstadsbladet - 14 feb 13 kl. 16:20

Designstolar försvann från väntrummet

När städerskan kom till väntrummet på Östermalms vårdcentral efter helgen saknades två stolar.
Båda är värdefulla, cirka 30 år gamla och designade av den världsberömda danska formgivaren Hans J Wegner. Städerskan är säker på att hon såg dem på fredagen den 1/2, men när hon skulle städa väntrummet tisdagen efter, den 5/2, var de borta.

YLE - 26 feb 18 kl. 18:24

Väntrummet i Fokus i Karis är öppet igen

Väntrummet i Karis busstation öppnade på måndagen (26.2). Raseborgs stad stängde väntrummet på grund av oroligheter och skärper nu övervakningen..

Affärsvärlden - 05 jun 13 kl. 14:17

Rehn: Risker i Lettlands finanssektor

Risker finns i Lettlands finanssektor, men åtgärder har satts in av lettiska myndigheter och landet kommer snart att stå under Europeiska centralbankens banktillsyn inom bankunionen, sade ekonomikommissionär Olli Rehn..

Affärsvärlden - 21 jan 16 kl. 09:45

S&P: Kinas finanssektor står inför ett tuffare 2016

Kinas finanssektor står inför ett tuffare 2016, bedömer kreditvärderingsföretaget Standard & Poors..

NSD - 09 mar 13 kl. 11:51

Väntrummet innan helvetet

Februari är ingen månad, det är ett tillstånd, väntrummet innan helvetet, skriver Duokrönikören Mattias Alkberg och flyr in i musikens värld i stället..

YLE - 31 mar 14 kl. 19:03

I väntrummet för att komma till Finland

Finland tar emot i år 500 syriska kvotflyktingar. 250 av dem väljs ut som bäst av finländska myndigheter i Jordaniens huvudstad Amman. Den här gången kommer inte flyktingarna från flyktingläger utan är så kallade stadsflyktingar.

Expressen - 12 jan 15 kl. 19:02

Hon fick beskedet om missfall i väntrummet

Johanna Steén, 24, besökte Södra Älvsborgs sjukhus i Borås för ett misstänkt missfall. Då fick hon beskedet i väntrummet, framför flera andra väntande patienter. – Jag har aldrig känt mig så förnedrad i hela mitt liv, säger Johanna..

GT - 14 jan 15 kl. 22:30

Hannes diagnos blev utropad väntrummet

"Jag kommer inte ihåg vad du heter, men du sökte för acnebesvär". Så sa läkaren som hämtade upp den då 15-åriga Hanna Strandberg på vårdcentralen i Vålberg – inför resten av patienterna i väntrummet. Hon var inget namn.

Expressen - 14 jan 15 kl. 22:30

Hannas diagnos blev utropad väntrummet

"Jag kommer inte ihåg vad du heter, men du sökte för acnebesvär". Så sa läkaren som hämtade upp den då 15-åriga Hanna Strandberg på vårdcentralen i Vålberg – inför resten av patienterna i väntrummet. Hon var inget namn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.