Realtid > Ekonomi

Tuesday, 24 November, 05:25

Realtid - 20 nov 20 kl. 12:56

Efter Catella - nu går hon till Carnegie FonderAnna Strömberg lämnar Catella Fondförvaltning och blir i stället hållbarhetsansvarig på Carnegie Fonder..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Catella, Carnegie Fonder, Strömberg, Catella Fondförvaltning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter Catellanu , gårhon till , Carnegie, Fonder
PrivataAffärer - 29 aug 19 kl. 08:44

Skagen Fonder ska inte lämna premiepensionssystemet

I tidigare versioner av Pensionsmyndighetens listor kunde man få uppfattningen att Skagen dragit tillbaka sina ansökningar om att även fortsättningsvis vara med i premiepensionssystemet. Men efter att Privata Affärer ställt en fråga till Pensionsmyndigheten om inte Skagen borde vara med har Pensionsmyndigheten nu uppdaterat listorna över de fonder som hittills fått godkänt att vara med. Lista: här är listan på de fonder som hittills fått godkänt att vara med på fondtorget i enlighet med det nya regelverket (senast uppdaterad 28/8).

PrivataAffärer - 07 jul 16 kl. 11:31

Massavhopp från Catella till Carnegie

Catella Fonder tappar sex medarbetare som går till ett nystartat fondbolag i investmentbanken Carnegie och dess ägare Altors regi, enligt di.se....

DI - 07 jul 16 kl. 10:52

Massavhopp från Catella Fonder

Catella Fonders mest profilerade fondförvaltare lämnar Catella och går till ett nystartat fondbolag i investmentbanken Carnegie och dess ägare Altors regi, enligt uppgifter till Dagens Industri..

PrivataAffärer - 30 nov 18 kl. 06:39

Här är månadens bästa och sämsta fonder

För en månad sedan kostade ett fat brentolja drygt 77 dollar. Sedan dess har oljepriset fallit hela 25 procent och i dag kostar ett fat strax under 58 dollar. Ett lågt oljepris är förstås goda nyheter för oljeberoende länder medan oljeproducerande länder påverkas negativt.

Realtid - 16 apr 19 kl. 08:43

Flera fonder godkända för premiepensionens fondtorg

Pensionsmyndigheten har godkänt flera fonder i Carnegie, Catella Fonder och Didner & Gerge för premiepensionens fondtorg..

PrivataAffärer - 05 sep 19 kl. 13:00

Catella-förvaltarnas favoritaktier

Catellas fondförvaltare Thomas Elofsson, Martin Jonsson och Anders Wennberg, där den förstnämnda arbetar med räntesidan och de två övriga med aktiedelen, tror inte att vi är på väg in i en djup lågkonjunktur, enligt Catellas nyhetsbrev över börs- och fondhösten som just publicerats. Deras övertygelse är att världens centralbanker åter igen rycker in och agerar, även om det finns många frågetecken kring den närmaste framtiden. Fondförvaltarna på Catella Fonder har några aktiefavoriter i höst.

DI - 05 dec 18 kl. 15:22

Storägaren Catella Fonder minskar i IAR Systems

Catella Fonder, storägare i it-bolaget IAR Systems, har minskat sin ägarandel till under 5 procent, enligt ett flaggningsmeddelande. Sedan i somras har Catella i ett antal försäljningar minskat från 5,77 procent av kapitalet till dagens 4,99..

PrivataAffärer - 28 nov 19 kl. 13:00

Här är månadens bästa och sämsta fonder

Lars Englund, är en av förvaltarna av SEB Bioteknikfond. Fonden är upp 8,4 procent under november enligt fondutvärderaren Morningstar, och är den högst placerade svenska bioteknikfonden på topplistan just nu. – Bioteknik utvecklades ganska svagt från mars till oktober då sektorn blev relativt översåld och har sedan dess utvecklats starkt.

Realtid - 28 jun 11 kl. 09:45

Wickbom till Catella

Catella Fonder har anställt Mikael Wickbom som försäljningsansvarig för Norden..

Affärsvärlden - 01 nov 13 kl. 13:16

Catella positivt till Alliance-budet

Catella Fonder, som med 3,2 procent av rösterna i Alliance Oil är oljebolagets största svenska institutionella ägare, är i grund och botten positiv till det förestående utköpet, även om något definitivt beslut inför extrastämman den 2 december ännu inte är fattat..

DI - 02 sep 16 kl. 19:40

Utflöden ur Catella efter avhopp

Finanshuset Catella bekräftar utflöden ur flera fonder efter förvaltaravhoppen som Di avslöjade i somras. Men det som förlorats på gungorna har tjänats in på karusellen, hävdar chefen för den svenska fondverksamheten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.