PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 29 November, 23:22

PrivataAffärer - 20 nov 20 kl. 12:13

Analytikerna splittrade i synen på ABBDeutsche Banks upprepade riktkurs är 22 schweizerfranc. Pareto Securities står fast vid riktkursen 280 kr med köprekommendation medan Nordea upprepar köp med riktkurs 250 kr. ABB-aktien avslutade torsdagen vid 24,54 schweizerfranc på den schweiziska börsen och på 232,90 kr i Stockholm efter en nedgång på 2,5 procent. Även på fredagen sjunker aktien på en generellt stigande börs. ”ABB:s implicita organiska tillväxtmål på 2-3 procent ser blekt ut i jämförelse med vissa konkurrenters ambitioner”, skriver Deutsche Bank angående sin rekommendationssänkning till sälj.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
ABB, Banks, Securities, Nordea, Stockholm, Deutsche Bank, Schneider, Siemens, Pareto, Björn Rosengrens, Nordeas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytikerna, splittradei , synen, ABB
Affärsvärlden - 15 feb 11 kl. 16:24

Detta spanar analytikerna efter hos ABB

När det på torsdag är dags för ABB att rapportera ligger främsta fokus återigen på prisbilden inom kraft och här verkar förhoppningarna om en vändning ha ökat på sistone. Samtidigt väntas automationsdelarna fortsätta att gå på högvarv, något som ABB också bekräftade i den oväntade statusuppdateringen i slutet av januari..

PrivataAffärer - 28 jun 17 kl. 09:55

Analytikerna splittrade inför H&M:s rapport

Analytikerna spår visserligen att den tilltufsade modejättens resultat ökar något men åsikterna går isär när huruvida aktien är köpvärd eller inte....

DI - 27 apr 18 kl. 11:36

Analytikerna splittrade efter SCA:s rapport

Analytikerna har delade åsikter om den närmaste framtiden för skogsbolaget SCA:s aktie efter bolagets rapport för det första kvartalet. Nordea, som redan tidigare hade en köprekommendation för aktien, höjer på fredagen sin riktkurs till 105 kronor från tidigare 100 kronor..

DI - 16 jul 14 kl. 10:37

Analytikerna splittrade om JM

Flera analyshus är fortsatt positiva till JM, trots gårdagens rapportmiss som ledde till ett aktiefall på 9,3 procent..

Affärsvärlden - 03 sep 14 kl. 15:22

Analytikerna splittrade inför ECB-möte

De flesta bedömare räknar inte med några ändringar av ECB:s redan låga styrräntor vid torsdagens möte, men vissa tror på ytterligare sänkningar..

Affärsvärlden - 28 sep 18 kl. 08:03

Analytikerna splittrade kring H&M

Flera internationella storbanker har ändrat sina estimat för H&M-aktien efter torsdagens kvartalsrapport. Men meningarna om klädjätten går isär..

PrivataAffärer - 28 sep 18 kl. 13:11

Analytikerna splittrade om H&M

Läs mera: Flera höjda riktkurser efter torsdagens rusning ”Det tredje kvartalet erbjuder det första riktiga beviset för att H&M:s pågående arbete med att möta det stora skiftet i branschen nu genererar de första tecknen på en försäljningsåterhämtning. Utvecklingen drivs av en accelererande e-handel och ett bättre utbud som bidragit till att minska tappet i de fysiska butikerna”, skriver HSBC

DI - 12 dec 18 kl. 09:23

Ett år efter H&M:s mardrömssiffra – analytikerna splittrade

Ett år har gått sedan H&M:s mardrömssiffror som sänkte aktien med 13 procent. På onsdagsmorgonen gjorde konkurrenten marknaden besviken och efter höstens börsrally är det nu upp till H&M att bekänna färg. "Aktien har aldrig varit undervärderad", säger en analytiker som Di pratat med.

Affärsvärlden - 21 apr 16 kl. 11:10

Analytikerna höjer ABB

Bolaget får ett par höjda rekommendationer och flera riktkurshöjningar efter gårdagens rapport..

VA - 26 apr 11 kl. 10:52

ABB: Marknaden riktar in sig på Power Products

26 april Det kommer att se fortsatt bra ut för ABB i det första kvartalet, men troligtvis med undantag för Power Products och det är på den divisionen som marknaden i huvudsak riktar sina blickar på. Det är den bild som tecknas i många av de införkommentarer som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. "Den positiva trenden inom automation ska ha fortsatt och Power Systems ska ha haft ett bra kvartal vad gäller order och med mycket högre lönsamhet än i det första kvartalet i fjol som plågades av engångsposter", skriver Nomura inför ABB-rapporten på onsdag.

DI - 19 aug 19 kl. 21:18

Efter rapportfiaskot – analytiker splittrade om Ekholms sanering

Efter sommarens rapportfiasko är synen på Ericsson mer splittrad än på länge. Bland analytikerna finns en som tycker att aktien ska upp med 50 procent - medan en annan ser en….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.