GlobeNewswire > Ekonomi

Thursday, 26 November, 13:17

GlobeNewswire - 20 nov 20 kl. 12:00

ArcAroma AB: 201120 ArcAroma tecknar utvärderingsavtal med La Balméenne i Provence avseende oliveCEPT®Pressmeddelande 2020-11-20 La Balméenne, en väletablerad olivoljeproducent i Frankrike, har tecknat ett avtal med ArcAroma om att installera och utvärdera en oliveCEPT® THOR-enhet. La Balméenne vill uppgradera sin EVOO extraktionslinje och kommer därför att utvärdera oliveCEPT® under resten av säsongen. De viktigaste faktorerna under utvärderingsperioden kommer att vara möjligheten till ökad extraktionsmängd och förbättrad olivoljekvalitet men framförallt möjligheten att eliminera malaxeringssteget, vilket skulle skapa en kontinuerlig produktionsprocess. Om utvärderingen faller väl ut är målsättningen att La Balméenne i slutet av produktionssäsongen köper en oliveCEPT® ODIN-enhet med leverans under juni 2021. ”Att Integrera oliveCEPT® i det inledande skede
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
AB, ArcAroma, La Balméenne, Provence, Balméenne, Frankrike, THOR, EVOO, ODIN, Integrera, Johan Möllerström, Extra Virgin Olive, Beaumes, venices, CEO, ArcAroma AB, Arcaroma, CEPT, FoodTech, CleanTech, PEF, NASDAQ First North Premier Growth Market, Penser Bank

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ArcAromaAB , 201120, ArcAroma, tecknar, utvärderingsavtalmed La , Balméenne, i Provence avseende oliveCEPT®
GlobeNewswire - 01 jul 20 kl. 13:00

ArcAroma AB: 200701 ArcAroma tecknar köpeavtal med Oleificio Conti för en oliveCEPT® THOR-enhet

Pressmeddelande 2020-07-01 Till följd av framgångsrika resultat från användning av oliveCEPT®, har olivoljeproducenten Oleificio Conti beslutat att köpa THOR-enheten inför den kommande skördesäsongen. Enheten har varit felfri under två produktionsår och har bidragit med överlägsna resultat gällande extraktionsgrad och kvalitet på slutprodukten. Under den kommande säsongen kommer THOR-enheten installeras i processlinjen, mellan kross och malaxering.

GlobeNewswire - 11 aug 20 kl. 08:30

ArcAroma AB: 200811 Delårsrapport januari-juni 2020

DELÅRSRAPPORT JANUARI – JUNI 2020
Redo för försäljningsoffensiv när marknaderna normaliseras Sammanfattning av andra kvartalet april-juni 2020* Rörelsens intäkter uppgick till 2,1 (1,7) MSEK.EBITDA, rörelseresultat före avskrivningar, uppgick till -6,2 (-6,1) MSEK.Resultatet efter skatt uppgick till -6,7 (-6,5) MSEK.

GlobeNewswire - 27 aug 20 kl. 08:30

ArcAroma AB: 200827 ArcAroma avslutar korttidspermittering

Pressmeddelande 2020-08-27 Den 6 april införde ArcAroma AB (ArcAroma) korttidspermittering av all svensk personal för att anpassa den totala kostnadsnivån i bolaget på grund av Coronapandemins negativa påverkan på affärsmöjligheterna. Förutsättningarna har nu förbättrats och från och med den 1 september återgår all svensk personal till full arbetstid. ”Trots ett fortsatt känsligt läge i många länder ser vi nu att allt fler av våra marknader sakta börjar öppna upp igen.

GlobeNewswire - 01 sep 20 kl. 10:08

ArcAroma AB: 200901 ArcAroma AB säljer samtliga aktier i OptiFreeze AB

Pressmeddelande 2020-09-01 ArcAroma AB (ArcAroma), som har varit medgrundare och största ägare i OptiFreeze AB, väljer av strategiska skäl att realisera sin investering i OptiFreeze. ArcAroma avyttrar sitt ägande i OptiFreeze för att frigöra kapital för nya affärsmöjligheter inom FoodTech. Nya aktieägare, förmedlade av Erik Penser Bank i OptiFreeze, förvärvar samtliga av ArcAromas aktier i bolaget till ett värde av 43,4 MSEK.

Nya Wermlands Tidningen - 14 sep 12 kl. 07:30

Svenska rallyt tecknar flerårsavtal

Svenska rallyt tecknar nu flerårsavtal med tävlingskommunerna och är på väg att göra det samma med Fia när det gäller VM-statusen. ? Signalerna till oss är att de vill bygga på långsiktighet, säger Glenn Olsson..

Affärsvärlden - 04 mar 13 kl. 11:33

SKF tecknar långtidskontrakt med Pratt & Whitney

SKF tecknar ett långtidskontrakt till ett värde av cirka 170 miljoner kronor med Pratt & Whitney, som ingår i United Technologie..

Affärsvärlden - 19 apr 13 kl. 09:16

Hiq tecknar ramavtal med industrikoncern

Hiq tecknar ramavtal med en av Sveriges största koncerner som är världsledande inom kraft- och automationsteknik..

Dagens Media - 25 sep 13 kl. 08:39

MTG tecknar avtal med Dreamhack

MTG tecknar ett avtal med datorspelsfestivalen Dreamhack, kan Dagens Media berätta..

Affärsvärlden - 23 jul 14 kl. 10:37

Cortus Energy tecknar italienskt avtal

Cortus Energy tecknar ett 20-årigt avtal om värmeleveranser från tre Woodroll-anläggningar med italienskt jordbruksföretag..

Realtid - 30 mar 15 kl. 10:24

Paynova tecknar konvertibelt lån med storägare

Bolaget tecknar lån med Tedde Jeanssons Tamt AB..

SvD - 11 maj 15 kl. 08:51

Partnertech tecknar avtal i USA

Partnertech tecknar ramavtal med The Raymond Corporation, som är en del av Toyota Material Handlin i Nordamerika. Ramavtalet täcker produktionen av eletronik och elektromekaniska moduler för gaffeltruckar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.