Resume > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 22:26

Resume - 20 nov 20 kl. 10:51

People People People satsar på rörligt – startar ny byråByrågruppen knoppar av Oh Mys rörliga bild-avdelning i den nya byrån Gabardin, en verksamhet som kommer att ledas av Sofie Gidlöf Brusell..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
People People, Oh Mys, Gabardin, Sofie Gidlöf Brusell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: People, People, People, satsar, rörligt, startarny , byrå
Expressen - 09 nov 12 kl. 20:09

Missing People hyllas efter att ha hittat Anna

Missing People hyllas på i sociala medier efter att frivilligorganisationen åter lyckats hitta en försvunnen person - den här gången nioåriga Anna i Örgryte. Organisationen tror sig veta varför man gång på gång lyckas. ?

GlobeNewswire - 02 jul 20 kl. 10:00

Workday People Analytics levererar automatiserade lösningar för att hjälpa företag att optimera sin arbetskraft i en föränderlig värld

Maskininlärning och augmented analytics ger insikt i och identifierar möjligheter att hjälpa företag att ta sig starkare ur krisenSTOCKHOLM, Sverige, July 02, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Workday Inc. (NASDAQ: WDAY), ledande inom företagsmolnapplikationer för ekonomi och HR, lanserar Workday People Analytics – en analysbaserad applikation som identifierar risker och möjligheter inom arbetsgrupper och presenterar dessa insikter i ett lättförståeligt story-format. Informationen ger HR- och företagsledare möjlighet att nå starkare resultat – snabbare – genom att fatta bättre beslut gällande sina anställda.

Skånskan - 07 mar 17 kl. 22:47

Missing People får pengar till helt ny bil

Ystad Missing People i Skåne tilldelas en halv miljon ur Sparbanken Skånes Ägarstiftelser. En sambandsbil står på inköpslistan. Den första i Sverige för Missing People.

BT - 27 jul 14 kl. 08:50

Missing People vägrar ge upp

Under gårdagen dök räddningstjänsten i Kypesjön och Missing People fortsatte att leta efter försvunne Torbjörn, 82 år. Men den dåliga uppslutningen under sökandet gör att det enligt Lars Jandermark på Missing People kan dröja innan man drar ihop ett större sök igen. Sedan måndagen den 14 juli har Missing People sökt efter försvunne Torbjörn varje dag och igår genomförde man den tredje stora sökningen.

UT - 31 dec 13 kl. 13:13

Missing people med i sökaktion efter försvunnen man i Vegby

Vid klockan 13 samlades organisationen Missing people vid Vegby skola. Under polisens ledning ska de hjälpa till att leta efter den försvunne 87-åringen från samhället. Det var på morgonen på nyårsafton som Missing people gick ut med sms och i sociala medier med ett upprop om skallgång efter mannen.

Kristianstadsbladet - 07 jan 14 kl. 20:49

Missing people Blekinge ansvarar för Kristianstad

Den ideella organisationen Missing people i Blekinge tar över ansvaret för sökandet efter försvunna personer i Kristianstad och ytterligare fyra nordostskånska kommuner.
- De har så mycket att göra i Skåne, så de behövde få hjälp. De olika avdelningarna i Skåne fick dela upp vilka kommunerna de villa ha mellan sig, så tog vi de andra, säger Anna De limoné, Karlskronabo som sitter i ledningsgruppen för Missing people i Blekinge.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkta mördarna hade kontakt med Missing People

Under lördagens presskonferens där polisen sammanfattade Lisa Holms försvinnande och död, visar det sig att de tre misstänkta för mordet haft någon typ av kontakt med sökgruppen Missing People.Missing people kontaktade polisen på fredagen efter att de hittat fynd som eventuellt kunde kopplas till försvinnandet. – I det här fallet var det intressant från början och polisen var snabbt på plats.

News55 - 19 okt 15 kl. 09:52

Missing People om Lisa Holm-sökandet: 35-åringen försökte få oss att lämna

Det var under sökandet av Lisa Holm som Missing People träffade på de två litauiska bröderna som arbetade vid Blombergs ägor. Den äldre 35-årige brodern, som idag misstänkts för mordet, försökte då mota bort Missig People, enligt P4 Skaraborg. LÄS MER: Lisa Holm-åtalet skjuts upp – igen Sade att anhöriga redan letat där Han frågade vad Missing People gjorde där och sade sedan att anhöriga redan letat på platsen.

Posh24 - 06 nov 13 kl. 08:39

Här är alla nominerade till People's Choice Awards 2014!

Nu är det den tiden på året igen, hög tid för folket att kora sina favoritstjärnor i branschen inför People's Choice Awards 2014. Galan kommer att hållas i januari, men de nominerade släpptes redan i dag. Omröstningen avslutas den 5 december.

BT - 18 jul 14 kl. 16:07

Missing People: "Vi förväntar oss att hitta honoml"

Alla är välkomna till Kypegården i morgon för att hjälpa Missing People i sökandet. – Vi förväntar oss att hitta honom, säger Lasse Jandemark, administrativ chef. Polisen och Hemvärnet avslutade sitt eftersök i onsdags kväll, nu kraftsamlar Missing People för att hitta försvunne Torbjörn, 82.

BT - 19 jul 14 kl. 10:02

Just nu: Missing People kraftsamlar för att hitta försvunne Torbjörn

Alla är välkomna till Kypegården i dag för att hjälpa Missing People i sökandet. – Vi förväntar oss att hitta honom, säger Lasse Jandemark, administrativ chef. Polisen och Hemvärnet avslutade sitt eftersök i onsdags kväll, i dag kraftsamlar Missing People för att hitta försvunne Torbjörn, 82.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.