Resume > Ekonomi

Friday, 27 November, 20:43

Resume - 20 nov 20 kl. 09:27

Svenska Oumph! kampanjsatsar i Stockholm och LondonEfter att tidigare i år ha blivit uppköpta satsar svenska Oumph! på kraftig internationell expansion..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Oumph, Stockholm, London

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska Oumph, kampanjsatsari , Stockholmoch , London
SvD - 07 jul 15 kl. 16:37

Nytt supertåg kör till London på en timme

Stockholm–London på en timme. Med ett tåg i en glastub kan det bli verklighet. Hyperloop, som ligger i utveckling, kan nå hastigheter upp till 1300 km/h..

DI - 07 jul 15 kl. 22:43

Supertåget tar dig till London på 1 timme

Stockholm - London på en timme. Med ett tåg i en glastub kan det bli verklighet. Hyperloop, som ligger i utveckling, kan nå hastigheter upp till 1300 km/h..

The Local - 02 feb 16 kl. 14:14

New in Stockholm? The secret to finding work

Mikolaj Norek never planned on moving to Stockholm. London, maybe. But not Stockholm..

Affärsvärlden - 27 feb 15 kl. 13:04

Här klår Stockholm London

San Francisco må ha häftiga startups och några av de största namnen inom it-branschen. Men staden underpresterar i en global jämförelse med elva andra städer som också har starka it-kluster, enligt en rapport från fastighetskonsulten Savill som refereras av bloggen Digits..

Cornucopia - 30 sep 13 kl. 09:47

London vs Stockholm - marknadshyror leder inte till lägre bostadspriser

Det finns i Sverige en nästan etablerad sanning att bostadsbubblan och den påstådda bostadsbristen skulle åtgärdas genom införandet av marknadshyror, men en jämförelse mellan villapriser i en av världens mest kända världsmetropoler, London, och den lilla bakvattenhuvudstaden Stockholm, säger emot detta. I London har man marknadshyror, men bostadspriserna är nästan identiska med Stockholm.

Trots marknadshyror har villapriserna i London stigit med 290% sedan 1995, att jämföra med 262% för Stockholm.

Dagens PS - 14 okt 17 kl. 08:30

Stockholm och Oslo på 50-bartopplistan

Kan stoltsera som världsbäst bland 48 andra barer i världen. Allra högst upp på årets lista, som Drinks International publicerar varje år, hamnar två barer i London. American Bar rankas som nummer ett följt av tvåan Dandelyan, båda belägna i den brittiska huvudstaden alltså.

Skånskan - 29 apr 17 kl. 09:00

ABBA-Björn tar partyt vidare till London

Det började som ett experiment och det blev en stormande succé. Mamma Mia! The Party på Tyrol i Stockholm har spelat för fulla hus sedan premiären den 20 januari förra året.

Cornucopia - 19 aug 14 kl. 11:50

Hur slår bostadskrasch centralt vs förort - exempel London

En relevant fråga inför den förestående kraschen i den svenska bostadsbubblan är hur prisnedgången slår centralt kontra förort. En allmän uppfattning är att priserna, likt under 90-talskrisen, ska falla mer i förorterna. Öppen data för Sverige saknas dock, men brittiska Land Registry har utmärkt data för London och kraschen i samband med finanskrisen.

Cornucopia - 03 aug 14 kl. 14:57

Billigare flyga till London över dagen för köp av Barbourjacka?

På förekommen anledning kan man fråga sig om de stora svenska påslagen i butik motiverar att sätta sig på flyget till London över dagen, och t ex köpa en Barbourjacka där och sedan flyga hem igen? Här följer ett försök att reda ut detta.
Vi som bor på Sveriges framsida har som bekant bara två timmar med flyg till London, och speciellt vi som bor inom 20 trafikstockingsfria minuter från Landvetter flygplats kan med enkelhet hoppa över Nordsjön, handla, och flyga tillbaka på samma dag.

Trelleborgs Allehanda - 09 jun 14 kl. 11:12

Motvillig rockstjärna hyllar Stockholm

Chrissie Hyndes möte med Björn Yttling ledde till skivan "Stockholm", som kommer ut i dagarna.Nu hyllar rocklegendaren från Pretenders sina kreativa svenska samarbetspartners.
Hon är den motvilliga rockstjärnan som ändå är som gjord för att stå i centrum.

Kristianstadsbladet - 09 jun 14 kl. 11:12

Motvillig rockstjärna hyllar Stockholm

Chrissie Hyndes möte med Björn Yttling ledde till skivan "Stockholm", som kommer ut i dagarna.Nu hyllar rocklegendaren från Pretenders sina kreativa svenska samarbetspartners.
Hon är den motvilliga rockstjärnan som ändå är som gjord för att stå i centrum.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.