GlobeNewswire > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 03:51

GlobeNewswire - 20 nov 20 kl. 09:30

Villkor för byte till ny 25-årig statsobligation SGB 1063Villkor för byte till ny 25-årig statsobligation SGB 1063 Riksgälden erbjuder byten till den nya 25-åriga statsobligationen SGB 1063 från SGB 1053 för att bygga upp den utestående volymen. Bytesauktionen hålls den 11 december 2020. Byten till SGB 1063 0.5% 24 Nov 2045 från SGB 1053 3.5% 30 Mar 2039 görs kursriskneutralt.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
SGB, Nov, Mar, Riksgälden, Marknadsvärdet, Angiven, Riksgäldens, Johan Bergström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Villkorför , bytetill ny , 25-årig, statsobligation, SGB, 1063
E24 - 13 mar 12 kl. 19:28

Rgk: 11 mdr sek i ny 20-Årig statsobligation, byte mot kortare

Riksgälden emitterade på tisdagen en ny 20-årig statsobligation i utbyte mot två kortare obligationer. Obligationer för 11 miljarder kronor emitterades till en ränta 0,46 procentenheter över den tioåriga statsobligationsräntan..

BT - 27 maj 13 kl. 12:04

Borås bidrar till dumpade villkor i taxinäringen

Med anledning av den senare tidens rapportering i massmedia om problem för taxinäringen i samband med bidragen för långtidsarbetslösa, känns det angeläget att, som både företagare och medborgare, uppmärksamma situationen. Färdtjänsten i vår kommun har under en mycket lång tid till stora delar utförts av en större aktör i Borås, säkerligen med både styrkor och svagheter, men som ändå i stort har genomfört sitt uppdrag för invånarnas bästa. Att en offentlig upphandling skall konkurrensutsättas är självklart, men den borde också innehålla kriterier som ställer krav på anbudsgivaren att tillämpa rimliga villkor för utövare och anställda.

Kristianstadsbladet - 20 apr 17 kl. 00:01

Anhörig kritisk till beslut om byte av boende

Bromöllabon blev kränkt i samband med beslut om ett byte av bostad. Det anser en anhörig som anmält händelsen till Inspektionen för vård och omsorg, IVO..

Resume - 10 apr 14 kl. 08:23

Man dog i TV4-studion/Facebook manar till app-byte


Programledaren Rickard Sjöberg försökte förgäves rädda livet på en 70-årig man som avled i studion under gårdagens inspelning av Postkodmiljonären i TV4. Facebook tvingar användarna till app-byte och ”Efterlyst” jagar Fingerprint-bluffaren.Det är några av nyheterna i Morgonsvepet..

BT - 19 dec 14 kl. 02:48

BBC: Dåliga villkor i Apple-fabriker

De fabriker i Kina som tillverkar datajätten Apples produkter i Kina bryter konsekvent mot företagets löften om förbättrade arbetsvillkor. Det hävdar brittiska BBC, som låtit reportrar ta anställning i företaget Pegatrons produktion av Apples telefoner, läsplattor och datorer. En av reportrarna tvingades arbeta 18 dagar i sträck, medan en annan fick arbeta skift på upp till 16 timmar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Modig 80-årig tant slog ner rånare69-årige Karate-Jan slog ner rånarna

WHITSTABLE. Vissa kanske ser ut som ett enkelt offer – men skenet kan bedra. Det fick en rånare i England erfara efter att han gett sig på en 80-årig kvinna som var ute och rastade sin hund.

Expressen - 22 jul 17 kl. 15:20

91-årig kvinna rånad – gärningsmän på fri fot

Två rånare gav sig på en 91-årig kvinna i Malmö under lördagen.De ska ha ryckt av kvinnans halsband och försvunnit från platsen.– Äldre personer är ett lätt byte för rånare, säger Åsa Emanuelsson, pressinformatör vid polisens regionledningscentral..

TA - 23 maj 13 kl. 06:30

Sämre villkor med funktionsnedsättning

Allas möjlighet till delaktighet är grunden i vår funktionshinderspolitik.
Men vi är långt ifrån i mål. På område efter område är levnadsförhållandena sämre för människor med funktionsnedsättning.

YLE - 19 jan 16 kl. 15:15

Analys: En rörig utgångspunkt

En vilja att förhandla finns, men utgångspunkten i fråga om läget på arbetsmarknaden är rörig. Finlands näringsliv EK:s meddelande överraskande att man trots allt kan tänka sig att överväga förhandlingar. Misstron har varit stor på arbetsmarknaden och tidigare försök att nå en överenskommelse under den sittande regeringens tid har misslyckats.

YLE - 19 jan 16 kl. 15:15

Analys: Rörig utgångspunkt för nya förhandlingar om ett samhällsfördrag

En vilja att förhandla om ett samhällsfördrag finns, men utgångspunkten är rörig. Bakom förhandlingsviljan ligger flera orsaker. Finlands näringsliv EK:s meddelande överraskande att man trots allt kan tänka sig att överväga förhandlingar.

Nya Wermlands Tidningen - 28 feb 13 kl. 12:49

18-årig junior debuterar i BIK

Anton Karlsson, 18, har inte spelat ett enda byte i hockeyallsvenskan. På torsdagskvällen får han chansen från start i BIK Karlskogas hemmamatch mot suveräna ledarlaget Leksand..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.