PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 11:41

PrivataAffärer - 20 nov 20 kl. 08:48

Så lyckas du digitalt – med liten budgetOavsett vilken verksamhet du bedriver så finns dina kunder eller målgrupper online. Därför behöver du också vara där – innan de väljer någon annan. Att bygga upp digital närvaro är precis som att bygga ett hus, du behöver en stabil grund att stå på för att sedan kunna bygga flera våningar, menar digitala strategen Greger Hillman, Hillman Academy, som erbjuder Unionen Egenföretagares medlemmar utbildningar för att lyckas digitalt. – Grunden i din digitala närvaro är hemsidan i den här jämförelsen. Det är den enda platsen online där du kan styra vad som visas för dina kunder och målgrupper till 100 procent.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Greger Hillman, Academy, Unionen Egenföretagares, Google, Youtube, Facebook, Vilka, Instagram, Creative Studio, Unionen Egenföretagare, URLs, Googles, Planner, Trends, Egenföretagare

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , lyckasdu , digitaltmed , liten, budget
Barometern - 05 okt 15 kl. 11:12

Utmaningarna för att lyckas digitalt

Det blir ett gott betyg från Digitaliseringskommissionen av Kalmar läns digitalisering. Ska länet lyckas är nyckelorden samverkan, samordning och engagemang..

IDG - 07 jun 16 kl. 13:36

Gartner: Fyra framgångsfaktorer för att lyckas digitalt


För att lyckas med den digitala transformationen bör företag skapa en digital vision för den sektor man verkar inom. Det menar Gartner..

DrivaEget - 31 jan 14 kl. 16:49

3 sätt att lyckas som liten på nätet

Om du driver en liten webbshop måste du hitta andra sätt att konkurrera med än med stora lager och låga priser. Här är tre nycklar till framgång från experterna..

DrivaEget - 08 maj 14 kl. 12:18

3 sätt att lyckas som liten på nätet

 Nätaffärer  Om du driver en liten webbshop måste du hitta andra sätt att konkurrera med än med stora lager och låga priser. Här är tre nycklar till framgång från experterna. Läs vidare, kommentera eller dela.

Barometern - 04 dec 18 kl. 15:35

Så ska Ölands turistföretag lyckas digitalt

Det ska bli lättare att hitta vad som är öppet på Öland – året runt. Och en hemsida för matturister. Två digitala projekt på gång för Ölands turistorganisation..

Nyan - 05 jun 18 kl. 15:21

Sara sparar papper och pengar digitalt

Nya Ålands ekonomiansvariga Sara Schuttens dröm är tomma mappar.
På sin papperslösa väg så uppmanar hon även samarbetspartners att tänka om kring onödig resursanvändning.   – När jag skickar fakturor så skickar jag ett par gånger om året med ett brev där jag förklarar varför det är bra att välja e-faktura och det är väldigt många som svarar, säger Nya Ålands ekonomiansvariga Sara Schutten som förra året satt i en högre växel i papperssparandet på redaktionen.

Dagensanalys.se - 06 sep 16 kl. 11:50

Har företaget ett digitalt ledarskap är det lönsammare

En nyligen publicerad studie från Oxford Economics visar att företag med en digitalt orienterad ledning i större utsträckning visar stora intäkter och stark tillväxt. De visar också upp nöjdare medarbetare som stannar längre samt enklare beslutsfattande. Att fler och fler företag digitaliseras är ingen nyhet, men att ledaren också måste ha ett digitalt fokus har först nu visat sig vara affärskritiskt.

YLE - 23 okt 16 kl. 06:15

Vi måste klä oss bättre - en liten resa till modeindustrins framtid

Vi måste klä oss bättre - en liten resa till modeindustrins framtid Vi har för mycket kläder och vi köper hela tiden mera. Vi slänger bort det mesta vi köper och kläderna kostar för litet. Det här är ohållbart och gynnar mest de stora klädjättarnas ägare, och det största priset betalas av människorna och miljön i låglöneländer.

Sydsvenskan - 04 apr 11 kl. 06:30

Ett digitalt vågspel

Sveriges Radio började testa digital­radio redan 1995. Sedan dess har radiobranschen kämpat för en övergång till digitala sändningar men regeringen är tveksam till att skjuta till pengar.
Du kan få mängder av nya kanaler och radiobolagen kan få billigare sändningar.

Dagensanalys.se - 02 feb 18 kl. 13:45

Resan mot ett digitalt hem – Så beställer du din Amazon Echo

Resan mot ett digitalt hem – Sedan den 9:e december är det möjligt att köpa Amazon Echo i massor av länder, däribland Sverige. Men det är inte bara att gå in på Amazons hemsida och beställa, det är lite trixigare än så. Däremot händer det en del andra kul grejer när du beställer grejer från Amazon och redan har en Alexa installerad hemma.

Magazin24 - 13 apr 12 kl. 07:06

Ännu en Verdi-opera på Digitalt Forum

Nu på lördag är det åter dags för opera på Forum i Köping då Digitalt Forum sänder La Traviata från Metropolitan Opera House i New york. Operaälskare kan se fram emot lördagens sändning av operan La Traviata av Verdi på Digitalt Forum i Köping.
Föreställningen sänds direkt från Metropolitan Opera House i NewYork i 5.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.