Realtid > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 22:23

Realtid - 20 nov 20 kl. 07:15

Ikeas medarbetare får dela på 1 miljard kronorI år delas totalt 105 miljoner euro – drygt 1 miljard kronor – ut till dem som arbetat inom Ingkakoncernen i mer än fem år – en summa som går till medarbetarnas pension..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ingkakoncernen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ikeas, medarbetarefår , delapå 1 , miljardkronor
DN - 02 dec 16 kl. 12:04

Pengaregn över Ikeas medarbetare

108 miljoner euro, drygt en miljard kronor. Så mycket avsätter Ikea till sina medarbetares pension i år..

SvD - 29 maj 16 kl. 14:00

Inblick i hjärnan ger Ikeas medarbetare styrka

Med regelbunden mindfulnessträning lyckades Ikea of Sweden höja medarbetarnas produktivitet och samtidigt minska deras stress. Dessutom kan träningen komma att bli en viktig konkurrensmässig fördel..

Västerbottens Folkblad - 02 dec 16 kl. 11:20

Ikea-anställda får miljard i julklapp

Ingvar Kamprad ger sina Ikea-anställda en rejäl julklapp. Drygt en miljard får alla anställda dela på i år. ”Medarbetarna är vår viktigaste resurs och när individen växer, växer också Ikea.

Dagens PS - 24 apr 17 kl. 08:18

Svenskdoldis ärvde allt – plockar ut en miljard

Jula-arvingen Karl-Johan Blank, andra från väster, har plockat ut 1 miljard kronor i utdelning till sitt bolag KJB Holding. (Foto: TT) Den svenska butikskedjan Jula går som tåget med 548 miljoner kronor i nettovinst förra året. De goda finanserna får effekt för personalens plånböcker som sammanlagt får dela på 43 miljoner kronor i bonus.

Vimmerby Tidning - 06 dec 17 kl. 19:15

Ikeas julklapp till personalen - en miljard!

En miljard kronor att dela på för de anställda! Den julklappen delar en svenska möbeljätten ut till sin personal i år. Det blir en hygglig slant för var och en av dem lagom till jul....

Dalarnas tidningar - 7 timmar sedan

Så här ska segregationen minska – Kommunen satsar över en miljard på nya skollokaler

Borlänge kommun vill satsa över en miljard på nya skolbyggnader. Med de nya lokalerna ska....

Dagensanalys.se - 06 okt 16 kl. 11:31

8 steg till mer engagerade medarbetare

Att det är viktigt att ha nöjda medarbetare är inget nytt. Men frågan är hur mycket det egentligen är värt. Medarbetare som är oengagerade kostar miljontals kronor varje år i minskad produktivitet, stölder och olyckor.

Skånskan - 20 feb 17 kl. 05:00

Detaljplan klar för Ikeas hotellbygge

SVÅGERTORP I januari lämnade Ikea in bygglovsansökan.
Nu har politikerna i stadsbyggnadsnämnden antagit detaljplanen som gör det möjligt för Ikea att bygga ett hotell, ett kontor med plats på sikt för 900 anställda och ett parkeringshus i Svågertorp. ERWP.

Expressen - 02 dec 16 kl. 10:43

Ikeas generösa julklapp till medarbetarna

Möbeljätten Ikea har gett sina medarbetare en tidig julklapp. Drygt en miljard kronor sätts in på de anställdas pensionsprogram..

Expressen - 02 dec 16 kl. 10:43

Ikeas julklapp till medarbetarna

Möbeljätten Ikea har gett sina medarbetare en tidig julklapp. Drygt en miljard kronor sätts in på de anställdas pensionsprogram..

Dagens PS - 28 nov 17 kl. 09:02

Ikeas vinst rasar med över en miljard kronor

Här är anledningen till svenska möbeljättens stora tapp. Ikea ökade intäkterna med 1,7 procent under räkenskapsåret 2017 som löpte fram till 31 augusti samtidigt som rörelseresultatet försämrades. Intäkterna landade på 36,3 miljarder euro, att jämföra med 35,7 miljarder i det föregående räkenskapsåret.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.